Originally Posted by
hkm
Sapasaðlam derken,telekom batýk kredi nedeniyle bankalara verildi,paladýum avm akbanka ayný nedenle verildi daha 30 avm yolda diyorlar,fabrikalar evler dükkanlar hep bankalarýn portföyünde bizimkiler artýk banka deðil holding oldular.O yüzden bankacýlýk sistemi bilançolarý holding bilançosuna döner yakýnda,holdinglerde malum bir sektörden kar eder diðerinden zarar eder riskli durumlar bunlar.Bankacýlýk sistemi hakkýnda çok þey yazarým da anladýnýz siz onu,fazla yazmayayým þimdi.
Ben týrstýðým için falan yazmadým gerçekten inanarak yazýyorum. Bankalar gerekirse elindekileri satar emlakçý olurlar ya da elindekileri iþletirler yine yoluna davam ederler. Temeli gerçekten saðlam... Türkiyede özel bankacýlýk sistemi her þeye raðmen gerçekten de çok güçlü hatta en güvenilir sektör diyebilirim. bakýn bunca ülke gezdim bizle eþdeðer tutulan brezilyadaki bankalarý görseniz sanki 90 lardan kalma bankada döviz bile bozamýyorsunuz.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri