Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 521/949 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Firmamız 2014 yılında Turquality destek programında dahil olmuştur. Nedir bu Turquality?
    ''2004 yılında yürürlüğe girmiştir. Program; Türkiye’de ticari ve sınai faaliyetlerde bulunan şirketlerin markalaşma faaliyetlerini desteklemeyi amaçlar. “10 Yılda 10 Dünya Markası†sloganıyla yola çıkmıştır.''
    ''Program, Dünya Markası olma hedefi ile yola çıkacak olan şirketlerin; üretim sürecinden başlayarak satış sonrası hizmetlerine kadar tüm yönetim mekanizmalarınının uygunluğunu denetler.''
    ''alınacak danışmanlık hizmetinin belirliği yetkinliğe sahip uluslar arası firmalardan temin edilmesi beklenmektedir. Bu amaçla Ekonomi Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş firmalar; Deloitte, PwC, BCG, Ernst & Young, McKinsey ve KMPG’dir.''

Bu kadar kopyala yapıştırı neden mi yaptım çünkü bu sene Turquality programının 5. yılı yani 5+5 olarak çalışan teşvik sisteminde bu sene karar yılı. Firmamız 2014 yılında bu teşvik kapsamında 235.697 TL 2015 yılında 1.687.741 TL 2016 yılında 3.929.537 TL destek almıştır. Burada benim için önemli olan nokta teşvik tutarlarının kara yansıyacak bölümlerimi tabiki hayır Turquality yeni mağaza açmayı, açılan mağazanın dekorasyonunu, kirasını(maksimum 50 mağazaya kadar), pazar araştırmasına ilişkin giderleri, patenti, faydalı modelleri vb..... desteklemektedir. Bu teşvik kapsamında alınan her TL bana şunu ifade ediyorki firmamız yeni mağaza açtı veya yeni patent aldı veya bir yerlerde ürünlere ait reklamlar dönüyor. ve bu teşviklerin firmamızın programa katıldığı yıldan 2016 yılına kadar sürekli artış göstermesi firmanın daha agresif bir şekilde büyümeye çalıştığını gösteriyor. Programa dahil olunan 2014 yılından bu yıla kadar ciroda yaşanan sıçramalar birleşme vesaire gibi kurumsallaşma çabaları vb. bence son iki aydaki çelik fiyatlarından, ötv indirimden daha önemlidir. Bilanço öncesinde veya sonrasında kağıt nasıl hareket eder bilemem ancak her kağıt uzun vadede mutlaka değerine gider.
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. burakcan' ın hesabını emaneten kullanıyorum , yönetim kızar mı bilmiyorum

Sn İZCİ topiğin anaARI'sıdır, olmazsa kovan söner , hatta kabul buyurursa nicki'ni anaARI ismiyle ve resmiyle değiştirmesini öneriyorum, hem profil resmini beğenmeme , hemde sigara tiryakisi olmama rağmen , tütün reklamı yapıyor naçizane görüşümdür..

ANA ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ, ARICILIK, FOTO GALERİ
    Ana Arı Nedir?
    Ana Arı Nedir?
    Arı kovanında bulunan arı kolonisinin en önemli arısı, yumurta atma özelliği olan, arıların çoğalmasını sağlayan ve arı kovanının geleceğini sağlayan bireye ana arı denir. Ana arı her kovan bir adet bulunur. Bazı durumlarda iki tane olabilmektedir ama mutlaka birbirini öldürür diğeri hükümdarlığını ilan eder. Asla bir arı kovanında iki tane ana arı olamaz.

Ana arının ömrü ortalama olarak 3 ila 5 gibi bir süre yaşamaktadırlar. Arı kovanındaki arılara göre boyu daha uzun olup, iri görünümlü halde ve rengi daha parlak görünmektedir. Arı kovanında tek görevi çiftleşmeden sonra yaptığı tek işi yumurtlamaktadır. Bunun yanın sıra fenomon adlı kimyasal maddeler ve hormonal kokular salgılayarak arı kovanı içinde birliği ve düzeni sağlar. Arı koloninin kontrolü ana arının elindedir.

Hissede alım satım yapıp maliyet düşürmek , bu işin tabiatında var yadırganacak zerre kadar bir şey yoktur, tabi ufak hesaplar için elden büyük balık kaçırılırsa , yatırımcının kendi tercihidir , sonucuna katlanır

Burada yazıp çizenler hissenin kaderini değiştirebilirler mi? belki kısa vadede evet ( tahta sığ olduğu için)ama hedefi değiştiremezler

Bizim bunu yapanlara kızma hakkımız var mı ? Hayır ancak tebrik aderiz

Biz bu hissenin bilançosuna ve geleceğine yatırımı MEC'in onca malı satış kararını bıst'e bildirmesine rağmen yaptık

Peki yatırım finansmanın satışları bizi neden üzüyor ? Çünkü onun yabancı ve uzun vadeli yatırımcı olduğunu , devamının geleceğini düşünüyorduk öyle olmadığını gördük bıyıklı , bıyıksız farketmez kısa vadeciymiş

Peki bu, sonucu değiştir mi ? Hayır buda sonucu değiştirmez, sadece geciktirir . Aslolan şirketin hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemesidir , yatırım finansman satar gelip bir başkası alır , hisse ederine gider.

Önümüzde ki günler için beklentim, hissenin 3 gün 15 / 10 / ve 5 kademe sirasıyla çizik atıp ortalarda kapattıktan sonra yukarıya doğru kopması yönündedir. YTD

Kar tahminim küsürat atmayacağım , 15.mn altı kar yatırımcıları mutlu etmez

Yokluğumda adımı anan sn. İZCİ , sn. knox ,sn axaray, sn mastori , sn. umk'a ayrıca selamlar, tabi diğer tüm arkadaşlara da

Olurda yönetim kızar yine bana ceza verir diye telefonumu Sn İZCİ'nin özeline yazacağım , bu gönderiden hemen sonra

Şimdilik cezam doluncaya kadar yazmayı düşünmüyorum...

Önemli NOT . Yazısını gönderilerini tarzını beğenmediğimiz yorumcular için forum yöneticileri çözüm sunmuşlar , engellesinler diye , böylece kimse kimseye katlanmak zorunda kalmaz , hisseye emek verenler de yazmaya küsmezler , hem buna hakları da yok

Sn İZCİ yorumlarına, YAZMAYA DEVAM ETMELİDİR. olmadığında eksikliği fazlaca hissedildi

kitapci0
    Son düzenleme : burakcan; 11-02-2018 saat: 03:37.

3. napsakki.web.tv/video/keci-ve-boga-kavgasi__jd2jypfyitg

4.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sn. İzci,eskilerde TEKBORSA diye bir dergi vardı...Orada ayı, tilki, boğa muhabbeti vardı...Bilmem hatırlarmısınız....Soru cevap köşenizi ona benzetiyorum...Sizin bu dergi ile alakanız yoktu değil mi?......Hani size ilham vereyim dedim...Böyle bir köşe de oluşturabilirsiniz...Zira bu konuda yeteneğiniz var ve ilgi ile takip ediyoruz...Düne kadar SİLVER de boğa hakimdi...Dün ayı devreye girdi...Bazıları da tilki takılıyor ya.......Bence fena olmaz......Yine de siz bilirsiniz...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Evet ayılar iyi zorluyor. Önümüzdeki 2 hafta gitmez bunlar. Citi satışını ve vergi dairesi karina oynayacaklar. ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. silver2.jpg

Süprizzzzz.....

MEÇ hisseyi satmaktan vazgeçip almaya başlamış herhalde... Perşembe itibari ile 55000 alış var..... 15.566.133 ten 15.511.133'e düşmüş dolaşımdaki hisse sayısı...

Bu ne demek olabilir?

Ya MEÇ yada diğer ortaklardan birisi alım yaptı. Pazartesi açıklanacak olabilir eğer yönetimdekilerden biri ise...

Not: Sn. İzci yazılara devam lütfen....

6. Bu satım işinin ..ku çıktı. MEÇ amca hikayesi epey kafa karıştırdı. Artık bilanço ve temel analize odaklanıp herkes gördüğünü daha sık paylaşsın

7.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Ek 14985

Süprizzzzz.....

MEÇ hisseyi satmaktan vazgeçip almaya başlamış herhalde... Perşembe itibari ile 55000 alış var..... 15.566.133 ten 15.511.133'e düşmüş dolaşımdaki hisse sayısı...

Bu ne demek olabilir?

Ya MEÇ yada diğer ortaklardan birisi alım yaptı. Pazartesi açıklanacak olabilir eğer yönetimdekilerden biri ise...

Not: Sn. İzci yazılara devam lütfen....
    Is yatırım alışları ana ortak alışı olabilir.

8. Citi gene oyun oynadı gerçek yabancı değil bizi yanıltmadı. Tahta tek kişinin kontrolünde diğerleri degnekci gömlekci vs.

Sayfa 521/949 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •