yurtdışı satışlar yüzde 400 azalmış , doların bu kadar yükelmesine rağmen... bu şirket yatırımcıları bir kez olsun mutlu eden bir bilanço açıklamadı 2016 dan beri....
yurtdışı satışlar yüzde 400 azalmış , doların bu kadar yükelmesine rağmen... bu şirket yatırımcıları bir kez olsun mutlu eden bir bilanço açıklamadı 2016 dan beri....
KRONT Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1069930 Yıllık Değ%:-13
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu hissede eski olan arkadaşların bu bilanço karşısında düşüncelerinin olumsuz olduğunu biliyorum. Bunun en çok etkisi geçmişte fonlardan alınan malının dağıtılarak hissenin aşşağı baskısı olmuş ama süreç değişti. Şu an fazla zamanları yok.Hissenin usd bazlı değeri 41 tl ise bence daha gidecek çok yolu var. Tabi yinede herkes kendi kararını kendi verecek. Elbette Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bol kazançlar.
1 Takaslar
2 Teknik
3 Yasaklar
4 iç Güdü
Bu hissede bu sene 3 rakamlı fiyatların konuşulacağına adım gibi eminim.
Yine söylüyorum 3 günde bu tahta da 1.5 Miyon hisse K.Y. ye devredilemez!
Bu iş o kadar kolay değil! Bıraktıım Tekniği bir kenera Takaslar bile bunu bana net söylüyor.
İdaalı olduğuma bakmayın. Bu benim bilgim dahilinde verdiğim karar düşüncemdir.
Söylemlerim Yatırım Tavsiyesi olarak algılanmasın. Asla Olamaz!
Sen götür bunu bizde 41 kere maşallah diyelimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yer İmleri