Denizdenizli61 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
bence bankalar eşliğinde endeksin aşşa daha çok yolu var gibi.
tepeden feci hacimli düştüler.
zıplamalar olacaktır.
Basketbol takımı bile 6.1 milyar bedelle satılmış.
ABD'li iş insanı Bill Chisholm öncülüğündeki konsorsiyum, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Boston Celtics'i 6,1 milyar dolarlık rekor bedelle satın alma konusunda anlaşma sağladı.
Borsada bu adamların elinde, dolar viopda 2018-2019 yıllarında 128 milyar doalrı batırdıkalrında borsayı çözdüler. Muhtemelen cumartesi pazar Ekrem İmamoğlu tutuksuz işine devam edecektir. Bugün son dökülenler toplanır. Pazartesi gaplı açılış olur. Çünkü bu adamlar bir işi iki şey için yapıyor, birisi para, diğeri borsa.
Daha önce de yazdım.Zamaninda ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı bile terör örgütü yoneticiliginden 3 yıl yatırıp( pkkli gizli tanık ifadesiyle)pardon denilen bir yerde ne hukukundan söz ediyor bazı arkadaşlar.
Bu kadar mı ülkesinden daha çok kendi çıkarını savunur hale gelmişler?
Sürekli onun/bunun malına EL KOYMA haberleri
yatırımcıyı soğutur..
Yeni yatırım var mı? sanayide, bilmiyorum.. Tevsii yatırımlar olabilir..
Gençlere çok üzülüyorum, evlatlar hepi izin,hasmımın evladı bile olsa ihtimam ğösteririm,
burda ödtlüleri hep ğörürüm, kızarım, her türlü hallerini ğördüm,sürekli muhalefet olurum ama dün akşam çok üzüldüm onlara, genç onlar ğenç,hepsi genç, körpe onlar, böyle olmamalı,ben evladıma kızarım anası sarılır,ne bilim yaw,sabah sabah
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
İmamoğlu olayında sağcı solcu fark etmez, halkı ikna edecek bir kanıt ve suç yok. Halk ikna olmazsa sağcı solcu bir arada bu hükümetten hesap sorar. Ortada bir husumet olduğu, suçun varlığından daha öncelikli. Birde Allah insanı iddası ile vurur. Gezi olayları diye 10-15 yıl önceyi gündeme taşırken, geziye benzer bir durumu Türkiye genelinde başlattıklarının farkında değiller.
Yer İmleri