sağ klikle düzenden dizayn moduna girip değişiklik yapıp kaydedebilirsiniz
herifin derdi shortcu değil bence yani o kural uzun zamandır yok
iş spotta.
millet yatırım yapacak tek yer borsa kaldı diyor
arsa alsa alamıyor emlak alsa alamıyor bari ne var ne yok dalayım diyor borsaya
shortculara gelince çoğu margincal ile kanka oldu parayı dizkoda ezdiler. birlikte..
o nedenle palanın derdinin shortcu olduğunu düşnmüyorum
ben dedim alışamazsınız diye... ben neden 6 hane çalışıyom
ya sorma... şortları reversleyecem... e-brokerdan emri getirdim, ok ile yukarı götürüyom, bakıyom 1003'mü 103'mü ?
lan bu kaç diyom... 10000 de yukardan lönkleriz bu seferde
ok ile geri indirdim, 9990 e geldim, tamam buralar doğr yer demekki dedim, hemen kurcalamadan üstündeki 10002 falan yazan yerden emir girdim
sokacam bunların yapacaa işe
Emlak,
8500-8600 vadeli endexten buraya kadar taşıdım pozları. 1-2 hafta daha takla attırabilsem vade bitecek zaten nakitlerin hepsi geri dönecek.
valla bende her yol var siz en fazla 6 kaldıraca kadar çıkabiliyorsunuz ben 30-40 kaldıraca banamısın demiyorum.
THY kısa bile var bu pozların dışında
diğer hesapta da m2-m1 ler kilitli kaldı açgözlülük edip ertesi gün kapamadım fark yükseldi kaldı öyle.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Kulislerde konuşulanlara göre bugün doktorlar öğretmenler kısacası memurlar mayişinı çeken paralarını katlamak için borsaya gömmüş parasını ondan dolayı fışkırtma oldu deniliyo
Eee mayişlar yükseldi en düşük memur 50bin en yüksek 250bin alıyomuş diyorlar, hal böyle olunca şortcu kıyımı olması normal yani
Asıl kavga yarın olur şortcu bu boru mu![]()
Hamdım Piştim Yandım
tohatlı yarın 10-15 puan için işlem yapıp tonla fazla komisyon öderken neler yazabilir?
a) çin-tayvan savaşı çıkarabilir
b) türkiye-iran savaşı çıkarabilir
c) türkiye-israil savaşı çıkarabilir.
d) bunların cahilliğine senin aklın yetmez. koy rahvan gitsin.
onun için https://www.youtube.com/watch?v=uTCN...DcpG2Q&index=3 bak keyfine.![]()
Yer İmleri