Sayfa 518/1040 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. grafik ustası,
    kitabı okumaya başladım.
    dil, tercüme, ifade vs akıcı değil.
    300 ler konseyi gibi değil.
    takıldım, okuyamadım.
    sigarayı bırakma kitabı okudum.
    sigarayı bıraktım.
    çevremiz insan beynini aptallaştıran tuzaklarla dolu.
    tv ler, film ler, gidalar, borsa, kumar,
    tüm kimyasallar, organize tarikatlar, futbol , siyaset,
    müzik, reklamlar, cep tel,

saf ( organik) insan olmak için, detox gerek. bunlardan
    uzaklaşın ve arırnın..

https://www.pdfdrive2.com/sigarayı-b...117477998.html

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. THE TITAN filmini izlediniz mi? mRNA aşısı olduktan sonra bir süre sonra sigarayla yemekle parayla altınla gümüşle bitcoinle karıyla kızla kocayla çocukla sevgiliyle akrabayla işiniz kalmayacak zaten. Trans İnsana dönüşünce herşey farklı olacak. GDO lu genetiği değiştirilmiş buğday gibi olacağız.

mRNA aşıları bir Trans İnsan Projesi mi?

https://www.veryansintv.com/mrna-asi...san-projesi-mi

Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    grafik ustası,
    kitabı okumaya başladım.
    dil, tercüme, ifade vs akıcı değil.
    300 ler konseyi gibi değil.
    takıldım, okuyamadım.
    sigarayı bırakma kitabı okudum.
    sigarayı bıraktım.
    çevremiz insan beynini aptallaştıran tuzaklarla dolu.
    tv ler, film ler, gidalar, borsa, kumar,
    tüm kimyasallar, organize tarikatlar, futbol , siyaset,
    müzik, reklamlar, cep tel,

saf ( organik) insan olmak için, detox gerek. bunlardan
    uzaklaşın ve arırnın..

https://www.pdfdrive2.com/sigarayı-b...117477998.html

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Altın haftalık grafiğe göre 1750 - 1800 arası en iyi alım bölgesi. Buraları bir daha görürsek alım fırsatını kaçırmayın.

Daha önce 1763 görülmüştü. Orası belki bu dip bir daha hiç görünmeyebilir. Belki tekrar görülüp ikili dip gelebilir. Bilemiyoruz. İki taraflı izleyin. Fakat Trump ın görevi devrettiği gün Altın rallisi başlar diye tahmin ediyorum.

1850$ altında yavaş yavaş alımlar yapmak isteyenler ufak ufak denemelere başlayabilir.

4. Tecrübeli bir yatırımcı için kaldıraçlı işlem yapmıyorsanız bahsettiginiz rakamların hepsi aynı şey 1800 1850 yada 1763 hepsi aynı..sinegin yağı misali. Buralar yeni bir çıkışın dibiyse 1800 altında alayım derken arkasından bakmak da var. Trendler genelde böyle %3-5 daha aşagıdan alıyım derken kaçırılır. Hissedede bu böyle emtiada. O yüzden çok kasmayın 3 e 5 e bakmayın diye bir söz var, buralar dip bölgesi oldugunu düşünüyorsanız en dipten alana göre %5 daha az kar edersiniz, degilse zaten yanlış analiz der stop loss yaparsınız. Teknik analiz iyidir hoştur ama % 3-5 alınan riske değecek bir oran degildir. Derseniz ki bence 1500 ün altına düşecek ordan alacam bir mantıgı vardır. Yoksa kafa hastalıgı fazla detaycılık. Yazdıklarım geçmişte acemi iken defalarca başıma geldigi için tecrübeyle sabittir.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. DXY de tedirgin edici bir görüntü var. Altını pek etkilemeyebilir ama diğer para birimlerini ve borsaları sağlam öpebilir. Dip oluşumu Ocak-Şubat gibi sonlanacak sanki.

6. Altında görünüm aynen benzer şekilde devam, değişen bir şey yok. Ya pembeyi yukarı kıracağız, 1910 üstü kapatıp ralliye başlayacağız, ya 1763-1689 arası bir yerlerden dip yapıp ondan sonra yukarı kıracağız ve ralliye başlayacağız. Bull Flag görüntüsü uzadıkça yukarı potansiyeli ihtimali artıyor. Ben kaldıraçlı oynamadığım için günlük fiyatları iplemiyorum. Uygun gördüğüm noktalardan biriktirerek keseye atıyorum.

7. Küçük yatırımcının kafasını bulandırıp elindeki fiziki kıymetli metalleri sanal Coin lerle değiş tokuş etmesi için oyun oynanıyor. Önümüzdeki günlerde papağanlar artık fiziki metallere gerek yok, COIN ler artık onun yerini alacak propogandası yapabilirler.

Sakın oyuna gelmeyin. Tarih her zaman tekerrür eder. Onların sizin elinizdeki kıymetli fiziki metallere ihtiyacı var. Malınızın üstüne oturun sabırla bekleyin. ABD ekonomisi komple çöktüğünde Altının göreceği değerin üst sınırı yok.

Weimar Cumhuriyetinde olanın aynısı globalde olacak. Mevcut COIN leri komple sıfırlayacaklar. Sonra herkese IMF aracılığı ile yeni para SDRCOIN önerecekler. Siz o zaman elinizdeki fiziki kıymetli metallerle gel babaya gel babaya diyerek istediğinizi kucağınıza oturtacaksınız.

8. Altın ve gümüş almanın en ucuz yolu artık borsa fonlari....

1 haftadır aşağıda ki haber bizim altın ve gümüş fonunu etkiliyor mu diye sordum ve sonuç evet....gldtr ( finans altın) zgolg( ziraat altın) ve gmstrf ( finans gümüş)....bunlarda al sat marjı sıfır yok gibi....tek olumsuzlugu kar edince %10 stopaj kesiyordu kardan ve artık oda yok....

Şuan altın almanın en ucuz yolu bu fonlar....

Diğer banka yada tfx ,trade plastan 450- 453 aradaki makastan kaziklanmayin....bu fonlarda makas 451.12- 451.13....

Döviz dışı fonlarda stopaj sıfırlandı, mevduatın yanı sıra Para Piyasası Fonları da artık dövize ciddi bir alternatif, dolarizasyon ile mücadele devam ediyor, çok doğru adımlar atılıyor, yarın ki TCMB kararı ile TL'de değer kazancı belirginleşebilir...
    https://t.co/H9uOo3XNuF https://t.co/rVGZRTHEuc

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 518/1040 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •