efektif kampanyası başlamış bazı yerlerde getirt primi kap…
efektif kampanyası başlamış bazı yerlerde getirt primi kap…
Evet Sn Ayasofya gönderisini silmiş, Sn Decamercion ise itibar puanı üzerinden mesaj göndermiş aynı mevzuyla ilgili...
Espriydi arkadaşlar, o da espriydi, yok öyle bir torpil durumu, yerine askerlikle ilgili de kurgu yapabilirdim.
Yani birbiriyle çelişen iki durum yarattım, önce (aleme) talkım verip verip sonunu da (kendi) salkım yemeye bağladım...biz buyuz manasında. İnce gördüm yani...demek ki görememişim.
Yapmayın reca edecem![]()
Son dakika haberi... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında, özellikle deprem sonrası yoğun eleştirilerin olduğu 'imar affı' ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, miting ve meydanlarda 'sorun çözücü' olarak nitelendirdiği imar affını yeni dönemde 'affedilemez suçlar' arasına alacağını belirterek "Bu işin affı maffı olmaz" dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Yeni dönemde diyor.
Allah saklasin.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazineden çalınan 418 milyar doları getireceğim ve bu milletin cebine koyacağım. Parayı nasıl alacaksın diyorlar. Son kuruşuna kadar, alacak ve getireceğiz. Fizan a götürseler bulacağım. Çalanın yanına bırakmayacağız dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Alacagim diyor.
Calanin mal varligina tedbir koyarsin, kosa kosa gelir yapilandirma diye yalvarir.
Koca Hesap Uzmani, alacagim diyor, calanin yanina birakmayacagiz diyor.
Ben sahsen inaniyorum.
En büyük temennimiz bu. Bu yazım burada kalsın 41 milyar doları getirsin öper başıma koyarım. Örnek verdim Aydın Doğan adam petrol ofisi ve disbanki sattı allem etti gallem etti parayı yok etti. Ha ilerde İsviçre kara para ile ilgili dünya tarafından sıkıştırılırsa şeffaflık olursa o zaman. ABD bile çok zorlandı bu konuda İsviçre konusunda.
Bizdeki yasalar resmen suça teşvik ediyor. Adam öldürsen 5-6 sene ancak yatarsın çok suistimale açık boşluklar var. Akp dönemimde çıkan yasalar ülkede mesleği suç işlemek olan bir nesli ortaya çıkardı. Adamın 50-100 suç kaydı var her birinden bir sene alsa ömrü yetmez. Ama adam tutuklanmıyor. Minaresi çalan kılıfını önceden hazırladı.
Yer İmleri