Sayfa 52/106 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon
Arama sonucu : 844 madde; 409 - 416 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Deniz Yatırım TAV’ın 2024 yılı ikinci çeyreğinde 13.666.000.000 hasılat elde edeceğini ve çeyreklik 1.913.000.000 TL net kâr açıklayacağını tahmin etti. Deniz Yatırım’ın çeyreklik FAVÖK beklentisi ise 4.647.000.000 TL oldu. Deniz Yatırım tahminleri net kârda çeyreklik bazda %541, yıllık bazda ise %116’lık artışa işaret etti. Kurum, Artan yolcu sayısı paralelinde yıla ciddi momentum ile başlayan TAV Havalimanları’nın güçlü finansal sonuçlar açıklamasını beklediklerini, takip edilecek sonuçların, güçlü yıl sonu beklentilerine ışık olacağı kanaatinde olduklarını belirtti.

Ytd..
    Analistlerin TAV Havalimanları'nın 2024 yılı 2.çeyrek medyan tahmini 2 milyar 135,8 milyon TL net kar seviyesinde oluştu.*
    Foreks Haber'in anketine göre, TAV'a yönelik ortalama tahmin 2 milyar 43,1 milyon TL, en yüksek tahmin 2 milyar 435,3 milyon TL, en düşük tahmin ise 1 milyar 410,7 milyon TL net kar şeklinde oldu.
    Şirket'in 2022 yılı 2.çeyrek net karı 887,4 milyon TL olarak gerçekleşmişti. Beklentiler, TAV'ın geçen yılın aynı dönemine göre üç katına yakın artış kaydedeceği yönünde.
    Ankete, Deniz Yatırım, ICBC Yatırım, Yatırım Finansman, Yapı Kredi Yatırım ve Ak Yatırım olmak üzere toplam 6 kurum katıldı.*
    TAV, 2.çeyrek finansal sonuçlarını bugün seans kapanışından sonra açıklayacak.
    Ytd

Ben bir çıt daha fazla bekliyorum, 3 e yakın. Tabi iç dinamiklerini bilmek zor. Almaty ikinci yarıda pist tamamlanmış kapasite artmış şekilde devam edeceğiz, yıl sonu Antalya kapasite artışı tamamlanmış olmadı bekleniyor, arada ihale teklifi var alırsak bir sonraki yıl için daha güçlü bir beklenti oluşacaktır.
    Hakkımızda hayırlısı.. ytd

Tabi analistlerin ortalama beklentisinin altında gelirse bir çeşit düzeltme yapmadı amaçlı yorumlanabilir!
    Ama bu adamları geçmişten beri bildiğim kadarıyla ne hisseye girdirmeyi ne bekletmeyi istenmeyecek hareketleri mevcuttur. Bir bakmışsın yukarı bir bskmışssın aşağıda, hissedeki güçleri arttıkça isteği şekle bürütürler ortamı bilançoya bakmaz, gözün yaşına bakmazlar! Pinpon topu gibi raketle bir oyana bir bu yana 😊 ytd

https://www.youtube.com/shorts/V12Ao...?feature=share
    Bilanço geldiğinde analistlerin üstünde gelirse
    Var mı ulan bana yan bakan 👀 yakışır, replik olarak.
    Ama bakamazsa çiğerin gitti 🤣🤣🤣 ytd

Acemi Hc sen ne bekliyorsun? Yoksa malı diğerlerine mi pay ettin. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Acemi Hc sen ne bekliyorsun? Yoksa malı diğerlerine mi pay ettin. Ytd
    Yok abi sımsıkı sarıldım hisselerime bekliyorum ,bilançonun tahmini olarak ne geleceği konusunda fikir beyan edip yanlış yönlendirmek istemem ki o kadar bilgim de yok işin açıkçası acemi biri olarak ama iyi geleceği muhakkak ,Tav'ın hikayesini ve yatirimlarini beğeniyorum, bu yatırımların meyvesini ve temettüsünü almadan da tamamen çıkmam para lazım olmadığı sürece

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/shorts/V12Ao...?feature=share
    Bilanço geldiğinde analistlerin üstünde gelirse
    Var mı ulan bana yan bakan 👀 yakışır, replik olarak.
    Ama bakamazsa çiğerin gitti 🤣🤣🤣 ytd
    https://youtu.be/R6thk1Bx83w
    Tahmin ettiğime yakın geldi.
    Yarın dikiş tutmaz Sabri gelirse vaziyet alın buralar karışacak durumu olabilir.
    Gerçi karışsa ne karışmasa ne 😊
    2805 hayırlı olsun, yine para basmış… ytd

Benim medyan tahmine göre çok daha yakın çıktı! Beklentilerin epeyce üstünde gelmiş 🤣🤣🤣 hele deniz yatırıma çok teessüf ederim.. 🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇 ytd

Sayfa 52/106 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •