Sayfa 516/1005 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop LII

1. ODAS 2 günde 41+ 40 = 81 milyon lot CANTE hissesi satmış, gelen parayı CANTE'ye koyacakmış. İleride yapacağı bedelliden düşecek belki. Bir nevi yeni halka arz olmuş

ODAS halka açıklığı çok yüksek.

Bence oralarda da bir dümen dönüyor.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1174519
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi kutu hariç her yer sağlam. Onu yarın bir ustaya göstereyim. Conta yanmış mi yağ kaçağı var mı bir baksın.
    seni severim bilirsin ,bozkurtu da severim ..

Bak birbirinize emanet ettim
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Fikir alışverişi için güzel yer cahocuum, bence dükan açık kalsın
    Mesela senin tartıştığın el turco abi belki vobcu daytradeci değildir, real time online olarak işlem başarısı düşüktür bilemeyiz ama hisse konusunda on numara beş yıldız bence
    ağa mesele şu bu viop hisse değil. mesele kazanmak. bugün gider yakup abdalda temellide tarla alırsın seneye köşesin.

hisse alırsın gitmez gidemez. bu işler hep böyledir ama rasgele saydırmaya gerek yok. azıcık edep her türlü kabulümdür.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağa mesele şu bu viop hisse değil. mesele kazanmak. bugün gider yakup abdalda temellide tarla alırsın seneye köşesin.

hisse alırsın gitmez gidemez. bu işler hep böyledir ama rasgele saydırmaya gerek yok. azıcık edep her türlü kabulümdür.
    Ben sizin başarılı biri olduğunuzu düşünüyorum, geçen hafta bi konu geçmişti tam hatırlayamadım.
    Neyse mevzuyu fazla uzatmayım. enjsayı sattığıma pişman olucağımı ima etmiştin. Ve haklı çıktın
    Hamdım Piştim Yandım

VİOP30 günlük, İs ve BofA long artırmış, YapıKredi İnfo HSBC ve Deniz Yatırım short artırmış, Tacirler Yatırım shortlarını kapatıp flat olmuş, günlük ve kümülatif takasa bakıldığında hala long avantajlı görünmektedir, bence shortçuları tek kurtaracak olan bugün masaya oturmayan TEB in long kapatması olacaktır!
    Uzun zamandır ilk kez cuma ve pazartesi 2 gün üst üste VİOP30 negatif kapanış yaptı!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
    BERKİMCANS
    TEB ilk sırada alıcı HACİM tarafından bakılırsa.

Bear_Bull
    @BearBull26

100 k twitter ingilizce hesap satılıktır / tamamı organik beğeni ve takipçilerdir

fena etkileşim alır

her tweete ortalama 3-6 bin beğeni alır

fiyat 100.000 $

diğer 100 k hesap satılıktır etkileşim almaz

fiyat 30.000 $

..

her türlü sıfır motosikletiniz toptan alınır.

...

irtibat : ben

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    BERKİMCANS
    TEB ilk sırada alıcı HACİM tarafından bakılırsa.

TEB masaya oturmuş trade etmiş o zaman, bugün bir yöne devam etmemiş açtığı pozisyonları kapatmış,

Sayfa 516/1005 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •