Sayfa 520/1007 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Anladığım kadarı ile borsadaki tahtadan doğrudan almayacak ayrı bir prosedür ile alacak.

>>>>>>>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...7fe0d8af060ab4

Tahtadan almayacak zaten

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    konunun çoğunluk hissesiyle falan hiç bi alakası yok, bbva yüzde 0.15 daha almak istese, bunu istediği zaman yapardı zaten, 49.85 olsa da yönetim kurulunun tamamına sahip.. bbva gönüllü çağrı için belirlediği fiyat 0.70x p/dd değeri, en kritik nokta bu, bankanın içini ve piyasayı en iyi bilen küresel finans kurumu türk bankaları için bu çarpandan alırım dedi, temel anlamda mühim olan bu

manipülasyon ihtimali de var- bu açıklamayla 25 yıllık trendini yukarı kırdı borsa, 2.gün açılışında tavandan 60 milyon lot alış geldi akbnk-ykbnk tahtalarına, goldman taşıdığı açık pozisyonları kapattı, ağır bir zarar yazdı.. onun zararını ve fazlasını bbva kar yazdı..

sonraki 4 ay da manipülatif, zira bir türlü harekete geçmedi bbva, avrupa otoritesinden izin almak zorundaymış dendi falan filan.. kaldı ki, vaz geçtim koşullar değişti savaş falan dese, bi yaptırımı yok bildiğim kadarıyla, ve bu 4 ayda yabancı takasından 728 milyon lot satıldı, yerli aldı bu malı, nasıl olsa 12.20 veririm riski yok diye.. 728 satıldı, kalan mal 420 milyon lot, yani borsanın en likit kağıdında yabancı takasının yüzde 60 kısmı yerliye devredildi.. ben en sonunda -vaz geçtim" deklaresinin gelmesini bekliyorum artık en muhtemel senaryo olarak.. spk bugün izin vermesinin hiç bir anlamı yok, vermeyip de ne yapacaktı ?
    Konunun çoğunluk hisseyle alakası var, hatta konu o
    0,15i istediği zaman alabilirdi evet ama aldığında zorunlu pay alım teklifi yapmak zorunda olurdu. Bunun tek istisnası %50yi gönüllü çağrı ile geçmek. %50yi gönüllü çağrı ile geçince zorunlu pay alım teklifinden muaf oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Konunun çoğunluk hisseyle alakası var, hatta konu o
    0,15i istediği zaman alabilirdi evet ama aldığında zorunlu pay alım teklifi yapmak zorunda olurdu. Bunun tek istisnası %50yi gönüllü çağrı ile geçmek. %50yi gönüllü çağrı ile geçince zorunlu pay alım teklifinden muaf oluyor
    dediğin kuraldan haberim yok, ama buradaki mantık ne ?

zorunlu çağrı yapmamak için gönüllü çağrı yapıyor, değişen ne ?? çağrı yapmış oluyor, ve bu fiyattan ne gelirse alırım diyor.. zorunlu olsa ne, gönüllü olsa ne ? zorunlu çağrıda da isteyen veriyor malını, istemeyen vermiyor

4. Gönüllü katılım az olursa belki bedelli açıklar ayırdığı kaynaktan kalan parayı da o şekilde sokar diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. memedabi bir tur daha atmaz mı diyorsun şimdi yukarıya! Birkaç hafta dinlendikten sonra falan..

Buradan dönerse çok sevimsiz yerde kalıyor yau!

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post5864534

memet abi sayende neler öğreniyooz ya bu yaşımızda İMOEX nedir yauv
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi şuraya halkb grafikisini koysan abi, tahtayı üstüme yıktın gittin
    Bizene arjantinden, koy şuraya halkb grafikisi millet görsün duvara assın
    Reis Halkbank daki grafik Rus sberbsnk da bile yok orada grafik yok başka bisey var.... Bilmem anlatabildim mi.

Bak sberbank

Adamlar bir defa nereye çıkmış sen şimdi bunla Halkbank i nasıl kıyas yapacaksın.

Biz hergun kabus her gün işkence her gün eziyet çektik Bak Rus bankasına

Neyse dayı

Adios 4

7. Dayı Rus bankasında ki fiyat hareketine bak burada ki banka grafikleri ile ilgi alakası yok

Burada başka bişey var.

Dayı anla.iste..

8. Bizim bu ülkede ne olup bittiğini ben anlayamiyorum...

Bunlar nasıl grafikler abi bankalarda..

Sayfa 520/1007 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •