Sayfa 517/600 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Elimde ecilc kalmadi yalniz daha gidecek yolu var. uzun vade bekleyen baya baya para kazanacak. Seneye 200 leri gorur gibime geliyor.

Ytd
    Madem sattınız, neden şimdi yani sattıktan sonra methetme yoluna gittiniz, daha önce, sizi burada gördüğümü hatırlamıyorum.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???
    bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
    Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Madem sattınız, neden şimdi yani sattıktan sonra methetme yoluna gittiniz, daha önce, sizi burada gördüğümü hatırlamıyorum.
    Baya bi gerilere gidersen eger 30 civarinda iken girdigimide gorurdun. Hatta arkadasin biri benim girdigimi gorunce hissenin 40 yolculugu gecikecek demisti.

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    34 tl civarindan pozisyon actim.

Kartal arazi ve yeni ilac fabrikasi alimi beni cezbetti.

Bakalim uc kat primli hisseyi almakla iyimi ettik kotumu. Onunuzdeki gunlerde gorecegiz.

Ytd
    Buldum, 34 liradan almışsın, hatta şimdi de hatırladım, 1.ayın 1.de yazmışsın demek 8 ay olmuş , son 6 aydır senin aldığın gün ve fiyattan satmadığım için yanarım.
    Bizde 7 liradan beri bekleyenler grubuyuz.
    Neden sen girince hissenin 40 yolculuğu gecikecek dedi o arkadaş, mahsuru yoksa???

5.  Alıntı Originally Posted by selimhan01 Yazıyı Oku
    bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
    Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35
    Valla selimhan arkadaşım 5 yıl uzun süre ben 5 yıl beklesem de biraz para yemem lazım yarın emri Hak vaki olsa bana yaramaz ,.
    Tabii yiyemeyeceğin miktar için burada bekleyebilirsin ama bütün olay patronumuzda bitiyor.

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Valla selimhan arkadaşım 5 yıl uzun süre ben 5 yıl beklesem de biraz para yemem lazım yarın emri Hak vaki olsa bana yaramaz ,.
    Tabii yiyemeyeceğin miktar için burada bekleyebilirsin ama bütün olay patronumuzda bitiyor.
    mesele sadece para kazanmak değil o pezoya istediğini yaptırmamanın verdiği zevk...anlatılmaz her ay alıyorum hemde büyük bir zevkle ....
    benim maliyetim 4 5 7 10 14 17 23 27 33 42 arasında ama genelde 7 tl altı bir fiyatta ...

bu kağıttan voleyeyi vuracağım buna inanıyorum kağıdın ederi matematikte 147

adamın derdi belli ky istemiyor .....

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Buldum, 34 liradan almışsın, hatta şimdi de hatırladım, 1.ayın 1.de yazmışsın demek 8 ay olmuş , son 6 aydır senin aldığın gün ve fiyattan satmadığım için yanarım.
    Bizde 7 liradan beri bekleyenler grubuyuz.
    Neden sen girince hissenin 40 yolculuğu gecikecek dedi o arkadaş, mahsuru yoksa???
    Sayin Desidero. Siz beni bu forumda uzun suredir tahminimce taniyorsunuz. Nikin bana yabancida degil. Belki ozelden konusmuslugumuzda var. Pandemide canli yayindi telegram watsap investing derken kapali bir kac yuz kisilik yatirim grubu olustu. Ciban basi da kim bil bakalim. Herneyse lafi uzatmadan mala grup halinde girince skleti yetmedi. Ne zamanki grup halinde benimde yonlendirmem ile ciktik. Hisse fisekledi. Cikma sebebimizde Reisi Cumhurla eczaci arasinda yapilan toplantida konusulan arazi imarindaki firma lehine insaat alani genisletme isinin yatmasi idi.

Merakin varsa konu hakkinda ozelden de cevaplarim.

Hisse nin onu bence acik. 200 leride uzun vade de gorursunuz. Bol kazanclar.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Sayin Desidero. Siz beni bu forumda uzun suredir tahminimce taniyorsunuz. Nikin bana yabancida degil. Belki ozelden konusmuslugumuzda var. Pandemide canli yayindi telegram watsap investing derken kapali bir kac yuz kisilik yatirim grubu olustu. Ciban basi da kim bil bakalim. Herneyse lafi uzatmadan mala grup halinde girince skleti yetmedi. Ne zamanki grup halinde benimde yonlendirmem ile ciktik. Hisse fisekledi. Cikma sebebimizde Reisi Cumhurla eczaci arasinda yapilan toplantida konusulan arazi imarindaki firma lehine insaat alani genisletme isinin yatmasi idi.

Merakin varsa konu hakkinda ozelden de cevaplarim.

Hisse nin onu bence acik. 200 leride uzun vade de gorursunuz. Bol kazanclar.

Ytd
    2021 lere kadar geri gidip okudum bazı yazıları tekrardan, hisse net forumuda bayağı tanınmış arkadaşlar gelmişler ve gitmişler ne ilginç bir durum.
    Saçma sapan , manipülatif kottan çıkma zırvalığından tutun kanyon silivri kartal hikayeleri bilanço lar vb...
    .....
    Özelden yazdım size....

Sayfa 517/600 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •