birilerinin elinde düzenli şekilde adım adım uygulanan bir plan yok ... tut ki olduğunu düşün , o planların çoğu işlemez ... niye ? çok basit çünküm insan davranışları değişir , insan davranışları önceden kestirilemez... bununla ilgili , bazı düşüncelerinden pek hazzetmesem de aklına saygı duyduğum Şengör , Celal'in bir videosu vardı du bakim onu bulayım ekleyeyim buraya ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
abi cey pi morgın vs bunlar sadece birer enstrüman
yani maşa
ama mühim olan maşayı tutan el yada o el in fırlattığı sıcak taş
el isen oyunu kuruyon
taş isen yakıyon
maşa isen ise
sadecene yanıyon
vazifen bittimidi
yani
şu an oynanan oyun
insanlar açlıktan ölmesin değil
borsalar çökmesin ve emotion bozuluma uğramasın
yani
patron tayfa
elini taşın altına sokmağa devam etsin.
ben öyle anladım.
gerçi bunu sayın sütbıyık anlıycak belki sadecene ama
cengiz han da benzeri bi oyunu vakti zamanında oynadı ve kazandıydık
yoksa taaa ordan bura
nassı geldik
nassı
ya da niye
ayrıca batı medyası
Cengiz hanı moğol yapar / bunu yaparak senden uzaklaştırır
bunun kasıtlı bi operasyon olduğunu hep düşünmüşümdür
aynı başarıya tekrar ulaşama diye yapıyolardır / yoksa niye olucak.
Bence var sn HMZ STBYK.Tarih asla tesadüfi değildir.Her büyük olayın arkasında bir yönlendirici grubun varlığı kolayca anlaşılabilir.Yoksa anlatılan masallara inanmak gerekir.Bu durumda da 11 eylülü araplar yaptı olur,saddam ın kimyasal silahı olur,usame bin ladin de 15 20 yıl tora tora dağlarında el kaide yi yönetir amerikadan kaçar amerika onu yaklayamaz falan.Bence bir ajanda var 2025 de çok ama çok önemli bir dönüm noktası.
1920 1928 arasında da borsa tutuldu sonra 1929 geldi.E o zamanlar 1929 un geleceği belli değilmiydi.Demek ki tarih olarak 1929 daha uygunmuş o zamanı uygun görmüşler.Yoksa bakın dünya yıkılsa amerikan borsaları bu ara düşmez,neden çünkü yönlendiren ellerin aklındaki tarihe daha var.Bence asıl kaos 2021 de başlayacak 2025 e kadar baya baya şeetçekler ortalığı her anlamda.
29 da olay 2. dunya savaşı temeliydi
temellerinin atılması
çunki hicaz demiryolu vs
tam alman enerji kanalına çöküyodu
ortadoğu merkezli
onu iğdiş etmesi lazımdı
one world çü o dönemin tayfasının
bi fırsat oluşturup
ve yaptılar
ama
şu an ki silah yekünüyle
kimse
o tayfaya
gel abi
sana kul köle olayım
ya demez
ya da mücadele eder ve kaybeder
öyle teslim olur
bi benzerlik filan yok
komplo teorileri ile ilgili dediğim kısım 4 üncü dakikada ... tabii videoyu baştan izlerseniz daha iyi olur...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri