Sayfa 518/2349 İlkİlk ... 1841846850851651751851952052856861810181518 ... SonSon
Arama sonucu : 18792 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Said Sefa
    @sefa_said
    ·
    43d
    Fırsat bulursa memleketi soyacak olanlar, fırsat bulup memleketi soymakta olanları yadırgamaz; aksine onlara imrenir.
    Soymamış bir iktidar var mı? İktidar soymak demektir. Halklar için en uygun yönetim biçimi, Anayasal Monarşi'dir.
    @erefefik

2. M. Hakan Türkçapar
    @HTurkcapar
    ·
    9s
    Belirsizliğe olan dayanıklılık 1.Belirsizlikten kaçmayarak 2.Belirsizliği kabullenerek 3.Belirsizlikle kalarak 4. Belirsizliği isteyerek artar.
    Özetle … konusunda ne olduğunu/olacağını bilmiyorum ve bunu bilmeden bu şekilde yaşamımı sürdürebilirim/ sürdürmeyi istiyorum.
    @erefefik

3. Ipsos araştırması: Türkiye'de 'ekonomi kötü' diyenlerin oranı yüzde 86.
    Türkiye'de tuzu kuru, krizden falan etkilenmeyecek %22'lik kesim var. Bu araştırmada çıkmamış ama korkuyorlar çünkü diğer krizlere benzemiyor. %8 saklamış kendilerini.
    @erefefik

4. II.Abdülhamit'in 30 yıl süren istibdat rejimine son veren, Cumhuriyet Devrimi'ne giden yolu açan ve gasp edilen anayasa ile meclisi kurtararak nihai bir şekilde bu ülkeye kazandıran 1908 Devrimi'nin 114. yıl dönümü kutlu olsun.

Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!
    Devrim öncesi:

Devrim sonrası:

@erefefik

5. pH Nevzat
    @History2033
    Beni engelledi, niye ki 🙄
    @erefefik

6. Chp iktidara gelirse, Hdp destekli Chp yani; S400ler gider, F 35"ler gelir. Ama Türkiye'nin çok büyük çabalarla oluşturduğu ve yerlilik oranını %73'e çıkardığı Silah Sanayi, aynen ankapark gibi olur.
    @erefefik

7. Macron, Türkiye’nin Suriye’ye olası operasyonuna karşı İran’ın tutumunu desteklediklerini açıkladı.
    @erefefik

8. Sinan Oğan
    @DrSinanOgan
    · 1 sa
    Dünyanın açık ara en çok incir üreten ülkesi Türkiye’de İncirin tanesi 13 ₺, kilosu ise 159.98 ₺. Dün biz Aydın’da yol kenarında kilosu 80 liraya görüp pahalı diye almamıştık. Şimdi market fiyatlarını görünce bir şok daha geçirdim. Noldu bu ülkeye böyle?
    #pazar

rxpu
    @r_x_p_u
    ·
    11d
    Serbest piyasa ekonomisinde (açık ekonomi) emtia ve gıda ürünlerinin fiyatı uluslararası arz-talep dengesinde belirlenir. Yerel para birimi aşırı değer kaybetmiş ise dış pazarın alım gücü yerele göre çok artar ve dış pazarın talep fiyatı yerelin çok üzerinde çıkar.
    rxpu
    @r_x_p_u
    ·
    11d
    Sonuç:iç piyasada incir az bulunur ve pahalılaşır zira yurt dışından yüksek fiyattan talep geliyor ve bu yüksek fiyattan piyasada bulıunan ürünün çoğu ve hatta tamamı ihrac ediliyordur.Sonuçta incir yerelde bol diye fiyatının düşmez.İncire olan dış talebin de düşük olması gerekir.
    @erefefik

Sayfa 518/2349 İlkİlk ... 1841846850851651751851952052856861810181518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •