Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 516/636 lklk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 5084 madde; 4,121 - 4,128 aras.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bunlarda byle bir haber gemi eyllde..Fakat teslim sresi 18 ay iinde diyor. Hatta ii alabilmek iin teminat vermiiz, arsa makina falan. 2 ay gemi sadece , u anda normal gzkyor..Ben bir gariplik gremedim. (hisse fiyat ve emsiye alma durumu hari ) Sre devam ediyor.
    Emek A..'ne ait makine ve demirbalar ubuk vergi dairesine 17.497.400 TL teminat gsterilerek gerekli muvafakatname alnm, 24.08.2017 tarihinde 1856 ada 17 parsel zerinden bulunan 6725/13413 ve 625/8942 hissesi zerine, irketimizin teslim ettii ve 18 ay iinde teslim edecei rnlerin, 36 aylk retici garantisinin teminat olarak TEA lehine 1.dereceden 7.967.000,00 Euro ipotek verilmitir.
    http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628110
    BIST
    05 Eyll 2017 10:11

daha nce geen bu habere gre teslim sresi halan geerli..Tabiki teslimi partialmi yapyor. Belli periyotlardam tek seferdemi , bununla ilgili bir bilgi yok.

2. Maniplatrler bitti, sra patron ve denetilerde

Sermaye Piyasas Kurulu (SPK) son ylda yle tedbirler ald ki, maniplatrlerin nemli bir ksm bitti. Kalanlar da uzatmalar oynuyor. Birka azl haydut hari, maniplasyona yeltenenler de en ar cezalara arptrlacaklarn bildikleri iin sua teebbs bile edemiyor. Ancak alnan tedbirlerin patronlar cephesinde ayn etkiyi gsterdiini sylemek mmkn deil. Borsay bir vurgun yeri gibi gren patronlar, rtl kazan aktarm ve yksek fiyattan ortak sat yaparak rant elde etme bata olmak zere her trl ileme bavurmaktan geri durmuyorlar.
    Aslna baklrsa borsa maniplasyonlarnda organizasyonun en tepesinde patronlar var. Birilerini maa olarak kullandklar iin balarna ok fazla bir i gelmiyor. Genellikle bilanolarla oynuyorlar. Stoklar yksek gsterip, satlarn maliyetleriyle oynayarak kr yksek ya da dk gsterenlerden tutun, *kurduklar paravan irketlere para aktarm yapanlar, deerli bir varl dk fiyata baka bir irkete satanlar, bir varl ederinden ok yksek fiyatla deerleyip halka ak irkete devredenlere kadar, yurt d irketlere lisans ve telif bedeli ad altnda para aktarm gibi birok yntemlerle patronlar irketlerin iini boaltyor.
    SPK, bugne kadar bu tarz ilemlere teebbs eden firmalar yakalayp ok ar cezalar kesti. SPK’nn tek bana tm kt niyetli patronlarn bu ilemlerini ortaya karmas ok zor. Patronlarn bilano oyunlarn ortaya karacak kurumlar bamsz denetim irketleri. Bamsz ynetim kurulu yeliinde olduu gibi bamsz denetim de lkemizde salkl bir ekilde ilemiyor.
    leyemez de…
    nk bamsz denetim irketleri parasn denetim yapt firmadan alyor. Bu durumda bamsz olabilirler mi?
    Hal byle olunca yle raporlar ortaya kyor ki, “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor. Bamsz denetim raporlarnda hibir artl gr, uyar yokken, irket bir anda batyor!
    Bilanolarda gerek olmayan stoklar gsteriliyor, deneti irket bu stoklarn var olup olmadn grmeden, belgelemeden irketin mali verilerini tasdik ediyor.
    Bu sistemin salkl ilemesi iin bamsz denetim irketlerinin gerekten bamsz olmas lazm. Yani denetim parasn irketten almamas lazm. Bence SPK nclnde yeni bir sistem kurulabilir. Halka ak irketler cirolarna ya da aktif byklklerine gre snflandrlarak bamsz denetim creti alnabilir. Ya da BST-30, BST-50, BST-100, Gelien letmeler Pazar’na ayr ayr bamsz denetim fiyat tarifesi uygulanr. Bunun iin bir forml bulunur.
    Halka ak irketler belirlenen kriterlere gre bamsz denetim cretlerini SPK denetiminde oluturulacak havuza aktarr, hangi irketin hangi bamsz denetim irketi tarafndan denetleneceine SPK karar verir. Bir yazlmla apraz elemeler yaplr. O zaman gerek bamsz denetim olur. Bamsz denetim kurumu denetim yapt irketi 3 yl boyunca denetleyemez diye bir kural konulursa o zaman kimse yaplan usulszlklere gz yumamaz. Bamsz denetim irketinin gremediini dier bamsz denetim irketi ortaya karaca iin herkes iini laykyla yapar diye dnyorum.*
    Eer bu gerekleirse sadece yatrmclar, sermaye piyasalar deil, devlet de artan vergilerden byk gelir kazanr. Patronlarn irketlerin iini boaltmasnn nne geilirse borsaya gven artar, bu da yatrmc saysnn oalmasn salar.

http://m.borsagundem.com/yazarlar/ma...yazisi/1035510

3.  Alnt Originally Posted by Antiseptik Yazy Oku
    Maniplatrler bitti, sra patron ve denetilerde

Sermaye Piyasas Kurulu (SPK) son ylda yle tedbirler ald ki, maniplatrlerin nemli bir ksm bitti. Kalanlar da uzatmalar oynuyor. Birka azl haydut hari, maniplasyona yeltenenler de en ar cezalara arptrlacaklarn bildikleri iin sua teebbs bile edemiyor. Ancak alnan tedbirlerin patronlar cephesinde ayn etkiyi gsterdiini sylemek mmkn deil. Borsay bir vurgun yeri gibi gren patronlar, rtl kazan aktarm ve yksek fiyattan ortak sat yaparak rant elde etme bata olmak zere her trl ileme bavurmaktan geri durmuyorlar.
    Aslna baklrsa borsa maniplasyonlarnda organizasyonun en tepesinde patronlar var. Birilerini maa olarak kullandklar iin balarna ok fazla bir i gelmiyor. Genellikle bilanolarla oynuyorlar. Stoklar yksek gsterip, satlarn maliyetleriyle oynayarak kr yksek ya da dk gsterenlerden tutun, *kurduklar paravan irketlere para aktarm yapanlar, deerli bir varl dk fiyata baka bir irkete satanlar, bir varl ederinden ok yksek fiyatla deerleyip halka ak irkete devredenlere kadar, yurt d irketlere lisans ve telif bedeli ad altnda para aktarm gibi birok yntemlerle patronlar irketlerin iini boaltyor.
    SPK, bugne kadar bu tarz ilemlere teebbs eden firmalar yakalayp ok ar cezalar kesti. SPK‚„nn tek bana tm kt niyetli patronlarn bu ilemlerini ortaya karmas ok zor. Patronlarn bilano oyunlarn ortaya karacak kurumlar bamsz denetim irketleri. Bamsz ynetim kurulu yeliinde olduu gibi bamsz denetim de lkemizde salkl bir ekilde ilemiyor.
    leyemez de‚
    nk bamsz denetim irketleri parasn denetim yapt firmadan alyor. Bu durumda bamsz olabilirler mi?
    Hal byle olunca yle raporlar ortaya kyor ki, ‚“Bu kadar da olmaz‚ dedirtiyor. Bamsz denetim raporlarnda hibir artl gr, uyar yokken, irket bir anda batyor!
    Bilanolarda gerek olmayan stoklar gsteriliyor, deneti irket bu stoklarn var olup olmadn grmeden, belgelemeden irketin mali verilerini tasdik ediyor.
    Bu sistemin salkl ilemesi iin bamsz denetim irketlerinin gerekten bamsz olmas lazm. Yani denetim parasn irketten almamas lazm. Bence SPK nclnde yeni bir sistem kurulabilir. Halka ak irketler cirolarna ya da aktif byklklerine gre snflandrlarak bamsz denetim creti alnabilir. Ya da BST-30, BST-50, BST-100, Gelien letmeler Pazar‚„na ayr ayr bamsz denetim fiyat tarifesi uygulanr. Bunun iin bir forml bulunur.
    Halka ak irketler belirlenen kriterlere gre bamsz denetim cretlerini SPK denetiminde oluturulacak havuza aktarr, hangi irketin hangi bamsz denetim irketi tarafndan denetleneceine SPK karar verir. Bir yazlmla apraz elemeler yaplr. O zaman gerek bamsz denetim olur. Bamsz denetim kurumu denetim yapt irketi 3 yl boyunca denetleyemez diye bir kural konulursa o zaman kimse yaplan usulszlklere gz yumamaz. Bamsz denetim irketinin gremediini dier bamsz denetim irketi ortaya karaca iin herkes iini laykyla yapar diye dnyorum.*
    Eer bu gerekleirse sadece yatrmclar, sermaye piyasalar deil, devlet de artan vergilerden byk gelir kazanr. Patronlarn irketlerin iini boaltmasnn nne geilirse borsaya gven artar, bu da yatrmc saysnn oalmasn salar.

http://m.borsagundem.com/yazarlar/ma...yazisi/1035510
    Bu iin iinde zaten SPK var. SPK manipilatrleri bitirir ama bunu bitiremez. Yllardr ayn olay A gurubundan B gurubuna alma olaydam irketin. kat 1.05 di 1.72 ye kadar ykseldi . Sonra anlamsz bir geri ekilme oldu 1.4 lere kadar paratsz ve o seviyelerde B gurubuna getii akland. Kat tekrar 1.1 seviyelerini grd ayn bu 9 aylk bilanodaki gibi birileri satacak vakdi iyi ayarlyor. A dan B gurubuna geirmeyi demi irket yapd. nceden yaplan ilemlerin bu ilerin iinde hep SPK dan birileri olduunu gsteriyor. zellikle bedelli bavurular nce SPK ya gidiyor. Sonra KAP a dyor. o arada kaan kayor kattan.. GS 8.6 lardayd % 400 bedelli haberi KAP a dt 6 lara kadar geri ekildi. bedelli iin nce genel kurul toplanyor. SPK ya dileke yazlp yazmalar vs. Olay en son kapa dyor.Kimse diyebilirmi ? bu olaylar olurken , bu kat larda hissesi olanlar grekli pozisyonlar almyorlar. En kt aa sat yapar elinde mal olmasa bile..Kk yatrmc bu iin her zaman son halkas. Bol bol dua edecek hisleri kuvvetli olacak . destek diren grafik u bu hikaye..

4. DPkOMr1WsAArkp1.jpg 12 ay teyit ay

5. teda rnlerinde sknt grm beenmemi , teslim almam olabilir diye yorum yapld.eer doruysa irket bu ii 1969 dan beri 48 yldr yapyor ve son bilanoda 6 milyon AR-GE alma gideri gsteren bir irket hata yapyorsa , ya bu AR-GE rakam da yalan yada teslimat iin uygun gn bekliyorlar.

6.  Alnt Originally Posted by kepezmesut Yazy Oku
    teda rnlerinde sknt grm beenmemi , teslim almam olabilir diye yorum yapld.eer doruysa irket bu ii 1969 dan beri 48 yldr yapyor ve son bilanoda 6 milyon AR-GE alma gideri gsteren bir irket hata yapyorsa , ya bu AR-GE rakam da yalan yada teslimat iin uygun gn bekliyorlar.
    yine hayal satma peindesin kepez, uyan artk, yllar birike birike asr olacak, sen hala ryalardasn.

o zaman neden, kepez, syle neden, bu kadar stok var, teslimat yaplmam, bir dnya da zarar, NEDEN, akla arkada!

haa, bana dersen ki bu kadar nefret ettiin bir irketin hala hissesini neden tayorsun; ben de derim ki sana; bundan sonra mevzu kar & zarar mevzu deil, ara sra aldm da, sattm da, kar da ettim, zarar da ama hep tadm bu kad 2014 den beri. o kadar zamandr beklemiim, ister 2 olsun ister 0,50 kuru, ne farkeder ki?

taknt byle birey ite..benim nedenim bu kadar akken sen hala hem ok bilmi, hem de saf ayaklarnda neyi amalyorsun bir trl zemedim.

neden mi senin yazdklarn eletirme ihtiyac duyuyorum; dur anlataym; ilk yazlarn 2014 lerde ben de okudugumda vay be, adam ne gzel yazyor, mbarek ak sakall dede, hi tanmad insanlara el veriyor dedim kendi kendime, ilk izlenimim buydu ama sonra grdm ki el veriyor tabiri bilmem ne veriyor derecesinde deiti seni tandka.

evet amacm, senin yazlarndan seni tanmayan insanlarn etkilenmesini engellemek.

keke koduumun hissesi 5 lere ksa da parann gzne vursak ama yok birader, kmyor ite.

buras bir forum, insanlarn bildiklerni, dndklerini paylamalar ok gzel ama kancklk yaparak adice be kuru para kazanmaya alan ky cya tuzak kuran tiplerin ben taaa ...............

1,60 lardan, 1,5 lerde sen deilmiydin, ok gzel fiyatlar, kamaz, nakit olsa da alsak diyen? neye dayanarak byle yazyorsun? amacn neydi? mal pazarlama tabirini senin iin kullansam yeri deil mi arkada?

sen bu sorularma cevap vermek yerine gidip beni ikayet edersin her zaman yaptgn gibi..bakalm yanlyormuyuz kepaz..ee

7.  Alnt Originally Posted by justdealer Yazy Oku
    yine hayal satma peindesin kepez, uyan artk, yllar birike birike asr olacak, sen hala ryalardasn.

o zaman neden, kepez, syle neden, bu kadar stok var, teslimat yaplmam, bir dnya da zarar, NEDEN, akla arkada!

haa, bana dersen ki bu kadar nefret ettiin bir irketin hala hissesini neden tayorsun; ben de derim ki sana; bundan sonra mevzu kar & zarar mevzu deil, ara sra aldm da, sattm da, kar da ettim, zarar da ama hep tadm bu kad 2014 den beri. o kadar zamandr beklemiim, ister 2 olsun ister 0,50 kuru, ne farkeder ki?

taknt byle birey ite..benim nedenim bu kadar akken sen hala hem ok bilmi, hem de saf ayaklarnda neyi amalyorsun bir trl zemedim.

neden mi senin yazdklarn eletirme ihtiyac duyuyorum; dur anlataym; ilk yazlarn 2014 lerde ben de okudugumda vay be, adam ne gzel yazyor, mbarek ak sakall dede, hi tanmad insanlara el veriyor dedim kendi kendime, ilk izlenimim buydu ama sonra grdm ki el veriyor tabiri bilmem ne veriyor derecesinde deiti seni tandka.

evet amacm, senin yazlarndan seni tanmayan insanlarn etkilenmesini engellemek.

keke koduumun hissesi 5 lere ksa da parann gzne vursak ama yok birader, kmyor ite.

buras bir forum, insanlarn bildiklerni, dndklerini paylamalar ok gzel ama kancklk yaparak adice be kuru para kazanmaya alan ky cya tuzak kuran tiplerin ben taaa ...............

1,60 lardan, 1,5 lerde sen deilmiydin, ok gzel fiyatlar, kamaz, nakit olsa da alsak diyen? neye dayanarak byle yazyorsun? amacn neydi? mal pazarlama tabirini senin iin kullansam yeri deil mi arkada?

sen bu sorularma cevap vermek yerine gidip beni ikayet edersin her zaman yaptgn gibi..bakalm yanlyormuyuz kepaz..ee
    Bir kere birader ok heycanlsn, bu heycann yenmen lazm.. Dolays ile saldr moduna geiyorsun..
    ikincisi bende inat ettim , ekmek yemeden kmak yok dedim tek ortak yanmz bu sanrm.
    ncs buradan ekmek yemek iinde , bunun ad hisse pazarlama deil, bir ekilde bu kada gven gelmesi lazm. negatif yorumlar uraya urayacak 3-5 kiiyide kararndan vazgeirir. 1 kadn ykselmesi iin , ncelikle gvenli bir ortam olumas ,kada para girmesi, yatrmcnn hemen al-sat vur -ka takdiinden kmas lazm. alsn satsn bizim gibi tutmasn o ayr konu , ama satan kamasn tekrar kada dnsn. abam bunun iin. Dipde derinlik yok. Geri ekilirken sanki hi alc gelmeyecek gibi, dipsiz bir kuyuya der gibi, bununda sebebi negatif durumlar. Hem katta bekleyip , hemde irket sahibinin evirdii dolaplardan oluan negatif durumu , habire krklemek sanada bana da bu kada yle bir bakana bile yaramaz. Yazdna bak..millete biz yandk siz yanmayn diyorsun. Byle bir yazm olur. Borsada katlar sadece taze para giriiyle ykseliyor, bundan haberin varm senin? ok beklersin bu ekilde yazarsan. Sen ne yapacan stou , ne yapacan teia teslimini . Bazen beyin frtnas yapmak iin yazyoruz sadece bu , neticede biz bu irketin istemeden kalc orta olduk. MMCAS denen irket bir masa sandalye biliyormusun? zsermaye 13 milyon. 2 liradan 50 liraya gitti. Alan kazand bir dnem .imdi 1 TL. nk srekli para girdi kada. 2 liradan 30 liraya gelmi , hala yolu var diyen vard. 50 liradan alan adamn halini densene .. .. Buna zm ye ban sorma derler. Bizim kat yllardr 1.2 -max 2.01 arasnda takld. Sanki ben kat 5 lira olmuda , hala yolu mu var diyorum.oldu da bizmi grmedik. sende milletiin cann yakma diyorsun. samala bak. 1.3 rezil fiyatta . EMKEL 5-8 TL arasnda bir yerde olsayd yok stou , yok kar bilmem ne kimse yazarmyd. Bize ne ya.. Onu muhasebecileri dnsn. Ben kendi irketimde bu kadar ilgilenmiyorum Bilanoyla falan. Para girmeden , bol para bakar dururuz. Uyanda bala gidelim.Bu arada ben kimseyi ikayet etmem , sadece ne yzne sylerim..
    Son dzenleme : kepezmesut; 26-11-2017 saat: 22:10.

8.  Alnt Originally Posted by kepezmesut Yazy Oku
    Bir kere birader ok heycanlsn, bu heycann yenmen lazm.. Dolays ile saldr moduna geiyorsun..
    ikincisi bende inat ettim , ekmek yemeden kmak yok dedim tek ortak yanmz bu sanrm.
    ncs buradan ekmek yemek iinde , bunun ad hisse pazarlama deil, bir ekilde bu kada gven gelmesi lazm. negatif yorumlar uraya urayacak 3-5 kiiyide kararndan vazgeirir. 1 kadn ykselmesi iin , ncelikle gvenli bir ortam olumas ,kada para girmesi, yatrmcnn hemen al-sat vur -ka takdiinden kmas lazm. alsn satsn bizim gibi tutmasn o ayr konu , ama satan kamasn tekrar kada dnsn. abam bunun iin. Dipde derinlik yok. Geri ekilirken sanki hi alc gelmeyecek gibi, dipsiz bir kuyuya der gibi, bununda sebebi negatif durumlar. Hem katta bekleyip , hemde irket sahibinin evirdii dolaplardan oluan negatif durumu , habire krklemek sanada bana da bu kada yle bir bakana bile yaramaz. Yazdna bak..millete biz yandk siz yanmayn diyorsun. Byle bir dncemi olur. Borsada katlar sadece taze para giriiyle ykseliyor, bundan haberin varm senin? ok beklersin bu ekilde yazarsan. Sen ne yapacan stou , ne yapacan teia teslimini . Bazen beyin frtnas yapmak iin yazyoruz sadece bu , neticede biz bu irketin istemeden kalc orta olduk. MMCAS denen irket bir masa sandalye biliyormusun? zsermaye 13 milyon. 2 liradan 50 liraya gitti. Alan kazand bir dnem .imdi 1 TL. nk srekli para girdi kada. 2 liradan 30 liraya gelmi , hala yolu var diyen vard. 50 liradan alan adamn halini densene .. .. Buna zm ye ban sorma derler. Bizim kat yllardr 1.2 -max 2.01 arasnda takld. Sanki ben kat 5 lira olmuda , hala yolu var diyorum. sende milletiin cann yakma diyorsun. samala bak. 1.3 rezil fiyatta .
    Her zamanki gibi iyi salliyorsun kepez.Emkel bir kumar kagidi ve sahibide mimli,guvenilmez.Bu kagit ky almasiyla yukselmez.Buyuk yatirimcida Husorottiyle anlasmadan zaten boyle .oktan bir kagida girmez.Bircok kisiye sebep oldun baskalarina sebep olma.O kadar cok biliyorsan bir darbukator pardon fabrikator olarak boyle s bir kagd rahatlkla ykseltebilirsin.Hsoya kar yemedi dimi

Sayfa 516/636 lklk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •