Sayfa 521/1006 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    iki gundur yazıyoruz vize isi hikaye diye amaç belliydi, darbe oldu 8000 dustu vize de 6000 biraz saçma degilmiydi sizce de? neyse bugun gene geldi geçti cuma kapanisini....

gene karar yerindeyiz gecen hafta vermiştim 132500 hedef diye....belki buralar da biraz git gel yapip ole gider direk, gitcegini düşünmüyorum?
    bhana kalirsa vize isini bizimkiler beklemiyordu, cumhurbaskaninin ukrayna ziyareti oncesi uykusuzlugu, bi gun boyunca sessiz kalinmasi vs. buna ragmen diyalog kurulamasi. basbakanin bir gun sonra size mi soracaktik diye atarlanmasi (ki ilk gunden bunu soylemeyip bi gun sonra soylemesi sanki diyalogun cok kisitli oldugu, abdnin buna yanasmadigi), akabinde elci bizimle koordineli bu karar verildi denmesi .. trnin buyukelcinin bireysel karari diyelim , zaten adam da gidiyor, konuyu kapaatalim cozumunu abdnini yine barisa yanasmamasi. velhasili bu durum, vize karari , oncu bi deprem diye dusunuyorum. bu olay cozumlenirse bilinki, maalesef abd cok ciddi bir taviz almistir yine.
    bang bang you shot me down..

2. Aralık vade viop ile kendinizi hec ederek koruyunuz.
    Stop los demek zararı kabul etmek demektir.
    şort yakananlar için koruma hec etmektir, ama bunun için geç kalmış olmamak gerekir
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.LÜTFEN ARACI KURUMUNUZA DANIŞINIZ.

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Paranın gücünün karşısında sadece doğanın gücü durabilir..finansal piyasalarda adalet arıyosanız tanrıya değil ; doğaya sığının..
    onlarda para varsa bizde de gazoz kapa var
    denizde kum bizde gazoz kapağı,dayadım gamyonu doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim
    Hamdım Piştim Yandım

Ekim longlar alıcısını bekler, en son 128400 gitmiş, 128700 den itibaren her 300 puanda 1 adet. Kelepir, kaçırmasınlar.

Yazarken 128700 de gitmiş, 129000 den itibaren artık.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    onlarda para varsa bizde de gazoz kapa var
    denizde kum bizde gazoz kapağı,dayadım gamyonu doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim
    Hayat devam ediyo reis boşver bu kayıpları..2008 de Tofaş üç ayda Ağustos dan kasıma 4 den bir liraya düştü...Tek yaptığım kasımda aşk filmini izleyip her gün ağlamaktı..hissede BÜYÜK düşüşe yaralanırsan kımıldama, konu kaldıraçsa asla voba forekse bulaşma finans piyasalarında en önemli öğrendiğim şey..Şimdi ne içiyorsan afiyet olsun

6. Cok feci sattirdilar kucuklere abd isgal bile etse satmaz bunlar

7. Direncimiz nedir bilgilendiren olursa sevinirim tsk ler

8. Bir minare + bir de paratoner yakışır bu mimariye.

Sayfa 521/1006 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •