Sayfa 520/985 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Hiç bu satış haberleri yokken kağıt 1,64 ü görmüş zaten. Glokalin satışından 200 Milyonun üzerinde para girdi şirkete. Şuan 0 borçlu bir şirket ve 6 aylık bilançoda 200 Milyonun üzerinde kar açıklayacak. Muafiyet talep etti diye kağıt taban oldu sanki 10 kat prim yapmıştı bu haberle birlikte de aldıklarını geri verdi. Şirket battı sanki. Mevzuat açık isteyen istediği talebi yapar onay makamı mevzuata bakar. Ama arkadaşların dediği gibi bu haberle hissede fiyat bozucu hareketler yapıp düşük fiyattan almaya çalışıyorlarsa bunun adı manipülasyondur ve cezasız bırakılmamalı. Muafiyetin reddini 1,61 fiyat garantimiz oldun diye istiyoruz. Normal şartlar altında sadece glokalin satışı bile bu hisseyi 2 nin üzerine çıkarması lazımdı.

2. Muafiyet olayi GAP i kapattirdi. Su akar yolunu bulur, o yol da enaz 1,61 cagri zorunlulugu!!!
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

3. Burada bile neredeyse %10 yapma sansi oldu!!!

Alıntı Originally Posted by Kismeti-Zorlu Yazıyı Oku
    Fiyat da yayinladikdan sonra arsivlere girsin;

Fiyat araligi 1,26-1,27
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

4.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    ...... SPK nın yada kanun koyucunun, yatırımcıları ilgilendiren herhangi bir başvuruda bu talebin neye dayanarak detaylı açıklama belgeler raporlar ile başvurmasını ve kamuya duyurulmasını istemesi gerekmektedir. Belgesiz evraksız istinadsız afaki bir şekilde talep edilen herhangi bir başvuruyu kabul etmemesi ayrıca bu tarz başvuru yapanları cezalandırması lazım ki piyasada manüpuleye yol açılmasın sağlıklı piyasa koşulları oluşsun.
    Aynen sayın zor. Eğer şirket detaylı olarak hangi maddenin hangi bendine göre muafiyet istediğini detaylı olarak başvuru işlemleri sırasında sunmuyorsa-sunamıyorsa spk nın bu başvuruyu hiç incelemeye almadan reddetmesi gerekir. Ayrıca dilekçenin ayrıntılarının da biz yatırımcılarla paylaşılması gerekir ki koskoca şirket hiç yoktan yere bir günde çift taban yapmasın.

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Sattım ve çıktım. 2 aydır temeline ve hikayesine inandığım bir hissenin böyle iğrenç ve mide bulandırıcı bir şekilde üstelik sahipleri tarafından manipüle edilmesini gördükten sonra bu tahtadan artık 1 lot dahi almam. Yazıklar olsun. Hele son bildirim buram buram art niyet kokuyor. Bunu yapan kişi değil çağrı fiyatı günahını vermez kimseye. Umuyorum zararınız çıkar ve muafiyet talebi iptal olur. U30 hisselerinden şaşmam şu dakikadan sonra. İyi günler dilerim.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu arkadaş için üzüldüm. Manipülenin kurbanı oldu. Umarım başka bir yerden zararını çıkarır.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu arkadaş için üzüldüm. Manipülenin kurbanı oldu. Umarım başka bir yerden zararını çıkarır.
    Ben öyle düşünmüyorum. 1.05 lere geleceğini düşündüğüm için çıktım. Burda herkes manipülasyon kurbanı oldu illa ki parasal değil zamansal kayıp da giden çok fırsata gebe

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Ben öyle düşünmüyorum. 1.05 lere geleceğini düşündüğüm için çıktım. Burda herkes manipülasyon kurbanı oldu illa ki parasal değil zamansal kayıp da giden çok fırsata gebe

Kaçtan satmıştın kardeş bilemiyorum ama hurgz i ekranından çıkar bence izleyipte moralini bozma. Biz haber verelim sana 1.05 e gelince.

8.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Kaçtan satmıştın kardeş bilemiyorum ama hurgz i ekranından çıkar bence izleyipte moralini bozma. Biz haber verelim sana 1.05 e gelince.

Sayfa 520/985 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •