Sayfa 520/997 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Birçok kişiye anlamsız gelebilir ama bu konuda bir tek kişiye güvenirim.
    Sn deniz43.

Özellikle 10 yıllık faizler konusundaki analizlerini takip etmenizi öneririm.
    Hoş, forumda böylesine kaliteli bir yorumcuya bile söylenmedik laf bırakmadı birileri, isimleri önemli değil. Bu yüzden burada yazmanın gerçekten anlamı yok bunlar gönderilmeden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İlk kez gördüm ama kendisinin yazdıklarına katılıyorum. Faiz artacak enflasyon artacak çünkü o basılıp borç verilen paraları dünyanın mevcut GDP si ödemeyecek. Fikirleri değerlidir ama benim piyasaya bakışım kalabalığın beklentisinin ne yönünde olduğu çünkü 0.7 beklenti FlAt dururken o çoğunluk olan 0.2-0.3 ler şimdi 25bp faiz artışı fiyatlamaya başladı. Kalabalık da yanılacaktır elbette ama yine grafiği çizen kalabalık olacaktır diye düşünüyorum.
    Son düzenleme : Dr.Trend; 12-05-2021 saat: 16:15. Sebep: Yazım hatası

2. genel olarak

iki defa 2x seviyelerden faizler döndü, biri Durmuş Yılmaz zamanında diğeri ise damat zamanında,

şimdi herkesin beklentisi ben dahil faizleri bu defa 2x seviyelerin tutmayacağı ve yukarı geçileceği yönünde,..

fakat bu zaman ne zaman, ben 2021 ekimden itibaren 2022 ye doğru evrilirken pek olası görüyorum bunu,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    genel olarak

iki defa 2x seviyelerden faizler döndü, biri Durmuş Yılmaz zamanında diğeri ise damat zamanında,

şimdi herkesin beklentisi ben dahil bu defa 2x seviyelerin tutmayacağı yönünde,..

fakat bu zaman ne zaman, ben 2021 ekimden itibaren 2022 ye doğru evrilirken pek olası görüyorum bunu,
    Aynı düşüncedeyim Sn İndregandi. Ekim-Kasım gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Aynı düşüncedeyim Sn İndregandi. Ekim-Kasım gibi.

o tarih gelene kadar o araya ne alabilirler sayın JAS, ...düşünceniz nedir?

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    o tarih gelene kadar o araya ne alabilirler sayın JAS, ...düşünceniz nedir?
    İnanın şu anda bulabildiğim hiçbir şey yok Sn İndregandi. EW'ye bakıyorum, dalga sayımı henüz bitmedi diyor. Yalnız daha önce yazdığım gibi Dow'da 32-40 bin arası büyük dalgaboyu bölgesine (5.3.3-5 dalgaları arası) girdik. Enflasyon yumurtası kapıya iyice dayanmışken, tepkiler için şapkadan ne çıkarabilirler verilerle oynamaktan ve para dağıtmaktan başka aklıma birşey gelmiyor.

Düzeltme: Aralığı yanlış yazmışım, 29188 ile kabaca 40000 arası olacaktı büyük dalgaboyları.
    Son düzenleme : JAS; 12-05-2021 saat: 17:06.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Birçok kişiye anlamsız gelebilir ama bu konuda bir tek kişiye güvenirim.
    Sn deniz43.

Özellikle 10 yıllık faizler konusundaki analizlerini takip etmenizi öneririm.
    Hoş, forumda böylesine kaliteli bir yorumcuya bile söylenmedik laf bırakmadı birileri, isimleri önemli değil. Bu yüzden burada yazmanın gerçekten anlamı yok bunlar gönderilmeden.

Bide 40nyılda bi gidip çamur atıp gelmiyorlar mı deli oluyorum. Kimseye satalmıyor. Kimseyle dalaşmıyor. Ama muhakkak ayda 2 kişi gidip sataşıyor. Şimdiye kadar çok az yanıldı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,314
    ABD'de Nisan ayında tüketici fiyatları yıllık olarak yüzde 4,2 artış kaydetti. Böylelikle ülkede tüketici enflasyonu 2008'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. benim bantlarda durum arkadaşlar,

sizde görünen yerden 3 lü yelpaze çizip pozisyonunuzu takip edebilirsiniz,

16:30 sp açılışıyla klasik hareket yukarı fişekledi, 3 ün birini alır diyecem ama (subjektif olur)

realite ve yelpazeler ve 1 no alım yönünde dersek (objekltif olur)

Sayfa 520/997 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •