-
Ha bir de dün investing yorumlarının benim yaptığımı imasında bulundun..
ordaaki küfürlerin benim ettiğimi imasında bulundun.
bir nevi o yazı da iftira sayılır..
İnvesting com tr , da 1 hesabım var onu da kullanmıyorum pasif durumda uzun süredir .
Çırak .ağzından çıkanı kulağın duyacak. Ha duymassa zaten twitter camiası iftira niteliğindeki bütün yazıları okuyacak artık.
-
Eğer ilgili kişiler bir daha arkamdan yazılar yazmazlarsa , buraya yani hissenet forumuna girmek istemiyorum artık .
Çünkü bu kişilerle aynı yerde olmak bile istemiyorum artık.
Benim hakkımda yine böyle iftiralar ve yazılar yazarlarsa yine gereken cevabımı bu kişilere vereceğim buradan.
-
Hisse 8 lira iken tukaka de...ki yok fiyatina toplanabilsin.
Bir sene sonra hisse 70 iken (10 dolar) uzay f/k'si olacak de...ki eldeki mal cikilabilsin.
Hisse 35-40 (2 dolar) araliginda iken hisse.net'te 39-satis yapip, 36 alis yapiyorum, oh hayat bana guzel deyip al-sat'a tesvik et.
ki belki al-sat yaparken treni kaciran olur.
Yine 2 dolarda iken, twitter'da ise 1 dolarda bekliyorum de ki, umitsizlige kapilanlar satabilsin.
Sen kendi aciklamalarina cidden kendin inanabilirsin.yok hepsi birden olabilirmis. Olamaz arkadasim, hepsi birden olamaz.
39'dan sat yapacaksan, o zaman 70'den nasil al yapacaksin??!!
Senin ipligin pazara cikmis, palyacolara giysiler ormusler onlardan. Palyoacolar utanmis, sen iplik benim diye bir de ovunuyorsun. Yok arkadasim, sen insanlari etkilemeye calisiyorsun burada sureklli 39 aldim 36 sattim derken twitter'da da es zamanli 18'de bekliyorum derken senin niyetin iyi degil.
Senin niyetine seni inandirmaya callismiyorum. Insanlarin, ufak faydalar icin ne kadar alcalabilecegini insanlara da gostermeye calismiyorum, hala bilmeyen var midir, ha 1 fazla ha az.
Sadece ego'ma dokunuyor boyle apacik sacma aciklamalar, celiskili, artniyetli hareketler. Aptala yatamiyorum. Ondan yanit vermelerim.
-
İlgili zat , daha önce de dediğim gibi herkes ,Spk kuralları dahilinde kimseye al sat tavsiyesi vermeden kendi düşünce ve fikirlerini istediği gibi yazar ve paylaşır.
Twitterda, forumlarda veya investingcom da , youtubeda yüzbinlerce kişi kendi fikirlerini bırak , bildiğin çoğu hedef fiyat vererek hisseler hakkında yorumlar yapıyorlar.
Ben ise başkalarına hiç bir al-sat bir tavsiye vermeden , Spk kuralları dahilinde kendi düşüncelerimi paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim çırak.
Yukardaki yazında yine aynı şeyleri yazıp durmuşsun
bunu da twittarda paylaşacağım .
Yine bana yine iftira içeren cümlelerin var.
Paylaşıyorum bu yazını da.
Son düzenleme : lionnes1; 26-08-2022 saat: 11:02.
-
Paylaştım..
ilgili zat , iftira ve bolca algı ve yalan içeren yazılarına devam ediyor..
#kront
https://hisse.net/topluluk/showthrea...43749&page=520
Herkes girsin baksın bu zatın butün yazdıklarına ve benim bütün yazdıklarıma.Hisse net forum linkini paylaştım yukarda
https://twitter.com/search?q=kront&s...d_query&f=live
-
Eğer ilgili kişiler bir daha arkamdan yazılar yazmazlarsa , buraya yani hissenet forumuna girmek istemiyorum artık .
Çünkü bu kişilerle aynı yerde olmak bile istemiyorum artık.
Benim hakkımda yine böyle iftiralar ve yazılar yazarlarsa yine gereken cevabımı bu kişilere vereceğim buradan.
-
Sn Usta yazinca sessiz kalmak istemedim. Şahsın 2017-2018 deki yazilari duruyor olsaydi kopyalayip ne olduğunu herkese gosterecektim. Ayni şeyler yaşandı. Forumda 2022 marttan once yazdiklari yok malesef. Twitter ahalisinin çokta seyinde. Yok su kadar görüntülenmiş onlar karar verecekmis. He gardaşim onlar karar versin sizofrenik bir vaka olduğuna. Ne kadar komik duruma düşüyorsun farkinda misin? Bende gülüp geciyorum da Sn Usta inatla anlatmaya çalışıyor ona saygimdan yaziyorum.
-
iligili diğer zat , hadi işine bak .. haydi haydi boş yapma.
Kopyala yapıştır bütün yazılarımı . Elinden geleni ardına koyma
Yiğidin malı ortada dedim ya.
İlgi diğer zat sana söylüyorum sana..
bunları oku tekrar sende;
İlgili diğer zat , daha önce de dediğim gibi herkes ,Spk kuralları dahilinde kimseye al sat tavsiyesi vermeden kendi düşünce ve fikirlerini istediği gibi yazar ve paylaşır.
Twitterda, forumlarda veya investingcom da , youtubeda yüzbinlerce kişi kendi fikirlerini bırak , bildiğin çoğu hedef fiyat vererek başka hisseler hakkında yorumlar yapıyorlar.
Ben ise başkalarına hiç bir al-sat bir tavsiye vermeden , Spk kuralları dahilinde kendi düşüncelerimi paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim . anladın mı , ilgili diğer zat ?.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri