Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5078 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Bir kere birader çok heycanlısın, bu heycanını yenmen lazım.. Dolayısı ile saldırı moduna geçiyorsun..
    ikincisi bende inat ettim , ekmek yemeden çıkmak yok dedim tek ortak yanımız bu sanırım.
    Üçüncüsü buradan ekmek yemek içinde , bunun adı hisse pazarlama değil, bir şekilde bu kağıda güven gelmesi lazım. negatif yorumlar şuraya uğrayacak 3-5 kişiyide kararından vazgeçirir. 1 kağıdın yükselmesi için , öncelikle güvenli bir ortam oluşması ,kağıda para girmesi, yatırımcının hemen al-sat vur -kaç takdiğinden çıkması lazım. alsın satsın bizim gibi tutmasın o ayrı konu , ama satan kaçmasın tekrar kağıda dönsün. çabam bunun için. Dipde derinlik yok. Geri çekilirken sanki hiç alıcı gelmeyecek gibi, dipsiz bir kuyuya düşer gibi, bununda sebebi negatif durumlar. Hem kağıtta bekleyip , hemde şirket sahibinin çevirdiği dolaplardan oluşan negatif durumu , habire körüklemek sanada bana da bu kağıda şöyle bir bakana bile yaramaz. Yazdığına bak..millete biz yandık siz yanmayın diyorsun. Böyle bir düşüncemi olur. Borsada kağıtlar sadece taze para girişiyle yükseliyor, bundan haberin varmı senin? çok beklersin bu şekilde yazarsan. Sen ne yapacan stoğu , ne yapacan teiaş teslimini . Bazen beyin fırtınası yapmak için yazıyoruz sadece bu , neticede biz bu şirketin istemeden kalıcı ortağı olduk. MMCAS denen şirket bir masa sandalye biliyormusun? Özsermaye 13 milyon. 2 liradan 50 liraya gitti. Alan kazandı bir dönem .Şimdi 1 TL. Çünkü sürekli para girdi kağıda. 2 liradan 30 liraya gelmiş , hala yolu var diyen vardı. 50 liradan alan adamın halini düşensene .. .. Buna üzümü ye bağını sorma derler. Bizim kağıt yıllardır 1.2 -max 2.01 arasında takıldı. Sanki ben kağıt 5 lira olmuşda , hala yolu var diyorum. sende milletiin canını yakma diyorsun. saçmalığa bak. 1.3 rezil fiyatta .
    Her zamanki gibi iyi salliyorsun kepez.Emkel bir kumar kagidi ve sahibide mimli,guvenilmez.Bu kagit ky almasiyla yukselmez.Buyuk yatirimcida Husorottiyle anlasmadan zaten boyle .oktan bir kagida girmez.Bircok kisiye sebep oldun baskalarina sebep olma.O kadar cok biliyorsan bir darbukator pardon fabrikator olarak boyle sığ bir kagıdı rahatlıkla yükseltebilirsin.Hüsoya karşı yemedi dimi

2.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi iyi salliyorsun kepez.Emkel bir kumar kagidi ve sahibide mimli,guvenilmez.Bu kagit ky almasiyla yukselmez.Buyuk yatirimcida Husorottiyle anlasmadan zaten boyle .oktan bir kagida girmez.Bircok kisiye sebep oldun baskalarina sebep olma.O kadar cok biliyorsan bir darbukator pardon fabrikator olarak boyle sığ bir kagıdı rahatlıkla yükseltebilirsin.Hüsoya karşı yemedi dimi
    Oda olacak vakdi var. Yılbaşından sonra hala buralarda beklerse..basacam dibine kadar..Bu saaten sonra kumar oynuyoruz doğrudur.İsterse stoklar elinde patlasın..(kaldıki ben fiilen böyle bir stoğun olduğunu düşünmüyorum, bunlar sürekli bilançoları ezmek mevcut karı açıklamamak için , hep stok gösterdiler.Sanal bir stok oluşdu ,sanalda olsa o stoğu kalem üzerinde eritecekler mecburen ) 13 milyon özkaynağı olan bir MMCAS ın 850 milyon piyasa değerine ulaştığı bir borsa da 57 milyon özkaynak 194 milyon toplam varlıkları olan bir emkelin de 200 milyon TL piyasa değerine ulaşması pek ala mümkün. Kumarsa , bu kumarı oynuyoruz.Hiç bir dayanağımız ve bilgimiz yok.Sadece 6 cı hissimize güveniyoruz.
    Son düzenleme : kepezmesut; 26-11-2017 saat: 22:42.

3.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Oda olacak vakdi var. Yılbaşından sonra hala buralarda beklerse..basacam dibine kadar..Bu saaten sonra kumar oynuyoruz doğrudur.İsterse stoklar elinde patlasın..(kaldıki ben fiilen böyle bir stoğun olduğunu düşünmüyorum, bunlar sürekli bilançoları ezmek mevcut karı açıklamamak için , hep stok gösterdiler.Sanal bir stok oluşdu ,sanalda olsa o stoğu kalem üzerinde eritecekler mecburen ) 13 milyon özkaynağı olan bir MMCAS ın 850 milyon piyasa değerine ulaştığı bir borsa da 57 milyon özkaynak 194 milyon toplam varlıkları olan bir emkelin de 200 milyon TL piyasa değerine ulaşması pek ala mümkün. Kumarsa , bu kumarı oynuyoruz.Hiç bir dayanağımız ve bilgimiz yok.Sadece 6 cı hissimize güveniyoruz.
    işimiz sana kaldıysa bir sene daha ayvayı yedik o zaman.

yılbaşından sonra bu fiyatlarsa kalırsa ne yapıcaksın, uçurucakmısın hisseyi? millet duy, kepeze emkeli 5 yapacakmış

kepez, yazdıklarını bir oku, bunu ben yazmış olamam demezsen sen de gerçekten bir sorun var demektir.

yıllardır aynı şeyleri yazıp duruyorsun, insan biraz sıkılır, sıkılmazsa azıcık utanır, ara ver kardeşim, sadece izle. ocak 2018 1.30 larda olursa da 5 milyoncuk lot alda garabin sevinsin

4.  Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    işimiz sana kaldıysa bir sene daha ayvayı yedik o zaman.

yılbaşından sonra bu fiyatlarsa kalırsa ne yapıcaksın, uçurucakmısın hisseyi? millet duy, kepeze emkeli 5 yapacakmış

kepez, yazdıklarını bir oku, bunu ben yazmış olamam demezsen sen de gerçekten bir sorun var demektir.

yıllardır aynı şeyleri yazıp duruyorsun, insan biraz sıkılır, sıkılmazsa azıcık utanır, ara ver kardeşim, sadece izle. ocak 2018 1.30 larda olursa da 5 milyoncuk lot alda garabin sevinsin
    Bu kağıtta % 5 i geçmem hiç bir zaman.. oda 1.200.000 lot yapar. ondan sonra yapacağın işlemleri SPK şu bu bildirecen tek kişi olursa. o city falan % 12 paya çıktığında kim bilir o kaç kişinin üstünde kağıtlar bir kişi değildir.Şu ana kadar en yüksek 950.000 lota çıktım bu kağıtta..maliyetim 1.15 falandı 1.72 gördü satmadım. 3-4 sene önce 1.5 yıl önce acil ihtiyaçdan 1.28 civarı çoğunu sattım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •