Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 517/923 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Öncelikle aycan hanım değil aycan bey olacak evet işkur için temeddu olayı basit sihirli kelime yüzde 10 ama A ve B karışık daha önce sermaya artitimda c verilmiş ama benim şahsi düşüncem Ytd. IsATR Isbtr ve isctr birleserek is bankası hissesi olup devam eder kurucu farklı direk imhaya gider birleşme olmaz artık ok yaydan çıktı belki 100 kişide var işkur ama 100 bin kişi durumu takip ediyor şuan hükümet kanadından konuşulmuyor benim fikrim banka ya müsade verdiler çöz temeddu yu haksızlık yapma diye temeddu tam verilirse hazineye aktarmaya gerek bile kalmaz şuan ttk ve tdk biriken kar payları hazineye aktarıldı bile geriye dönük devlete 29 yılllık temeddu verirse bize verirler ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Aycan Yazıyı Oku
    Öncelikle aycan hanım değil aycan bey olacak evet işkur için temeddu olayı basit sihirli kelime yüzde 10 ama A ve B karışık daha önce sermaya artitimda c verilmiş ama benim şahsi düşüncem Ytd. IsATR Isbtr ve isctr birleserek is bankası hissesi olup devam eder kurucu farklı direk imhaya gider birleşme olmaz artık ok yaydan çıktı belki 100 kişide var işkur ama 100 bin kişi durumu takip ediyor şuan hükümet kanadından konuşulmuyor benim fikrim banka ya müsade verdiler çöz temeddu yu haksızlık yapma diye temeddu tam verilirse hazineye aktarmaya gerek bile kalmaz şuan ttk ve tdk biriken kar payları hazineye aktarıldı bile geriye dönük devlete 29 yılllık temeddu verirse bize verirler ytd
    PEKİ BU TAKİP EDEN 100 BİN KİŞİ neden bir gün olsun dava açmamış ?insan 1991 deki haksızlığı bildiği halde neden dava çıp hakkını aramamış banka demez mi kardeşim nerdeydin 30 yıldır?

3.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    PEKİ BU TAKİP EDEN 100 BİN KİŞİ neden bir gün olsun dava açmamış ?insan 1991 deki haksızlığı bildiği halde neden dava çıp hakkını aramamış banka demez mi kardeşim nerdeydin 30 yıldır?
    Çok davalar açıldı da çözülemedi. Bu iş banka ile devletin anlaşması ile çözülür. Banka kendi toplanıp da bundan yıl halt ettikten sonra ana sözleşmeyi değiştiremez, yabancı yatırımcı farklı odaklar var. Bunu çözecek kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sözü de senettir. Ahmet Kemal Doğançay davaları devam ediyor. O da Erdoğan dan yardım istedi. Son 2 yılda buradan da gauss lar fibonacciler geçti. Bu mesele çözülünce onlar da geriye kalan hayatlarında Erdoğan 'ın sözlerine itibar ederler Süreç devam ediyor.

4. Düzeltme

Alıntı Originally Posted by Eğinli24 Yazıyı Oku
    Çok davalar açıldı da çözülemedi. Bu iş banka ile devletin anlaşması ile çözülür. Banka kendi toplanıp da bundan yıl halt ettikten sonra ana sözleşmeyi değiştiremez, yabancı yatırımcı farklı odaklar var. Bunu çözecek kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sözü de senettir. Ahmet Kemal Doğançay davaları devam ediyor. O da Erdoğan dan yardım istedi. Son 2 yılda buradan da gauss lar fibonacciler geçti. Bu mesele çözülünce onlar da geriye kalan hayatlarında Erdoğan 'ın sözlerine itibar ederler Süreç devam ediyor.
    açılan dava derken 1991 yılındaki genel kurul kararındaki KISITLAMA OLAYI İÇİN AÇILAN BİR DAVA VARMI DİYORUM BEN

serhat özer dışında varmı
    Son düzenleme : ÖGSS; 26-12-2020 saat: 15:57. Sebep: EKSİKLİK

5.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    açılan dava derken 1991 yılındaki genel kurul kararındaki KISITLAMA OLAYI İÇİN AÇILAN BİR DAVA VARMI DİYORUM BEN

serhat özer dışında varmı
    Daha önce bu konuda açılan dava olsaydı emsal teşkil ederdi ve sonraki davalara bu konu kapalı olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca İş Bankası da bu dava kararını örnek göstererek kendisini savunurdu. Şu anda kurucu temettüsü 4 lira değerleme yapılsa 120 lira imha bedeli çıkar. Akbank ve Garanti imha örnekleri de elimizde. Dolayısıyla bu anormal olayın düzeltilmesi lazım diye düşünüyorum. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Aycan Yazıyı Oku
    Öncelikle aycan hanım değil aycan bey olacak evet işkur için temeddu olayı basit sihirli kelime yüzde 10 ama A ve B karışık daha önce sermaya artitimda c verilmiş ama benim şahsi düşüncem Ytd. IsATR Isbtr ve isctr birleserek is bankası hissesi olup devam eder kurucu farklı direk imhaya gider birleşme olmaz artık ok yaydan çıktı belki 100 kişide var işkur ama 100 bin kişi durumu takip ediyor şuan hükümet kanadından konuşulmuyor benim fikrim banka ya müsade verdiler çöz temeddu yu haksızlık yapma diye temeddu tam verilirse hazineye aktarmaya gerek bile kalmaz şuan ttk ve tdk biriken kar payları hazineye aktarıldı bile geriye dönük devlete 29 yılllık temeddu verirse bize verirler ytd
    Merhabalar, siz direkt rakam tahmini vermiştiniz. O sebeple işatr ve İşbtr değerleme mantığınızı sormuştum. Yatırım danışmanım söylemişti demiştiniz yanlış hatırlamadıysam.

7. Yanlış hatırlamıyorsam 2019 bilançosuna göre IsATR 2 milyon Isbtr 640 tl işkur ise 6 milyon imha demişti ama tabi bu rakamlar onunda tahmini asıl bir heyet belirlenir fiyat biçer hele bir o vakte gelelim

8. Atr btr de net bırsey telaffuz etmek zor kur da ise yaklaşık bir deger bulunur pddd ne bakarsak farklı ozkaynak a bakarsak farklı cıkıyor burda fark 5 milyon TL tahmini

Beklemeye devam baska yapacak bir sey yok. son zamanlarda kurucu temettu sınırlaması mahkemeye verildi
    Hic bir adım atılmasa bile mahkeme en az 2 yıl surer

İşbank tan şişe birlesme sinden sonra atr, btr ve ctr de beklenebilir. Bunu yapmazları suan ctr nın pd dd garanti nin de uzerıne cıkacaktir.

Banka yonetımının de artık rahat zamanları geride kaldı. Eski Türkiye tarih oldu onlarda bunun farkına vardı.
    1991 de alınan sınırlama yı gören garanti ve akbank neden boyle bir adım atmadı onlar da yapabilirlerdi neden 1 milyar dolar odedıler.

Sonuc olarak ödemdıgın her temettu bir gün başina bela olur. Tabi burda Atatürk ün vasiyet i de unutulmamalı
    Vasiyet te tasarruf yetkisi yoktur yasal degil dır. Tum hakları yasal faiziyle alınır bu da bankanın bile altından kalkması
    zor görünüyor.
    Banka yönetimi hukumet yada kurucular ı dikkat e alma zamanı geldi bu hisseler artık gerekli düzenleme yapılacaktır
    Ytd.

Sabırla beklemeye devam

Sayfa 517/923 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •