KY kalmamış olmalı bu hissede artık bence
KY kalmamış olmalı bu hissede artık bence
Bana ve arkadaşlarıma küçük derseniz burdayız
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Acemsah ve arkadaşlari )70 hedef verirken 15 den sattılar.15 den alıp 70 gidecek diye atlayanlar.10.50 den sattı .şimdi bir spek bir ben birde siz kaldiniz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Bugün var idik ama yarın ben kaçarım. Ayakkabıdan Kaleme terfi etme zamanı gelmiştir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi crfrsa ve adeldeler .Crfrsa geri vitese takti.Adelde oyuncaklar ile oynarken birileri hisse topluyor du.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Bence de oraya git arkadaşım.spek çok uğraştı sizden mali toplayana kadar.sabah açılışta ver.Rahatla
Nakit kraldır.
Seni seviyorum kahramanbey
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sev tabi ben gelince bu hisseye bişey oluyor.Anlamis değilim .Nazar boncuğu gibiyim
Nakit kraldır.
Yer İmleri