Sayfa 523/925 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. iyi o halde burdayım bi yere de gitmiyorum sen boyle yazınca ben de keyif allıyorum merak etme

Ayrıca senin elinde hisse yoktu sanırım en son yazdığında .

sen ne ayaksın?

2.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Para kazanmak için burda herkes. Sn Umut un dedigi gibi bende 20-8 düşüşünu yasadim sonra ayni seyi yasamamak icin 60-65 arasi bende sattim.Gecmisi tekrar edecekse 30-35 arasina gelecegini de yazmıştım. Ayni olayi gedzada yasadim egeende yasadim yatasta yasadim nerdeyse girdigim tum hisselerde bu boyle oldu malesef trend sonunda satmazsak fazla kazanamiyoruz sasa hektas kontrolmatik gibi kac ornek verebilirsiniz 500 hisse icinde 10 u gecer mi? Sn Umut gayet guzel grafiklerle anlatti soyleyecek fazla soz yok herkese iyi kazanclar.

her şeyini biliyorsun sanırım hissenin ..

iyi al-sat çısın sen baksana nereye kadar düşeceğini bile biliyormuşsun her yerden kar yapmışssın anlaşılan

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Bu ara sosyal medyadan tetiklenen hisselerde bir hareketlenme oluyor ve sonra ah vah diyenler çoğalıyor. Hissenin dinamiklerini gecmisini bilmeden cokta atlamamak gerek diye düşünüyorum. O yuzden yazdim Sn Ustam. ben hala tekrar alim yapacağım zamani bekliyorum İnsallah kacirmayiz bende dogal olarak pozisyonuma gore ve hisse gecmisine gore konuşuyorum.

09,08 .2022 deki yazın bu.. yani 17 gün önceki

evet doğru hatırlamışım ..

sahi ya sen ne zaman tekrar alım yaptın?

4. Aldim demis miyim Bir tane paranoyak var ondan yaziyorum

5. Bir paranoyak var diye demek ki kendince eğleniyorsun burda , bunca zamandır ha, yani başka amaçla değil ha ??

peki öyle olsun .

6. Forum ahalisi burda sürekli aynı şeyler yazılıp çiziliyor .Benim zaten bütün yazılarım burda eski sayfalarda,silinmiyor.

Arkamdan yazacak olan olursa, (ki büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yazıp duracaklar) , bunlara cevabım zaten eski yazılarımda mevcut.

Bu da son yazım olsun.

7. Evet kendimce eglenmeye başladım
     Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bir paranoyak var diye demek ki kendince eğleniyorsun burda , bunca zamandır ha, yani başka amaçla değil ha ??

peki öyle olsun .

8.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Ortaklar kusura bakmayin ben keyif almaya basladim
    Aldim demis miyim diyorsun bugünkü yazında da herkese "ortaklar" diye hitap ediyorsun.

Neyse.

Sayfa 523/925 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •