Sayfa 519/520 İlkİlk ... 19419469509517518519520 SonSon
Arama sonucu : 4154 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,305
    Bayram sonrası kredi faizlerinde düşme bekleniyor. Gerçekleşme olasılığı sizce nedir ? Bunun Alark a her firma gibi faydası olur ama extra bir getirisi var mı ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Abi merakımdan soruyorum. Ama bu aracı kurumların aldıği/sattığı hisse miktarlarından ne gibi bir cikariminiz oluyor. Ben pek anlamıyorum. Nasıl yorumlanacağını açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,990
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Abi merakımdan soruyorum. Ama bu aracı kurumların aldıği/sattığı hisse miktarlarından ne gibi bir cikariminiz oluyor. Ben pek anlamıyorum. Nasıl yorumlanacağını açıklayabilirseniz çok sevinirim.
    sn ekserji
    eski dönemlerde kağıdın bazı ellerde toplkanması olumlu sayılırdı. ilk 5 aracı kurum % 50 lere yaklaşmış ise ( halka açıklık oranında) kağıt toplanıyor anlamında idi...
    benim açımdan en önemlisi flamingolar... eğer yabancılar alıyorlar ise uzun vadeli alırlar ve dolar bazlı bakılması gerekir. bir de yabancılar spekülatif kağıt almazlardı eskiden. şimdilerde her aracı kurumdan her işlem yapılmakta...
    mesela Alarkoda şirket için alış yaptıkları kurum İş bankası... hangi fon alır hangi fon yüzde kaç kar görünce satar bunları takip etmek traderlar için önemlidir. mesela benim açımdan şirket hisseleri 15 doları geçerse bakacağım tablo açık olur. yabancılar ne alemde, fonlarda ne var. ama bilanço ve yapılan yatırımlar bir şekilde kendini gösterir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,990
    bu arada bakımlar bitti yaz dönemi Cenalde bayram sonrasını beklemek gerek

5. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ancak ben patron olsam veya bu hissenin piyasa yapıcısı olsam takibimi imkansız kılardım. Bu nedenle bana bu takip çok mantıklı gelmiyor. Şirketin geri alimlari hacimlerin duşuk olması nedeni ile çok belirgin durumda. Ancak hacim yüksek olsa onu bile farketmemiz zor olabilirdi. Yabancı alımlarıni henüz deneyimleyemedik. Geldiğinde tekrar sorarım.

Şimdiden bayramınızı kutlarım. İyi bayramlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,990
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Ancak ben patron olsam veya bu hissenin piyasa yapıcısı olsam takibimi imkansız kılardım. Bu nedenle bana bu takip çok mantıklı gelmiyor. Şirketin geri alimlari hacimlerin duşuk olması nedeni ile çok belirgin durumda. Ancak hacim yüksek olsa onu bile farketmemiz zor olabilirdi. Yabancı alımlarıni henüz deneyimleyemedik. Geldiğinde tekrar sorarım.

Şimdiden bayramınızı kutlarım. İyi bayramlar.
    zaten eski dönemler diye başlamıştım mesaja . şimdilerde takip çoğu zaman imkansız zaten. ama bilen nereden kendisine mal yıkılacağını bilir. hangi fonun nasıl davranacağını bilir. yabancının bıyıklarının olup olmadığını bilir. hatta bazı senetlerde malın kimde olduğunu bile bilirler...
    yabancılar bize benzemeden önce uzun vadecilerdi. kağıdın uçuğ kaçmasından çok rasyolarına göre hareket ederlerdi.
    birçok hususta eskiler demeye başlamışım dolayısı ile bizim bildiğimiz alan yok artık muhtemelen. mesela batıda yaptıkları gamespot muydu neydi onu insanın hafsalası almıyor. sırf biz güçlüyüz deyip bataktaki senedi tavana çıkarıp açıkçıları iflas ettirmek... ilginö deneyimlerdi. ama kendi adıma hala bitcoini bile benim aklım almıyor...

yavaş yavaş bu piyasadan çekilip oğlumun büyümesini gözlemlemek en akıl karı. hisse sendi ile ilgili nasıl olsa bekleyeceğim için bir şey kaçırmıyorum. ancak alışkanlıkları yeniden düzenlemek zor. hayata çoğu zaman finans ve borsa üzerinden bakmışken dünyayı başka türlü algılamak zor geliyor bana...

Bayram... düşünen için çok anlamlı bir bayram. eğer kurbanın amaç olmaktan çıkarılıp araç olarak algılanması gerektiğini görebilir isek... herkesin görebilmesini ümit ederek bayramınızı tebrik ederim...

7. Ramazan Bayramında 100.70 tl
    Kurban Bayraminda 84.50 tl
    2.25 tl temettu aldik arada..

2 ayda 14 tl fark..hayirli olsun..
    Insan bi kurban parasi kadar artı yapardı iki ayda..ayip be..

Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun..

8.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Ramazan Bayramında 100.70 tl
    Kurban Bayraminda 84.50 tl
    2.25 tl temettu aldik arada..

2 ayda 14 tl fark..hayirli olsun..
    Insan bi kurban parasi kadar artı yapardı iki ayda..ayip be..

Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun..
    Demek ki kurban bizmişiz.

Sayfa 519/520 İlkİlk ... 19419469509517518519520 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •