Nebatinin keyfi yerinde...
Geçen ay ne ediğü belli olmayan 4.5 milyar doalr giriş yapmış.
Dünya borsaları yıkılıyor...
Bizim risk gösgergesi 850 yi geçmiş...
Brent 123 dolar...
TL taş gibi dolara direniyor.
Hey yavrum hey...
Nebatinin keyfi yerinde...
Geçen ay ne ediğü belli olmayan 4.5 milyar doalr giriş yapmış.
Dünya borsaları yıkılıyor...
Bizim risk gösgergesi 850 yi geçmiş...
Brent 123 dolar...
TL taş gibi dolara direniyor.
Hey yavrum hey...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Enflasyon mart 2023 e ötelenmiş....
Ancak emekli-memur-asgari ücretli enflasyona ezdirilmeyecek.
Yıl başında yüzde 20 lerden 30 lara, sonra 50 lilere, sonra 70 lere.
Yani 6 ayda resmi enflasyon yüzde 350 artmış olmuyormu?
Ortaokulda doğru orantı öğretmişlerdi.
Enflasyonun düşürüleceğine dair söylem dışında bir belirti, önlem yoksa dedim...
6 ayda yüzde 350 artarsa kalan 12 ayda ne kadar artar diye bir düşündüm...
Bu kez başlangıç noktasını yüzde 70 alsak dedim...
İçinden çıkamadım....
Yanlış mı düşünüyorum?
Bu hesap hakikaten doğru ise bugünün emlak, oto vs. değerleri 1 yıl sonra ne olur?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
alo alo ,
sayın forum üyeler yarından itibaren kamu bankalarına giderek GES için yerinizi ayırmayı unutmayınız....
özelikle yastık altı ,kasaalrda sakadığınız ve/veya bankadaki dövizinizi-altınlarınızı Türk Lirasına çevirerek ,KKM'lerinizi yönlendirerek bu yatırım fırsatını kaçırmayın dermişim.
Aynı durum, yaş 45, karı koca çalışıyoruz. Haftasonu geçen yıl gittiğimiz otelin fiyatına baktık üçe katlamışlar ikimizin de yüzü asıldı, bir haftada o kadar para harcanmaz, dedim evde oturalım ben sizi her gün dışarıda yemeğe götürürüm günübirlik çevredeki yerlere gezmeye gideriz. Hale bak çalışana bir hafta tatil lüks oldu. Elin asgari ücretli avrupalısı gelir beş yıldızlıda tatilini yapar biz kendi ülkemizde yapamıyoruz.
Diğer bir küçük otel vardı ağustosa fiyat istedim veremedi, bayrama kadar rezervasyon yapıyormuş ağustosta yeme içme fiyatı ne olur bilemiyorum abi fiyat veremiyorum sonra ara dedi.
cahil fakir kesime acımıyorum kendileri etti kendileri buldu hala anketlerde oy oranı %40 falan çıkıyorsa cumhur ittifakına, vallahi daha beter olsunlar derim. de arada kaynayan türkiyedeki belki aklı başında tek kesim olan eğitimli ortasınıf oldu. 2008-2013 arası her yıllık iznimde başka bi ülkeye tatile gidiyordum lan..şimdi kaşa gidecek para yok. pasaportumdaki rusya ukrayna belarus moldova gürcistan damgalarına hayret ve nostaljiyle bakıyorum şimdi, hayat bize bu kadarmıydı acaba diye..
Türkiye’den vize istemeyen ülkeler güncellendi: Bir ülkeye daha kimlikle gidilebilecek
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/h...ir-552283h.htm
Nasıl olsa gidecek halleri kalmadı diye , gel diyorlar.
Vizesiz gidilecek ülkeler de çoğu uçak parası tatil parasından çok tutar.. vah ki vah ..
Yer İmleri