Biz yastığın altına koyduk. Ne olur olmaz. Bu ay faiz artışı RTE ye bakarsak olmaz. Bu bile gerçekten borcu çevirecek olanlar için fazla. Vakıftan bir hesaplattim. Brüt %30 maliyet var.
Biz yastığın altına koyduk. Ne olur olmaz. Bu ay faiz artışı RTE ye bakarsak olmaz. Bu bile gerçekten borcu çevirecek olanlar için fazla. Vakıftan bir hesaplattim. Brüt %30 maliyet var.
Kesinlikle doğru.O yüzden maalesef sistem sorunu olabileceğini düşünmeye başladım.Sonunda bu iş papaz kaçtıya dönecek en son papaz kimin elinde kalırsa o yanacak.Bu sadece bizde değil tüm dünyada böyle.Gözüm commezbankta ,ilk o batar diyorlar)))) O veya bir başkası dünyada eli yüzü düzgün bir bankanın battığını gördüğüm ilk gün bankaların kapısına dayanır tüm paramı çekerim,son zamanlarda baya huzursuz olmaya başladım,hep sistem sorunu olmayacağını düşünürdüm,devaulasyon falan yapılır halledilir diye düşünüyordum,ama işler artık karakolda bitecek gibi.Bankalar elbet tırt,merkez bankasının eksi rezervde olduğu ülkede bankalar hakkında ne denebilir ki.
açılışı acemiler kapanışı profesyoneller yapar diyorlardı ya...
he ondan işte...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Biden koltuğa oturana kadar tüm düzeltmeleri tamamladı adamlar. Ülkeyle trade geçiyorlar...
https://m.youtube.com/watch?v=JaPRH30EjXk
İngilizler neden bu hastalıktan bu kadar etkilendi çözemiyorum. Kısıtlamalar adamlarda işe yaramadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
2018 yılında da bas bas bağırdılar yastık altına alın diye, amaç ekonomiyi kilitlemek. İnananlar oldu, yıllık %7'lere varan döviz faizinden oldular. Hala yastık altı devam ediyorlarsa 2,5 yılda en az net %8 döviz faizinden oldular.
Bu yaygaracı youtuber'lara bir ayar gerekiyor.
O youtuber'ların bahsettiği durumda eldeki döviz yasadışı bir hale gelecektir.
Bu durumda o döviz nasıl harcanabilir?
Adnan menderes zamanında döviz kıtlığı oluşmuş, vatandaşın döviz-altın alım satımı yasaklanmıştı. O zamanın gazete arşivlerinde yüzlerce kişinin hapse atıldığı haberleri mevcut.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
O kadar ülke gezdim ama bizdeki bankacılık sistemi kadar ileri ve modern bir bankacılık sistemi pek görmedim.. Buna Avrupa ülkeleri de dahil...
Evet ekonomi iyi değil ama bunca şeye rağmen bankacılık sistemimiz gelişmiş ülkelerin bile üzerinde.. Sanırım kemal derviş sayesinde... Hala sapasağlam özellikle de özel bankalar...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri