Sayfa 519/1000 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop LX

1. Şimdi arkadaşlar lemur geldi burada 2008 düşüşü gibi birşeylerden bahsetti o düşüş %70 fazla idi yanlış hatırlamıyorsam bende yanlış graf bakma diye uyardım kendi ghörüşüm olan 14.10.2024 de graflarımda paylaştığım beklentimi belirttim.
    Şimdi Ankaralı Turgut şarkı söyler geçmiş olsun diyelim sonra Ankaralı apkoş çıktı kıvırmaya gerdan kırmaya başladı olayları çarptırarak burada gündeme getiriyor işi algı 1-2 yancısı var onlarıda görüyorsun hele bir tanesi tam bir fino hev diyor susuyorolay bu arkadaşlar bak anket yaptım mutlu olsun diye yine saldırı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. TCMB:
    -Yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduat ve fonları (mevduat+katılım bankaları) 1 Kasım itibarıyla 167.70 milyar dolar (Önceki hafta: 168.08 milyar dolar)

-Yurt dışı yerleşiklerin hisse stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 1 Kasım itibarıyla: +110.8 milyon USD

-Yurt dışı yerleşiklerin DİBS stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 1 Kasım itibarıyla: +621.7 milyon USD

3. başlasın gavga endekis sıkıcı zaten....

Gongu çalıyom küfürsüz olsun.

veriyom müziği

https://www.youtube.com/shorts/z_1KbHajMLk

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    8369,31 e kadar kayış bekliyorum bu ay sonuna kadar
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    O rakamı ben de ilk etapta bekliyorum...
    bugün yarın 8700 gösterip 9900 e gider benim beklentim

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    TCMB
    -Toplam rezervleri 1 Kasım itibarıyla haftalık %0.14 artışla 159 milyar 619 milyon dolar

-Brüt döviz rezervleri 1 Kasım itibarıyla haftalık %0.53 azalışla 93 milyar 5 milyon dolar

-Net uluslararası rezervler 1 Kasım itibarıyla 61.16 milyar dolar (Önceki hafta: 60.89 milyar dolar)
    Şeref Oğuzun bir yazısını okudum bu cary trade nin %85 nin yerli olduğunu iddia ediyordu.
    kkm dolardan çıkanlar diye
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şeref Oğuzun bir yazısını okudum bu cary trade nin %85 nin yerli olduğunu iddia ediyordu.
    kkm dolardan çıkanlar diye
    Olabilir....Doların çok artmayacağının garantisi verildi deniyordu..Doğru da çıktı...Süper para kazandılar bu işten... Bizim için Milyon dolarlık onlar için basit bir soru, bu emmiler ne zaman dolara döner ? Önden faiz düşecek, dolar serbest bırakılacak haberi gider bunlara...

7. birde bunu paylaşayım
    globalden
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bakırhan Mardin'de yaptığı konuşmada, "Çok iyi bilsinler ki Şeyh Saitler, Seyit Rızalar, Denizler, Sakineler ne yaptıysa Kürt halkı, Türkiye halkları da onların yaptıklarını yapacaktır.............

devlet bunları paketleyip sınırdışı yapmalı.......İspanya bask milletvekileri zamanında aynı naneleri yemişlerdi.....hepsi kaçtı sınırdına çıktı.......seleri kesildi........

Sayfa 519/1000 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •