Sayfa 519/1003 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gençlere çok üzülüyorum, evlatlar hepi izin,hasmımın evladı bile olsa ihtimam ğösteririm,
    burda ödtlüleri hep ğörürüm, kızarım, her türlü hallerini ğördüm,sürekli muhalefet olurum ama dün akşam çok üzüldüm onlara, genç onlar ğenç,hepsi genç, körpe onlar, böyle olmamalı,ben evladıma kızarım anası sarılır,ne bilim yaw,sabah sabah
    Ben tam tersi abi, şuan 45-75 yaş arasına üzülüyorum, çünkü bu bahsi gecen gençlerden 100 tanesinin 50'si sanal kumar oynuyor, 10 tanesi okulu liseden önce bıraktı, diğer 10 tanesi asgari ücretle bime girdi, başka bir 10'u kpss kurs diyerek ana babayı soymaya devam ediyor, belki içlerinden 10 tanesi doğru düzgün okudu. Bu nedenle bence gençlere değil abi 45-75 yaş arasına üzül, çünkü bu adamlar başarısız çocukları için bu yaşda çalışmaya devam edecek. Gençliğin çok sucu var, son 23 yılda akp ile aynı dönemde okumadan sınıf gectiler, okumadan hayattan pay istediler.

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Beni en çok Konya Sakarya çorum gibi şehirlerdeki protestolar şaşırttı akp liler bile yaka silkiyor

Hala savunmaya kalkanlar da feci battilar 2 gün önce
    %2 düşer yoluna devam edermiş fln
    Eyiii oldu trolluk yapip savun 1 gunde parani sifirla
    Fazla sevinme batmadım elimde çok az endeks long vardı onu % 6 eksiden kapadım asıl para Oyakc da kimseyi savunmuyor sen kendine bak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ben tam tersi abi, şuan 45-75 yaş arasına üzülüyorum, çünkü bu bahsi gecen gençlerden 100 tanesinin 50'si sanal kumar oynuyor, 10 tanesi okulu liseden önce bıraktı, diğer 10 tanesi asgari ücretle bime girdi, başka bir 10'u kpss kurs diyerek ana babayı soymaya devam ediyor, belki içlerinden 10 tanesi doğru düzgün okudu. Bu nedenle bence gençlere değil abi 45-75 yaş arasına üzül, çünkü bu adamlar başarısız çocukları için bu yaşda çalışmaya devam edecek. Gençliğin çok sucu var, son 23 yılda akp ile aynı dönemde okumadan sınıf gectiler, okumadan hayattan pay istediler.
    Hocam ben anladım sizi ama kolay olan onları dövmek olmamalı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    EBEVEYNLER için ilerleyen yaşlarında en büyük sorun evlatlarının geleceğini inşa oluyor..Eğer güçlü bir maddi yapı yoksa ve evlatların sağlam bir sürekli geliri yoksa,EVLİLİK-GEÇİM-EV ALMA VS. çok büyük sorun oluyor.

Bunun için eğitim ,çıkış rampası oluyor. ÇOCUĞUN,Sağlam ve gelecek vaat eden bir okul-meslek kazanması bir açıdan ailenin kendileri için yaptığı bir iyilik oluyor.

Bunun için özellikle liseden itibaren çocuğun eğitimi için tüm tuşlara basmak lazım.

Bu sorun yoksa,ev kira değilse, ortalama 2 emekli maaş ile gayet ortalama bir hayat yaşamak mümkün.

Etrafımda gördüğüm de bu.

Zorunlu eğitimin 12 yıl olması hata.Pek çok eğitimci eş-dost-akraba var.Bazı öğrencilere matematiği anlatamazsın.Ama aynı öğrencide öyle yetenek var ki;Uçağı 100 parçaya ayır,onları monte eder.

Bu ülkenin nitelikli ustalara da ihtiyacı var.ALLAH,herkese farklı bir yetenek vermiş.

Ankara-ostimde-sanayide;parasını gece pavyonlarda yedirmeyen motor-kaporta ustalarının kazancı öğretmen maaşını 4 e katlar.

12 yıl zorunlu eğitim-herkes liseyi bitirecek anlayışı doğru değil.Bir de adam gibi sınıfta kalma olayı olmalı.

Çünkü MEB 10 k öğretmen alırken.Eğitim fak. 50 k mezun veriyor.23 yaşında mezun olan çoğu genç artık bu yaştan sonra ne yapsın?

YKS ye sağlam baraj getirilmelidir.Öyle ki öğrencilerin %50 si kazanabilmeli..Ve kazananlarda yeterli istihdam olacağından mesleğe atılabilmeli.

Diğer gençler ustalığa yönlendirlmeli ve ÜMİT TACİRLİĞİ YAPILMAMALI...

Hafta sonuna hisse ile girmek mangal gibi got ister.

6. https://x.com/Ahmet_Davutoglu/status...69355381301394

bunlar doğrumu DOĞRU , hadi hodri meydan yargı harekete geçsin ama herkesin istediği gibi bağımsız yargı imamoğlundan tut burada ismi geçenlere kadar yargılasın yapabilirler mi .

7. Sayın ABKA, yazınızı okudum, borsa acıldı, fakat bir cümle ile cevap vereyim, bence gençliğe güvenmeyin, ben kendi çocukalrıma güvenmiyorum malasef. Zor zamanlar zor insanları, kolay zamanlar kolay insanları yetişririr. malasef 2001-2021 bu sürede doğan yetişen gençler kolay olanlar.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Borsada bu adamların elinde, dolar viopda 2018-2019 yıllarında 128 milyar doalrı batırdıkalrında borsayı çözdüler. Muhtemelen cumartesi pazar Ekrem İmamoğlu tutuksuz işine devam edecektir. Bugün son dökülenler toplanır. Pazartesi gaplı açılış olur. Çünkü bu adamlar bir işi iki şey için yapıyor, birisi para, diğeri borsa.
    Baştan bende senin gibi düşünüyordum chp nin Ekrem imamoğlu üzerinden ateşinin ölçüleceğini pazar CHP nin cumhurbaşkanı belirlemesi olacak gözaltı süresi bile oraya göre hesaplanmış , sonra biraz yandaş kanalları izledim siyaset bu kanallara neyi servis ediyor diye Cem küçük seyret yeter bir duyum aldım diyor yazıyor veya ekranda konuşuyor o olay gündeme geliyor , dün kayyum hikayesine başladı imamoğlu dosyasına önce kck yı koyacaklarını sonra apo süreci sekteye oynar diye dkpc koymuşlar teröre sokmak için okuduklarımdan bu kayyum kilidi için yapılan hamle , yok yolsuzluk vs onların hepsi bana göre boş terör iddiasının etrafını süslemek için ortaya verilen malzeme , çünkü tarihinde görmemiş bir mali müfettiş denetlemesi yaşamış İBB birşey olsa çoktan çıkardı , söylenen kişiler şikayet etti bu devirde yalancı şahit bulmak kadar kolay birşey yok onun nasıl olduğunu biraz insanlar hafızalarını zorlarlarsa bulurlar zaten.Aşama diploma,gözaltı,tutuklama,kayyum üzerinden gidicekse dünde faiz koridoru yukarı alındıysa piyasada birşeye hazırlanıyor.Ha şu olabilir chp duruşu sesin halk tarafından daha fazla olabileceği ülke sıkıntıya düşer mi diye iktidarda gerek sahada gerek kolluk kuvvetlerinden bilgi alıyordur kararı verecek adres belli .

Sayfa 519/1003 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •