Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 524/926 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 7407 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Sayin Forza korfez, bu eleman hisse 9-10 araliginda iken 1.5 sene her gun gelip hisseyi kotulemedi mi, burada cok fazla kucuk yatirimci vardi o zaman ve herkes yaklasik yuzde 50 zarardaydi ve bu eleman gelip alay edip gidiyordu, yaralara tuz basiyordu.

Sayin bidbas, bu yaptiklari arsivde duruyor, oradan gorulebilir. Ama niye o yazilanlari alip buraya koyalim ki, kime neyi gostereceksiniz, buradaki herkes zaten biliyor.

Eline gore hisse iyi ya da kotu oluyor, ama o, kotu oldugu icin elinde olmadigini ve yerdigini, elindeyken de iyi oldugu icin elinde olup ovdugunu soyluyor.

Peki bir sirket, 1 yil icerisinde cooook kotuden cooook iyiye gecebilir mi? Ya da tam tersi.. Arada sinyaller vermez mi?

bu yazında diğer yazıların olduğu gibi baştan sona kadar, cümle anlamlarıyla oynanmış , değiştirilmiş , iftira dolu cümleler ve kelimeler içeriyor.

Madem eski defterleri karıştırdın .Hadi ben de senin kurnazlığı , ne kadar tehlikeli biri olduğunu , bir başka çoook eski kront yatırımcısyla göstereyim herkese..

Cihandar ve TChakan kabili hatırlarsın değil mi diğer köyden ? hisseanaliz.net sitesinden ?

Senin kurnazlığını bir başka uzun vadecinin ağzından herkes görsün .( tabi yeniler bilmez senin ne olduğunu)

Bu iki arakdaş ta tıpkı benim gibi çok eski uzun vadeci yatırımcılardı..( şimdi ne yaptılar bilmiyorum sattılar mı satmadılar mı onları diğer forum sitesinden takip ederdim)

https://www.hizliresim.com/s217blz

https://www.hizliresim.com/6kc2fjd

https://www.hisseanaliz.net/forum/hi...analiz/page340

Bana sürekli saldıran bu çırak gibi bir başka zat daha vardı .O da sayın Cihandara sürekli saldıyordu,( 2018-2019 yılında da bana da saldırdı bu zat , burda hisse nette) tıpkı çırağın bana saldırdığı gibi.Sonra o zat hisse yönetimnden engelleme yedi. küfür ettiği için.
    Sayın Cihandar hisse yönetimine rica bulunarak çok daha sanra kendi kendini engellemelerini istedi , çünkü kendisini tutamayıp küfürler etmemek için sanırım bu ricada bulundu site yönetiminden.

Zaten butün sayfaları okuyun anlarsınız kimin ne niyetle olduğunu .

SAyın Cihandaın tek hatası Lütfi Bey ile ilgili söylediklerinde çok ileri gitmişti . Sadece orda haksız dı bana göre .Tabi zamanında ben de Lütfi Beye tepkilerim vardı . Ama ben Sayın Cihandar kadar ileri gitmedim bu konuda.

Herkes baştan sona okusun sayfaları, Link burda

https://www.hisseanaliz.net/forum/hi...analiz/page340

https://www.hisseanaliz.net/forum/hi...analiz/page330

arşiv diyordun , al sana arşiv.
    Son düzenleme : lionnes1; 26-08-2022 saat: 23:36.

2. Haklısın hissedar degilim su an eski ortaklarim Ne cok bos vaktin var ordan bak buraya yaz kopyala yapıştır ugras dur.
     Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Aldim demis miyim diyorsun bugünkü yazında da herkese "ortaklar" diye hitap ediyorsun.

Neyse.

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Haklısın hissedar degilim su an eski ortaklarim Ne cok bos vaktin var ordan bak buraya yaz kopyala yapıştır ugras dur.
    evet var biraz boş vaktim bu aralar

4.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Gecenlerde Barikat'a yuzde 20 ortak olan Turkcell simdi de Procenne'ye yatirim yapmis, yerli ve kuresel pazarda buyumesine calisacaklarmis.

Yatirim tavsiyesi degildir
    Araştırma ve bilgilendirme için çok teşekkürler Sn.Usta. Haberi ben pek olumlu yorumlayamadım açıkçası. (Gerçi GTT satışını, Netaş'ın ZTE'ye satılışını, Netaş'ın akıllı stadyumlar, İGA havaalanı ve şehir hastaneleri wifi altyapısı alt yüklenici olmasını, Katar dünya kupası statlarını hep olumlu yorumlamıştım ama sonuç öyle olmadı.) Barikat Kron'un yurtiçindeki en büyük rakibi. 400 milyon liralık yıllık hasılata sahip ve büyük yabancı siber güvenlik şirketlerinin distribütörü. Kron'un katıldığı tüm fuarlarda vardı hatta platin sponsor falan oluyordu. Ben de yatırımcı ilişkilerine neden Barikat gibi büyük şirketlerle partnerlik anlaşması yapmadıklarını sormuştum zamanında.

Turkcell'e gelirsek, Kron'un bildiğimiz kadarıyla en saygın ve büyük müşterisi. Şimdi bu büyük müşteri başka bir siber güvenlik şirketine ortak oluyor. Bu ortaklık sektöre bir sinerji getirir mi bilmem ama ilk anda kulağa pek hoş gelmiyor.

Ayrıca bu satışın Sn.Lütfi Yenel'in bahsettiği satış/ortaklık olmasından da endişe etmiyor değilim. Bu ortaklık için Kron'la görüşülüyordu da sonradan Barikat'a mı dönüldü acaba? Bilemiyoruz tabi ki. Umarım değildir, farklı bir ortaklık/satış/şirket alımı söz konusudur ve sonucu daha iyi olur.

Pakistan ofisinin kapatılma haberi ise KAP'a iyi kötü bir haber düşmesi açısından olumlu sayılabilir. Pozitif bakış açısıyla, yönetim kurulu değişikliği hitamında şirketin yeniden yapılandırılıyor olması olarak da yorumlanabilir. Madem Pakistan'daki telekom müşterisi içindi bu ofis ve hiç satış yapmamıştı, neden internet sitesine konularak satış yapılıyor algısı yaratılıyordu ya da hiçbir bilanço hareketi olmayan bu ofisi kapatmak yeni mi akla geldi diye sormayacağım. Sonuçta sitesindeki müşteri sayısını bile benim uyarımla düzelten bir şirketten bahsediyoruz.

Tabi bu de hisse fiyatı tahminimden bağımsız olarak yorumlanmalı. Yılsonu bilançosu yaklaşıyor ve hisse fiyatında ciddi bir artış umut ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Araştırma ve bilgilendirme için çok teşekkürler Sn.Usta. Haberi ben pek olumlu yorumlayamadım açıkçası. (Gerçi GTT satışını, Netaş'ın ZTE'ye satılışını, Netaş'ın akıllı stadyumlar, İGA havaalanı ve şehir hastaneleri wifi altyapısı alt yüklenici olmasını, Katar dünya kupası statlarını hep olumlu yorumlamıştım ama sonuç öyle olmadı.) Barikat Kron'un yurtiçindeki en büyük rakibi. 400 milyon liralık yıllık hasılata sahip ve büyük yabancı siber güvenlik şirketlerinin distribütörü. Kron'un katıldığı tüm fuarlarda vardı hatta platin sponsor falan oluyordu. Ben de yatırımcı ilişkilerine neden Barikat gibi büyük şirketlerle partnerlik anlaşması yapmadıklarını sormuştum zamanında.

Turkcell'e gelirsek, Kron'un bildiğimiz kadarıyla en saygın ve büyük müşterisi. Şimdi bu büyük müşteri başka bir siber güvenlik şirketine ortak oluyor. Bu ortaklık sektöre bir sinerji getirir mi bilmem ama ilk anda kulağa pek hoş gelmiyor.

Ayrıca bu satışın Sn.Lütfi Yenel'in bahsettiği satış/ortaklık olmasından da endişe etmiyor değilim. Bu ortaklık için Kron'la görüşülüyordu da sonradan Barikat'a mı dönüldü acaba? Bilemiyoruz tabi ki. Umarım değildir, farklı bir ortaklık/satış/şirket alımı söz konusudur ve sonucu daha iyi olur.

Pakistan ofisinin kapatılma haberi ise KAP'a iyi kötü bir haber düşmesi açısından olumlu sayılabilir. Pozitif bakış açısıyla, yönetim kurulu değişikliği hitamında şirketin yeniden yapılandırılıyor olması olarak da yorumlanabilir. Madem Pakistan'daki telekom müşterisi içindi bu ofis ve hiç satış yapmamıştı, neden internet sitesine konularak satış yapılıyor algısı yaratılıyordu ya da hiçbir bilanço hareketi olmayan bu ofisi kapatmak yeni mi akla geldi diye sormayacağım. Sonuçta sitesindeki müşteri sayısını bile benim uyarımla düzelten bir şirketten bahsediyoruz.

Tabi bu de hisse fiyatı tahminimden bağımsız olarak yorumlanmalı. Yılsonu bilançosu yaklaşıyor ve hisse fiyatında ciddi bir artış umut ediyorum.
    Anladim, cok tesekkurler Sayin Forza Korfez, ben o acilardan hic bakmamistim. Insallah Siber Kumelenme uyeleri, toplantilarinda tavsiye edildigi gibi cok fazla alana girip birbirlerinin alanlarinda birbirleriyle ugrasmaktansa, belli alanlarda cok iyi olmaya, kuresel olmaya odaklanirlar. Ben bu sirketlerin PAM ile direk ugrastigini dusunmesem de artik PAM olsun IAM olsun cok asiri iciceler.

Benim haberlerde gordugum pozitif taraf, artik sirketler cok daha ciddi sekilde Siber Guvenlik alaninda yatirimlar yapiyorlar ve ben sahsen Kron'un da farkli sekillerde olabilse de bir isbirligine/ortakliga girecegini dusunuyorum.

Pakistan'daki sirketin gorunmesini bence buyutmemeli, sonucta oradaki sirketin is yapmadigini bilancolarda goruyorduk. Kagit ustundeki cirkinlikleri temizlediler. Ha ama evet, keske yatirimciyi dusunen bir sirket olsaydi, ama oyle degil. Artik buyusunler de gelismeleri biz bilmesek de olur deme seviyesine getirdiler bizi maalesef.

Kendi fikirlerimdir.

6. Sayın Usta, sayın Forza Körfez güzel paylaşımlarınız İçin teşekkürler. Emeklerinize sağlık.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Siber saldırılara karşı yeni yöntemler

"Önümüzdeki aylarda regülasyon niteliğinde yayımlanacak düzenlemenin zorunlu hale gelmesi için 30 aylık bir geçiş süresi öngörülüyor. Yeni düzenleme, makinelerde kullanılan yazılımların doğrulanmasını ve bunların siber saldırılara karşı korunması gibi radikal hususları gerekli kılıyor"

"Önümüzdeki aylarda aşağı yukarı aynı içerikte bir regülasyon niteliğinde yayımlanacak düzenlemenin zorunlu hale gelmesi için 30 aylık bir geçiş süresi öngörülüyor. Yeni düzenleme, makinelerde kullanılan yazılımların doğrulanmasını ve bunların siber saldırılara karşı korunması gibi radikal hususları gerekli kılıyor. Bu konuda üçüncü taraf belgelendirme kuruluşlarına da yeni roller biçiliyor.

https://www.sonhaberler.com/siber-sa...r-haber-877216

8. Bu alan genis. Bazi seyleri kacirmis olabiliriz ama her zaman yeni firsatlar cikabilir. Ar-ge onemli.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 524/926 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •