ekrem baba size elektrik gaz su benzin ve gıda zamları olarak geri dönecek merak etmen.
ekremden öyle kolay kolay kurtulamayacanız.
faturuları öderken ekrem gelecek aklınıza.
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ekrem baba size elektrik gaz su benzin ve gıda zamları olarak geri dönecek merak etmen.
ekremden öyle kolay kolay kurtulamayacanız.
faturuları öderken ekrem gelecek aklınıza.
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Mevzu
@m3vzu
·
4s
Kadir Topbaş tarafından Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlileri Vakfı'na tahsis edilen yerleşke Ekrem İmamoğlu tarafından "Gençlere Vereceğim" denilerek boşaltıldı.
Yolsuzluk operasyonu ardından tarihi malikaneye İmamoğlu ailesinin yerleştiği oraya çıktı.
https://x.com/m3vzu/status/1902779852807172271
Doğru mu bu haber..?![]()
Böyle de bir haber var..
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nu...-cikti-p152874
- Borçlanma araçları fonlarında dün gibi bugün de -3,5 civarı götürüler mevcut.
- para piyasası fonları da tahvil ağırlıklarına göre +0,05 +0,07 arasında gelen var.
- dün (19 Martta) ppf'lerden 50 milyar TL'lik çıkış gerçekleşti.
- dün (19 Martta) hisse senedi yoğun fonlar ortalama -7,39 götürü gerçekleştirdi. -16,28 değer kaybeden NHY adlı hisse senedi yoğun fon var. muhtemelen yoğun kaldıraçlı longları vardı detayına bakmadım.
bunları niye yazdım? hisse senedi yoğun fonun bir günde -16 yazması çok ilginç geldi.
ppf'lerde tahvil zorunluluğu sebebiyle gecelik borçlanma 46'ya çıkarılmasına rağmen getiriler düşük kaldı.
borçlanma araçları fonlarının "düşebileceğini" bilmeden yatırım yapan yerli yatırımcıya kötü sürprizler oluyor bazen.
ppf'den çıkan paranın nereye gideceğine bir bakmak lazım pazartesi günü. Daha ppf'de duran 1 Trilyon 400 Milyar TL var.
Sant Manukyan
Cok uzak olmayan bir vade de buyuk cokus yasayacagiz demisti..
Mart 11 sanirim..(ABD icin soyledi, piyango bize vurdu)
Gecen haftalarda tavan olan AKBNK
alisik olmadigimiz 2 taban yedi..
3/4 gun once 143 vadeli GARAN
Dun 112.. 31 TL fark..
Neyimiz dogru ki, borsamiz duzgun olsun!
Insanlarimiz, borsamiz, politikacilarimiz, ekonomimiz, dokuluyor..
Akepeli nohut, iki gözünün kör çiçeği, haber doğru mu diye soruyor, yani o son cümle akepeli olduğu gizlemek içindir, tanımayanlar varsa tanısın diye yazdım. Kim nerede otururuyor konu buralara geldi. İlk gün umutsuzdum ama dün umutlandım, bu halk ayaklanması 1-2 günde bitecek gibi değil.
Yer İmleri