Sayfa 522/948 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Ek 14986

Süprizzzzz.....

MEÇ hisseyi satmaktan vazgeçip almaya başlamış herhalde... Perşembe itibari ile 55000 alış var..... 15.566.133 ten 15.511.133'e düşmüş dolaşımdaki hisse sayısı...

Bu ne demek olabilir?

Ya MEÇ yada diğer ortaklardan birisi alım yaptı. Pazartesi açıklanacak olabilir eğer yönetimdekilerden biri ise...

Not: Sn. İzci yazılara devam lütfen....
    Sn. Anyoranza, biz ekibiz, hepinizin katkısı var. Şu haberiniz etkileyici mesela. İnsana ALLAH-ALLAH dedirtiyor. Sanki; Bilanço iyi gelecek gibi inşallah.

Yoksa niye son anda böyle bir şey yaşansın. Cuma günü de ziraat alımda idi, ekürileri (partnerleri) delta ve şeker yatırım da alıma geçmişti.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Silvr'ın Usd olarak 12 yıl önceki ve son değerlerine bakalım..

Silvr bu sene halka açılsaydı bu fiyatlardan halka açarlar mıydı?

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    Silvr'ın Usd olarak 12 yıl önceki ve son değerlerine bakalım..

Silvr bu sene halka açılsaydı bu fiyatlardan halka açarlar mıydı?

Bu grafikler Sn. İzci'nin bu hisse dip fiyatlarda sözünü doğruluyor gibi... Son dönemde hissenin TEMEL'indeki düzelme ile birlikte grafiğinde de ciddi bir gelişme olacağını tahmin ediyorum.

Bu yorum BENCE...
    Sen SENCE'ye göre karar ver...

4. şirket 12 yılda çok yol almış..
    cirosu artmış, karlı bir şirket olmuş.. marka değeri artmış..
    piyasa değeri 12 yıl önceki Usd olarak değerinin 2/3 sinde..
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Evet bedava ve bilançosu süper. Biz şimdiye kadar kimlere tepki yaptık; Gazlıyor ve pazarlıyor diyenlere. Aşk ve Mavi ve SİLVER-CAN reytinglerde kafadayız. Bilanço bozulur, o ayrı bir şey. (Allah korusun, bozulmasın)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, Aşk ve Mavinin bizim hisse ile ne ilgisi var, yoksa borsaya mı girecekler, tanıtım mı var.
    CEVAP:
    -İlgisi şu; hem bizde ve hem onlarda; aşk ve sadakat, aşk ve sevda var. ortak yönümüz olduğu için. AŞK ve MAVİ, SİLVER ve CAN

Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sn. İzci,eskilerde TEKBORSA diye bir dergi vardı...Orada ayı, tilki, boğa muhabbeti vardı...Bilmem hatırlarmısınız....Soru cevap köşenizi ona benzetiyorum...Sizin bu dergi ile alakanız yoktu değil mi?......Hani size ilham vereyim dedim...Böyle bir köşe de oluşturabilirsiniz...Zira bu konuda yeteneğiniz var ve ilgi ile takip ediyoruz...Düne kadar SİLVER de boğa hakimdi...Dün ayı devreye girdi...Bazıları da tilki takılıyor ya.......Bence fena olmaz......Yine de siz bilirsiniz...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    teknik analizin üstadları da sizinle aynı fikirde diğer mecralarda takip ettiğim kadarıyla. benim alanım temel analiz olduğu için teknikten anlayan üstadlara her zaman saygı duymuşumdur. olası teknik düzeltme bu hissede uzun vadeli düşünenler için düşük fiyattan alım fırsatı ve birazcık da zaman kaybı yaratır o kadar. yeterki CEO'nun açıklamaları doğrultusunda devam etsin her şey. herkese bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, siz bir ara insanlara başka bir hisse gösterin, bizim hisse ile kıyaslayalım demiştiniz. Son durum ne oldu abi?
    CEVAP:
    -Evet, sonuçlar şeyle oldu; Başka hisse var dediler; ama sanayi şirketi olmayan çıktı, yine var dediler; ama bizimkine göre fazla borcu olan çıktı, yine var; ama yatırımda olan biri çıktı, yine; ama sermayesi bizimkinden fazla olan çıktı, yine,yine,yine; ama,ama,ama...

Sayfa 522/948 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •