Sayfa 520/692 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. sn hkm anlık

Sağolun sn şekerli

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sağolun sn şekerli
    Siz kazanın da biz mutlu oluruz. biz zaten ara sıra girip çıkıyoruz artık, ayrıca bnim yazılarımın bir çoğu siliniyor, sanırım alım satım fiyat ve miktarı yazdığım için

Sn şekerli emin olun sizin de sn tahmincinin de kazancına çok ama çok seviniyorum.Ben istesem de sizler gibi olamam,siz de muhtemelen benim gibi olamazsınız,sizlerin kağıtda yaptıklarınız aslında benim gibi yatırımcılar için çok olumlu,speğin aşağı yukarı at koşturmasına izin vermiyorsunuz,bu çok iyi.Speğin maliyetini hep yukarı çekiyorsunuz.

Aklımdaki soru şu,bilanço trade ni niye yapmıyorsunuz,aylardır burda sn hissedar da ben de bilanço hakkında düşüncelerimizi yazıyoruz,benim aklıma göre bilanço trade i için beklemeniz lazım,yani bugün alıp bilançonun muhteşem geldiği günün akabindeki ilk seansta artık beklenti gerçekleşti ayağına yukardan çakmanız gerekmiyor mu.Hayır traderların mantığını anlamaya çalışıyorum da ondan,benim için malum hiç anlamadığım bir mevzu.Acaba bilanço kötü gelebilir olasılığını mı satın almak istemiyorsunuz.Aklıma tek cevap bu geliyor.

6. Ben dinamik karar veriyorum ne yapacağım belli olmaz belki de sizin yazdığınız gibi yaparım ama şu an kanaatim beklemek yönünde, bu tür tavsiyelere her zaman açığım hele sizden gelirse. Neticede özgür irademizle al sat kararı veriyoruz, kim ne derse desin. Bende krediniz çok hiç yanlış anlamam
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İki gün sonra bilançosu gelecek kağıtda bence bugün trade yapılmaz,size akıl öğretmek haddim değil sn tahminci,ama gelin benim tarzıma bu iki gün için saygı gösterin 1.40 dan alın gene lotlarınızı iki gün bekleyin)))))) Tabi bu samimiyetimize istinaden bir öneri,tekraren söylüyorum aslında haddim değil,sizin bana gelin sn hkm 1.35 altı bugün stop koyun tavsiyenizi ben uygulamam o yüzden siz de bu tavsiyeme uymazsanız sizi çok ama çok iyi anlarım.Maksat muhabbbet olsun.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aklımdaki soru şu,bilanço trade ni niye yapmıyorsunuz,aylardır burda sn hissedar da ben de bilanço hakkında düşüncelerimizi yazıyoruz,benim aklıma göre bilanço trade i için beklemeniz lazım,yani bugün alıp bilançonun muhteşem geldiği günün akabindeki ilk seansta artık beklenti gerçekleşti ayağına yukardan çakmanız gerekmiyor mu.Hayır traderların mantığını anlamaya çalışıyorum da ondan,benim için malum hiç anlamadığım bir mevzu.Acaba bilanço kötü gelebilir olasılığını mı satın almak istemiyorsunuz.Aklıma tek cevap bu geliyor.
    Yok sn Dostum, gördüysen resimde zaten 45.000 lot ışıkta yeni alım olarak duruyor artık, Bu seferde seni dinledim ve bilançoyu bekleyeceğim, İnşallah birlikte kazanırız, nasılsa nakitim bol kalanıyla alsat yaparım artık, Heyecan işte bu yaştan sonra başka ne olacak

Valla bu haftasonu geçmek bilmedi,doğru dürüst uyku uyumadım desem yeridir.Benim tarzımda bir oyuncu için bilanço hayati önemde,spek aşağı basmış yukarı basmış,taban olmuş tavan olmuş zerre umursamam,ama bilançoda sıkı kar gelmezse işte o zaman stres büyük demektir.Aylardır yanlış hesap yapmışız demektir.Neyse iki gün kaldı anlarız nedir ne değildir.

Sayfa 520/692 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •