Originally Posted by
hkm
Sapasağlam derken,telekom batık kredi nedeniyle bankalara verildi,paladıum avm akbanka aynı nedenle verildi daha 30 avm yolda diyorlar,fabrikalar evler dükkanlar hep bankaların portföyünde bizimkiler artık banka değil holding oldular.O yüzden bankacılık sistemi bilançoları holding bilançosuna döner yakında,holdinglerde malum bir sektörden kar eder diğerinden zarar eder riskli durumlar bunlar.Bankacılık sistemi hakkında çok şey yazarım da anladınız siz onu,fazla yazmayayım şimdi.
Ben tırstığım için falan yazmadım gerçekten inanarak yazıyorum. Bankalar gerekirse elindekileri satar emlakçı olurlar ya da elindekileri işletirler yine yoluna davam ederler. Temeli gerçekten sağlam... Türkiyede özel bankacılık sistemi her şeye rağmen gerçekten de çok güçlü hatta en güvenilir sektör diyebilirim. bakın bunca ülke gezdim bizle eşdeğer tutulan brezilyadaki bankaları görseniz sanki 90 lardan kalma bankada döviz bile bozamıyorsunuz.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri