Sayfa 519/1003 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Sayın akçay sen tek bir çizgi ile çok şey anlatıyorsun.
    Bir tek çizgi de KCHOL e çizer misin çizgi 5 yılık haftalık grafikte daha güzel durur gibi

2. Benimle konuşmuyor artık. Her dediğinde aldım spot acıyorum dohol viop açıyorum dohol long içim dışım dohol oldu en son dün 2.85 den ocak vade long yazmıştım şansa onu bile vermiş ama gitmiyor gidmeyor gitmehori. Bekleriz sıkıntı yok
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    DOHOL beni al diyor bana , ama endeks ürküyor ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Spot mallar duruyor ama vadeli THYAO kalmıştı elimde vadeli pay long olarak onu da sattım. Son 13 gündür her gün artı yaptı her gün yeşil bar ama BoFA halen alıyor. Arkadaş, elindeki hisse şeker olsa bu kadar yalanmaz. Birinin BoFA'ya bunu söylemesi lazım. Bu arada hisseye inanıyorum tekrar alacağım ama ard arda 13 bar ve %35 artış nedir ya? 13 işgünü öncesine göre ne değişti, maden mi buldunuz ofis binasının altında. XU30 hisselerinden en az 10 tanesi böyle.

Ya benim 1997 yılından bu yana hiç görmediğim bir ralliye tanıklık edeceğiz veya eşyanına tabiatına geri döneceğiz. Son olasılık ise pozitif anlamda bir black swan hikayesine tanıklık edip malları yukarıdan alacağız.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın akçay sen tek bir çizgi ile çok şey anlatıyorsun.
    Bir tek çizgi de KCHOL e çizer misin çizgi 5 yılık haftalık grafikte daha güzel durur gibi
    şimdi çıkıyorum yarın atarım...

5.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Valla 1803'den longları kapattım. Şahsen düzeltme olması benim için iyi olur.
    Düzeltme olmuycak, uçup çakılacaz
    Hamdım Piştim Yandım

Geçen seneki damat rallisini andırıyor ama onun bir sebebi vardı bu sefer neyi satın alıyorlar acaba? Ayrıca bu alım yabancı alımıysa dolar niye düşmüyor da artıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Babo nun topiğine pıst 100 grafı attım dolar bazlı haftalık soranlar oradan bakabilir.
    şuanda takip ettiğimiz bant 168.5 bu bölgeye dikkat edilmeli benim grafta.
    satış beklediğim banta yakın yerden167.93 geldi .

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düzeltme olmuycak, uçup çakılacaz
    Bu endekste her şey olur, uçarız da kaçarız da çakılırız da. Ama günlük spotta RSI 88 olmuş artık bir düzeltme gelir diye bekliyorum. He, RSI'ı 100 e dayayıp öyle işlem yapacaklarsa buyursunlar.

Sayfa 519/1003 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •