Sayfa 517/630 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi iyi salliyorsun kepez.Emkel bir kumar kagidi ve sahibide mimli,guvenilmez.Bu kagit ky almasiyla yukselmez.Buyuk yatirimcida Husorottiyle anlasmadan zaten boyle .oktan bir kagida girmez.Bircok kisiye sebep oldun baskalarina sebep olma.O kadar cok biliyorsan bir darbukator pardon fabrikator olarak boyle sığ bir kagıdı rahatlıkla yükseltebilirsin.Hüsoya karşı yemedi dimi
    Oda olacak vakdi var. Yılbaşından sonra hala buralarda beklerse..basacam dibine kadar..Bu saaten sonra kumar oynuyoruz doğrudur.İsterse stoklar elinde patlasın..(kaldıki ben fiilen böyle bir stoğun olduğunu düşünmüyorum, bunlar sürekli bilançoları ezmek mevcut karı açıklamamak için , hep stok gösterdiler.Sanal bir stok oluşdu ,sanalda olsa o stoğu kalem üzerinde eritecekler mecburen ) 13 milyon özkaynağı olan bir MMCAS ın 850 milyon piyasa değerine ulaştığı bir borsa da 57 milyon özkaynak 194 milyon toplam varlıkları olan bir emkelin de 200 milyon TL piyasa değerine ulaşması pek ala mümkün. Kumarsa , bu kumarı oynuyoruz.Hiç bir dayanağımız ve bilgimiz yok.Sadece 6 cı hissimize güveniyoruz.
    Son düzenleme : kepezmesut; 26-11-2017 saat: 22:42.

2. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Oda olacak vakdi var. Yılbaşından sonra hala buralarda beklerse..basacam dibine kadar..Bu saaten sonra kumar oynuyoruz doğrudur.İsterse stoklar elinde patlasın..(kaldıki ben fiilen böyle bir stoğun olduğunu düşünmüyorum, bunlar sürekli bilançoları ezmek mevcut karı açıklamamak için , hep stok gösterdiler.Sanal bir stok oluşdu ,sanalda olsa o stoğu kalem üzerinde eritecekler mecburen ) 13 milyon özkaynağı olan bir MMCAS ın 850 milyon piyasa değerine ulaştığı bir borsa da 57 milyon özkaynak 194 milyon toplam varlıkları olan bir emkelin de 200 milyon TL piyasa değerine ulaşması pek ala mümkün. Kumarsa , bu kumarı oynuyoruz.Hiç bir dayanağımız ve bilgimiz yok.Sadece 6 cı hissimize güveniyoruz.
    işimiz sana kaldıysa bir sene daha ayvayı yedik o zaman.

yılbaşından sonra bu fiyatlarsa kalırsa ne yapıcaksın, uçurucakmısın hisseyi? millet duy, kepeze emkeli 5 yapacakmış

kepez, yazdıklarını bir oku, bunu ben yazmış olamam demezsen sen de gerçekten bir sorun var demektir.

yıllardır aynı şeyleri yazıp duruyorsun, insan biraz sıkılır, sıkılmazsa azıcık utanır, ara ver kardeşim, sadece izle. ocak 2018 1.30 larda olursa da 5 milyoncuk lot alda garabin sevinsin

4. MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Takas paylaşabilecek varmı teşekkürler

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=EMKEL

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    bu credit te ne kadar mal var daha
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Sayfa 517/630 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •