Hep yazıyorum yine yazacam o amerikadaki yokmu o şirket.çok deperli.ytd
Hep yazıyorum yine yazacam o amerikadaki yokmu o şirket.çok deperli.ytd
Birgün yalandan da olsa insanları şaşırt ve 4 - 5 kademe yukarıdan kapat be, hep mi aynı hikaye olur.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Yıllardan geçen yıl, aylardan bu ay, günlerden bu gün. Siz ne ayaksiniz arkadaş.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
İki yabancı kurumun bir yıllık satışının geri kalanı nerede sizce......
Ekrana sığdığı kadarı ile göründüğü gibi 3 milyon birinde, 5 milyon berikinde, o şekil dağılmış durumda. Önceden yabancı alıyorsa al, satıyorsa kaç mottosu hakimdi, son donemdd bunun değiştiğini görmeye başladık ama bilemiyoruz tabi. Ya eski düzen devam edecek, yada yeni nesil düzen gelecek, sonuçta bir düzen hep olacak.
yeni kanuna göre adil fiyat uygulamasına gecildi ...artık ayrılma hakkında pd/dd oranı spk açısından belirleyici kriter...piyasada dolasan ayrılma hakkı fiyatları revize edilecektir...buna göre sişe cam cari fiyatlara göre en ucuzu...bunu bir haftalık calışmamın neticesinde söylüyorum...
Yer İmleri