-
Japonya hükümeti, koronavirüs nedeniyle ilan ettiği olağanüstü hali uzatmayı planlıyor-nikkei
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*moody's: Nisan baz alınarak yıllıklandırıldığında türk ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 48,2 daralacak
*moody's: Nisan baz alınarak yıllıklandırıldığında türk ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 80,5 büyüyecek
*moody's: Nisan baz alınarak yıllıklandırıldığında türk ekonomisinin 2020'de yüzde 5,3 daralması bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*moody's/cochrane: Tcmb'den daha fazla faiz indirimi görmeyi bekliyoruz
*moody's/cochrane: Türkiye ekonomisini karşı karşıya olduğu bazı zorluklar var, bunlardan biri önemli pazar olan avrupa'ya ihracatta koronavirüs kaynaklı sorunlar
*moody's/cochrane: Türkiye koronavirüsün yol açtığı krize yüksek işsizlik oranı ile girdi
*moody's/cochrane: Tcmb'nin ekonomiyi teşvik etmek için en azından bir kez daha faiz indirimi yapacağını öngörüyoruz
-
*moody's/papanastasiou: Türkiye'de temerrüt olasılıkları 2018-2019 krizindekine benzer hızla artmaya başladı
*moody's/papanastasiou: Salgının kredi riskleri üzerinde etkisi halihazırda görülmeye başlandı, türkiye de bundan muaf değil
-
*moody's/cochrane: Türkiye'ye yatırımcı güveni göstergesi olarak kurları izliyorum
-
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır
-
Sağlık bakanı bilimkurulu toplantısı sonrası açıklama yapıyor
-
ABD'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte 3 bin 112 artarak 58 bin 368'e çıktı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri