Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar kötü düşecekmiş.
    Tedbirinizi şimdiden alın.
    Sonra yandım Allah demeyin.
    https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/621408.aspx
    3 temmuz 2018
    Şimdi TL zamanı...

http://web.archive.org/web/202010101...el/603022.aspx

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bunu atlamışım, malûm burada gomünist çoktur vazifemizi yapalım da, daha fazla künaha girmesinler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Tüh gene silinmiş
    Son düzenleme : Moruk; 09-11-2021 saat: 21:39.

5. Evet dediğim gibi, Akitler rahat duramadılar, ÇocuğunuKemalizmdenKoru diye 10 Kasım gecesi başlık açtılar.

Osman Öcalan AkitTv Röportajı

Sadece 08:55 ile 09:40 arasını izlemeniz yeterli.

Mutabakata vardıkları konu şuymuş o dönem, PKK nın önündeki en önemli engel Kemalist Sistemmiş, onu nihayete erdirince önlerinde engel kalmamış.

O yüzden bunların Kemalizm le dertleri devam ettiği sürece, bu ülkede dert bitmez.

İzleyin, gözünüzle görün, zamanınız varsa tamamını izleyin, satır aralarında tonla şey var.

Yerli ve milliymiş...Akit, Yenişafak, Fesligiller, Tezcangiller, Nuri Pakdiller...aynı tas aynı hamam..

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Evet dediğim gibi, Akitler rahat duramadılar, ÇocuğunuKemalizmdenKoru diye 10 Kasım gecesi başlık açtılar.

Osman Öcalan AkitTv Röportajı

Sadece 08:55 ile 09:40 arasını izlemeniz yeterli.

Mutabakata vardıkları konu şuymuş o dönem, PKK nın önündeki en önemli engel Kemalist Sistemmiş, onu nihayete erdirince önlerinde engel kalmamış.

O yüzden bunların Kemalizm le dertleri devam ettiği sürece, bu ülkede dert bitmez.

İzleyin, gözünüzle görün, zamanınız varsa tamamını izleyin, satır aralarında tonla şey var.

Yerli ve milliymiş...Akit, Yenişafak, Fesligiller, Tezcangiller, Nuri Pakdiller...aynı tas aynı hamam..

Desenize Türk’ün büyük evladı 83 yıldır yattığı yerden g**t yakmaya devam ediyor.

Atamın ruhu şad olsun… İzindeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Menekşelendi sular , sular menekşelendi. Esmer gözlü akşamı dinledim yine sensiz. Leylak pırıltılarla , bahçeler gölgelendi. İnledi yine bülbül , olmazmış gül dikensiz. Dikensiz gül olmazmış , çilesiz gönül memleketim. Ne bülbül gülü sevdi , seni sevdiğim kadar ATA'M. Ne böyle seven gönül ne de SENDEN güzel var.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. ]
    Normal anormal ve klasifike edilmeyen tüm şartlar altında
    En azından
    Diyanet işleri
    Bu söyleme
    Suç duyurusunda bulunması lazım
    Muz cumhuriyeti mi bura?
    Komik
    Sümme haşa
    Sevabı kendi kendine yazıyo heralde

Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri