Sayfa 523/1004 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Piyasacı VİOPta da SPOTta da kimseye kazandırmayacağım diyor

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    Daha ne kazandırsın şükretmeyi bilmek lazım bugün ortalamada 2000 points ile tüm pozlar kapandı izleyelim biraz.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Daha ne kazandırsın şükretmeyi bilmek lazım bugün ortalamada 2000 points ile tüm pozlar kapandı izleyelim biraz.
    Ben gün içi trade etmiyorum hocam size bereket versin viopta gün içi trade kazandırmıyor bana günlük dönüyorum ordan geliyor 3-5 bişiy [emoji16] gün içinde kazananlara helal olsun o stresi çekmek gastrit eder adamı. Saatliklerde ala döndü teknik eğer 15:00 dan sonra koparsa yukarı.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yok 443 civarı aldım. Sıkıntı benim gibi dünyanın sayılı traderlarından biri almış ama trend dönüşü olmuyor.. Bu çok moralimi bozdu.. Burayı yani viobu shortlamıyorum çünkü biliyorum döneceksede bir ay tepe oluşumu var ama altında tam bi çapsızlık oldu alımım
    uygun yerden kaparsın ....ama aşırı beklenti içine girme ..... pandeminin en kötü zamanın da 2100 kadar çıktı...ona göre düşün bence ....sağlık olsun....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Vadeli Flama hedefi 1675,0 +- 0,5

Gidebilirse son çıkış olabilir.

Tabi bunun olabilmesi için Aşağıdaki direncin kırılması gerek

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Ben gün içi trade etmiyorum hocam size bereket versin viopta gün içi trade kazandırmıyor bana günlük dönüyorum ordan geliyor 3-5 bişiy [emoji16] gün içinde kazananlara helal olsun o stresi çekmek gastrit eder adamı. Saatliklerde ala döndü teknik eğer 15:00 dan sonra koparsa yukarı.

Aynen çok stresli, benim maksadım da zaten bırakmak, otomatize etmek için öğrenme amaçlı çekiyorum stresi değilse kesinlikle değmez.

10 gün 1500 kazanırsın bir günde %70 geri verirsin şakası yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    uygun yerden kaparsın ....ama aşırı beklenti içine girme ..... pandeminin en kötü zamanın da 2100 kadar çıktı...ona göre düşün bence ....sağlık olsun....
    Fazla bi beklentim yok tl bazlı 1100 civarı satarım yüzde 250 anca yapar

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen çok stresli, benim maksadım da zaten bırakmak, otomatize etmek için öğrenme amaçlı çekiyorum stresi değilse kesinlikle değmez.

10 gün 1500 kazanırsın bir günde %70 geri verirsin şakası yok.
    aynen ....çok stresssssssssssli
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    aynen ....çok stresssssssssssli
    adrenalin bağımlısıyız. normal adamın çekeceği çile değil
    Twitter: @metalurjist_88

Sayfa 523/1004 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz