Sayfa 518/526 İlkİlk ... 18418468508516517518519520 ... SonSon
Arama sonucu : 4206 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,298
    HAyır KemaL Derviş dönemi idi . Adamın ölmesi yada ayrılması Uygulanan Ekonomik kararları değiştirmez etkileri anlamında . Kemal Derviş kararları o ayrılsa dahi 2007 yılına kadar devam etti. Sonrasında Herşey değişti. Kemal depviş kararları Enflasyonu da aşağı çekmiş paramızın da değerlenmesini sağlamış ve Toplumsal refah döneminin yolunu açmıştı çünkü ekonomi sağlam temeller üzerine oturmuştu. Sonrası ise ülkecek Bizim beceriksizliğimiz oldu .

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hocam küçük bir düzeltme yapayım 1 dolar= 1,26 tl kemal derviş dönemi değildi, ali babacan veya m.şimşek dönemiydi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Hocam bir şey yazayım konuyu uzatmayım, m yılmaz bahçeli ecevit koalisyonu vardı, siyasi sebeplerle ekonomide radikal kararlar alınamıyordu , hemen abd senaryosu devreye sokuldu, abd den derviş getirildi ekonomi emanet edildi, dervişin oy kaygısı olmadığı için hızla reformları gerçekleştirdi, basın derviş güzellemeleri yaptı , derviş ismail cem bir sol kökenli adını hatırlayamadım parti kurdular , iktidar olabilselerdi 1 mart tezkeresi kabul edilecek ve türkiyenin güney douğusuna 150 bin abd askeri konuşlanacaktı ,
    Özetle derviş güzel bir abd projesiydi, ama beceremediler,
    2007 ye kadar hatta 2013 kadar ekonomide altın dönem yaşandı, dünyada para bolluğu vardı, hükümet ab ve abd yanlısı politikalar izledi, falan.
    haaaa dervişin reformlarının faydası olmadı değil evet oldu ama her şeyi ona bağlamak yanlıştır.

3. Yka hocam egeen 8900 altında kapanışlar yaparsa çarşı karışır yorumu vardı 👏👏👏.

4. Bu hissenin dibi yokmu nedir bu rezillik

5.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Yka hocam egeen 8900 altında kapanışlar yaparsa çarşı karışır yorumu vardı ������.
     Alıntı Originally Posted by emre1310 Yazıyı Oku
    Bu hissenin dibi yokmu nedir bu rezillik
    Bu egeen patronu ve tahtacisi olmuş eşek numarasına yattılar biz ky de azgın aygır gibi etrafında kosusup duruyoruz bir kalksa da halletsek diye ama nafile tahtacı da patron da virmem de virmem dercesine onlar biz ky yi hallediyor 2 senedir kizilcik sopası goduklarim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,769
    Yandı mı yıkıldı mı sel mi bastı battı mı acaba bu şirket?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Şeytan diyor ki; " 7500 inerse evi arabayı, yatı,katı satıp dal Egeen e" Ama şeytan bu. Ne yapacağı belli olmaz. Yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,298
    Her iki yönetim de ve hatta tüm geçmiş yönetimler ve partiler de projedir. Bu konumuz olamaz zaten. Ben sadece Onun ekonomik acı reçetesi ile mabadı kurtardık diye yazdım. Faydasını da gördük 20007 ye kadar yaşadık diye yazdım. Sadece Kemal Derviş ve ekibinin İktidar olmaları mümkün değil idi çünkü Akıllı Reçete aslında acı reçete olduğu için halk cezalandırılacaktı. Enflasyonu durdurmanın 2 ayağı vardır biri Mali politikalkar ikincisi sıkı para politikasıdır ve Terbiye edilmesinin yolu da Faiz ile başlar. Şimdi 50% den fazla faiz veriyoruz. Bu şekilde yavaş yavaş pişiriliyoruz. Çünkü faiz 52% hala enflasyonun sürekli ve hala altında. Tuik enflasyonu inandırıcı değil. Benim için bu konun yeri Deniz üstadın formu. Oraya bekleriz.
    Saygılar,
    ...:::vobelıt:::... - Page 2470

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hocam bir şey yazayım konuyu uzatmayım, m yılmaz bahçeli ecevit koalisyonu vardı, siyasi sebeplerle ekonomide radikal kararlar alınamıyordu , hemen abd senaryosu devreye sokuldu, abd den derviş getirildi ekonomi emanet edildi, dervişin oy kaygısı olmadığı için hızla reformları gerçekleştirdi, basın derviş güzellemeleri yaptı , derviş ismail cem bir sol kökenli adını hatırlayamadım parti kurdular , iktidar olabilselerdi 1 mart tezkeresi kabul edilecek ve türkiyenin güney douğusuna 150 bin abd askeri konuşlanacaktı ,
    Özetle derviş güzel bir abd projesiydi, ama beceremediler,
    2007 ye kadar hatta 2013 kadar ekonomide altın dönem yaşandı, dünyada para bolluğu vardı, hükümet ab ve abd yanlısı politikalar izledi, falan.
    haaaa dervişin reformlarının faydası olmadı değil evet oldu ama her şeyi ona bağlamak yanlıştır.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 518/526 İlkİlk ... 18418468508516517518519520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •