Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop LX

1. olaylar olacak belki isyan edenler olacak, Atatürk gibi yapacaksın o zaman..darağaçlarını asacaksın meydana..uzlaşmayla törer biter mi yahu..safmısınız

2. Bahçelinin meclise çağrısı boş laf değildi..bir oluşum var bir tehdit var..bunun önüne geçme derdinde belki..ama bişeyler oluyor..bu kadar zor durumdaysak durum ciddi

3. Aptal Pala'nın parasını almak güzel oluyor aptal pala.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Bahçelinin meclise çağrısı boş laf değildi..bir oluşum var bir tehdit var..bunun önüne geçme derdinde belki..ama bişeyler oluyor..bu kadar zor durumdaysak durum ciddi
    Tayyibi bir dönem daha sectirme derdinde bu kadar salak mi bu insanlar boş laf degilmismis
    Bi tehdit varsa terörist başına sigincakca ülke .....

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Bahçelinin meclise çağrısı boş laf değildi..bir oluşum var bir tehdit var..bunun önüne geçme derdinde belki..ama bişeyler oluyor..bu kadar zor durumdaysak durum ciddi
    Bahçeli niçin çağrı yaptığını dün söyledi ,
    sanki oradaki üst yeni kurulmuş gibi aaaaaa diye şaşırıyorsunuz .
    yine bu hükümet zamanında oralara yerleştiler.
    Yunanistan adalarınada ABD askerleri geldi o sorgulayan varmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Salak palayi tırtıkladım avanak avanak bakınıyor etrafına. Böyle böyle yazayım

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Salak palayi tırtıkladım avanak avanak bakınıyor etrafına. Böyle böyle yazayım
    ama unutma bazen aç pozisyonu kapatma oda meşhur hareket sorgularsan KISKANÇ oluyorsun çok kazandıkları için bazen neremle güleceğimi şaşırıyorum bunlara
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Ulan sevdim aptal palanın parasını alayım long +şort yani ışıklardan dönüş yapacam demek
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •