Biz yastýðýn altýna koyduk. Ne olur olmaz. Bu ay faiz artýþý RTE ye bakarsak olmaz. Bu bile gerçekten borcu çevirecek olanlar için fazla. Vakýftan bir hesaplattim. Brüt %30 maliyet var.
Biz yastýðýn altýna koyduk. Ne olur olmaz. Bu ay faiz artýþý RTE ye bakarsak olmaz. Bu bile gerçekten borcu çevirecek olanlar için fazla. Vakýftan bir hesaplattim. Brüt %30 maliyet var.
Kesinlikle doðru.O yüzden maalesef sistem sorunu olabileceðini düþünmeye baþladým.Sonunda bu iþ papaz kaçtýya dönecek en son papaz kimin elinde kalýrsa o yanacak.Bu sadece bizde deðil tüm dünyada böyle.Gözüm commezbankta ,ilk o batar diyorlar)))) O veya bir baþkasý dünyada eli yüzü düzgün bir bankanýn battýðýný gördüðüm ilk gün bankalarýn kapýsýna dayanýr tüm paramý çekerim,son zamanlarda baya huzursuz olmaya baþladým,hep sistem sorunu olmayacaðýný düþünürdüm,devaulasyon falan yapýlýr halledilir diye düþünüyordum,ama iþler artýk karakolda bitecek gibi.Bankalar elbet týrt,merkez bankasýnýn eksi rezervde olduðu ülkede bankalar hakkýnda ne denebilir ki.
açýlýþý acemiler kapanýþý profesyoneller yapar diyorlardý ya...
he ondan iþte...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Biden koltuða oturana kadar tüm düzeltmeleri tamamladý adamlar. Ülkeyle trade geçiyorlar...
https://m.youtube.com/watch?v=JaPRH30EjXk
Ýngilizler neden bu hastalýktan bu kadar etkilendi çözemiyorum. Kýsýtlamalar adamlarda iþe yaramadý
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
2018 yýlýnda da bas bas baðýrdýlar yastýk altýna alýn diye, amaç ekonomiyi kilitlemek. Ýnananlar oldu, yýllýk %7'lere varan döviz faizinden oldular. Hala yastýk altý devam ediyorlarsa 2,5 yýlda en az net %8 döviz faizinden oldular.
Bu yaygaracý youtuber'lara bir ayar gerekiyor.
O youtuber'larýn bahsettiði durumda eldeki döviz yasadýþý bir hale gelecektir.
Bu durumda o döviz nasýl harcanabilir?
Adnan menderes zamanýnda döviz kýtlýðý oluþmuþ, vatandaþýn döviz-altýn alým satýmý yasaklanmýþtý. O zamanýn gazete arþivlerinde yüzlerce kiþinin hapse atýldýðý haberleri mevcut.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
O kadar ülke gezdim ama bizdeki bankacýlýk sistemi kadar ileri ve modern bir bankacýlýk sistemi pek görmedim.. Buna Avrupa ülkeleri de dahil...
Evet ekonomi iyi deðil ama bunca þeye raðmen bankacýlýk sistemimiz geliþmiþ ülkelerin bile üzerinde.. Sanýrým kemal derviþ sayesinde... Hala sapasaðlam özellikle de özel bankalar...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri