Originally Posted by
kepezmesut
Bir kere birader çok heycanlısın, bu heycanını yenmen lazım.. Dolayısı ile saldırı moduna geçiyorsun..
ikincisi bende inat ettim , ekmek yemeden çıkmak yok dedim tek ortak yanımız bu sanırım.
Üçüncüsü buradan ekmek yemek içinde , bunun adı hisse pazarlama değil, bir şekilde bu kağıda güven gelmesi lazım. negatif yorumlar şuraya uğrayacak 3-5 kişiyide kararından vazgeçirir. 1 kağıdın yükselmesi için , öncelikle güvenli bir ortam oluşması ,kağıda para girmesi, yatırımcının hemen al-sat vur -kaç takdiğinden çıkması lazım. alsın satsın bizim gibi tutmasın o ayrı konu , ama satan kaçmasın tekrar kağıda dönsün. çabam bunun için. Dipde derinlik yok. Geri çekilirken sanki hiç alıcı gelmeyecek gibi, dipsiz bir kuyuya düşer gibi, bununda sebebi negatif durumlar. Hem kağıtta bekleyip , hemde şirket sahibinin çevirdiği dolaplardan oluşan negatif durumu , habire körüklemek sanada bana da bu kağıda şöyle bir bakana bile yaramaz. Yazdığına bak..millete biz yandık siz yanmayın diyorsun. Böyle bir düşüncemi olur. Borsada kağıtlar sadece taze para girişiyle yükseliyor, bundan haberin varmı senin? çok beklersin bu şekilde yazarsan. Sen ne yapacan stoğu , ne yapacan teiaş teslimini . Bazen beyin fırtınası yapmak için yazıyoruz sadece bu , neticede biz bu şirketin istemeden kalıcı ortağı olduk. MMCAS denen şirket bir masa sandalye biliyormusun? Özsermaye 13 milyon. 2 liradan 50 liraya gitti. Alan kazandı bir dönem .Şimdi 1 TL. Çünkü sürekli para girdi kağıda. 2 liradan 30 liraya gelmiş , hala yolu var diyen vardı. 50 liradan alan adamın halini düşensene .. .. Buna üzümü ye bağını sorma derler. Bizim kağıt yıllardır 1.2 -max 2.01 arasında takıldı. Sanki ben kağıt 5 lira olmuşda , hala yolu var diyorum. sende milletiin canını yakma diyorsun. saçmalığa bak. 1.3 rezil fiyatta .
Yer İmleri