Sayfa 526/928 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Birisi rüya görmüş [emoji1]

"Robotlardan korkma sadece günlük al-sat yasaklansın yeter"

2. arkadaşlar son durum nedir özetleyebilir misiniz alım yapmayı düşünüyorum aylık maaştan kalan ile , kötü olan olacak veya iyi olacak şeyler.

3.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    arkadaşlar son durum nedir özetleyebilir misiniz alım yapmayı düşünüyorum aylık maaştan kalan ile , kötü olan olacak veya iyi olacak şeyler.
    şirket kar edemiyor sıkıntı bu....neden kar edemiyor pazar payını korumak için yıllarca düşük kar marjı ile çalıştılar....şimdi artan hammadde fiyatlarından kaynaklı yeterince zam yapamıyorlar vatandaşın alım gücü yok.....şirket normal çalışmaya bırakılmalıydı fiyat artışları çiftçiye yansıtılmalıydı ama bu yansıyan fiyat artışını devlet gübre desteği olarak para değil gübre olarak çiftçiye vermeliydi.....bu şekilde şirket kaldıramıyor zam yapsa alıcının gücü yok.....devletin milli gelirden gerçenten büyük miktarda pay ayırması lazım 15-20 milyar bütçe ile sorunlar çözülmez....bu şekilde herkes zarar görüyor....80-100 milyar kadar tarıma bütçe ayrılmalı.....

4. Yıllardır yatırımcı adına bitane kapa olumlu haber düşmezmi beklemekten bihal olduk

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şirket kar edemiyor sıkıntı bu....neden kar edemiyor pazar payını korumak için yıllarca düşük kar marjı ile çalıştılar....şimdi artan hammadde fiyatlarından kaynaklı yeterince zam yapamıyorlar vatandaşın alım gücü yok.....şirket normal çalışmaya bırakılmalıydı fiyat artışları çiftçiye yansıtılmalıydı ama bu yansıyan fiyat artışını devlet gübre desteği olarak para değil gübre olarak çiftçiye vermeliydi.....bu şekilde şirket kaldıramıyor zam yapsa alıcının gücü yok.....devletin milli gelirden gerçenten büyük miktarda pay ayırması lazım 15-20 milyar bütçe ile sorunlar çözülmez....bu şekilde herkes zarar görüyor....80-100 milyar kadar tarıma bütçe ayrılmalı.....
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
    Ben Iran ile ambargonun sonuçları ne olur diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
    Ben Iran ile ambargonun sonuçları ne olur diye düşünüyorum.
    ambargo varken gubrf daha iyi idi....razi fabrikası daha iyi idi.....sonuçta türkiye ayağı kur kaynaklı dayak yiyor çare bulamadılar....

7. Ortaklar bakalım muhteşem icraatlarını anlatırken gübretaş işe bir kaç kelam edermi?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, bugün saat 17:30 – 18:00 saatleri arasında, TRT Radyo 1 Kanalında yayınlanan Ekonomi Günlüğü programının canlı yayın konuğu olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortaklar bakalım muhteşem icraatlarını anlatırken gübretaş işe bir kaç kelam edermi?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, bugün saat 17:30 – 18:00 saatleri arasında, TRT Radyo 1 Kanalında yayınlanan Ekonomi Günlüğü programının canlı yayın konuÄŸu olacaktır.
    Anlaşılan gözleri doymadı mal kitlemek için açıklama yapma gereği duyuyorlar sanırım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 526/928 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •