bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35
Buldum, 34 liradan almışsın, hatta şimdi de hatırladım, 1.ayın 1.de yazmışsın demek 8 ay olmuş , son 6 aydır senin aldığın gün ve fiyattan satmadığım için yanarım.
Bizde 7 liradan beri bekleyenler grubuyuz.
Neden sen girince hissenin 40 yolculuğu gecikecek dedi o arkadaş, mahsuru yoksa???
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
mesele sadece para kazanmak değil o pezoya istediğini yaptırmamanın verdiği zevk...anlatılmaz her ay alıyorum hemde büyük bir zevkle ....
benim maliyetim 4 5 7 10 14 17 23 27 33 42 arasında ama genelde 7 tl altı bir fiyatta ...
bu kağıttan voleyeyi vuracağım buna inanıyorum kağıdın ederi matematikte 147
adamın derdi belli ky istemiyor .....
Sayin Desidero. Siz beni bu forumda uzun suredir tahminimce taniyorsunuz. Nikin bana yabancida degil. Belki ozelden konusmuslugumuzda var. Pandemide canli yayindi telegram watsap investing derken kapali bir kac yuz kisilik yatirim grubu olustu. Ciban basi da kim bil bakalim. Herneyse lafi uzatmadan mala grup halinde girince skleti yetmedi. Ne zamanki grup halinde benimde yonlendirmem ile ciktik. Hisse fisekledi. Cikma sebebimizde Reisi Cumhurla eczaci arasinda yapilan toplantida konusulan arazi imarindaki firma lehine insaat alani genisletme isinin yatmasi idi.
Merakin varsa konu hakkinda ozelden de cevaplarim.
Hisse nin onu bence acik. 200 leride uzun vade de gorursunuz. Bol kazanclar.
Ytd
2021 lere kadar geri gidip okudum bazı yazıları tekrardan, hisse net forumuda bayağı tanınmış arkadaşlar gelmişler ve gitmişler ne ilginç bir durum.
Saçma sapan , manipülatif kottan çıkma zırvalığından tutun kanyon silivri kartal hikayeleri bilanço lar vb...
.....
Özelden yazdım size....
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri