Sayfa 526/1008 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hangisi iskontolu ise , TL portföy sigortası için ona yanlamak rasyonel bir tercih olabilir... malum, hedging için kullanılan araç iskontolu iken portföye emilirse avantajlı oluyor...
    ikisi de iskontolu. hangisinin daha iskontolu olacağını net ve doğru söyleyebilecek 1 (yazıyla bir) tane bile dünya paydaşı yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    evet ben de tam doların yükselmeye başladığı seneleri baz alarak söyledim. faiz işi tabii tercih meselesi. üstüne 5 yıl daha koysanız komple zaman kaybı.

ama ons fiyatı+dolar fiyatı diye düşünürsek biraz daha makul bir sepet oluşuyor.

o bile bence gereksiz.
    hisse olsa 13 yıl boyunca gördüğü tepeyi bir daha geçemeyen varlığı elimde tutmam
    bu arada ne faiz verir ne de temettü bekleyeceksin sistematik risk veya savaş çıksın..

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    YOK reis GAP boslugu vardı bence aldı
    Bugünün en düşüğünden birazcık kucakladık çıkarsa pide parası çıkar. Çıkmazsa eccuk bekleruk

pozu ne yapıp edip kara geçirmeyi başardık...

operasyon 10 günde 10 başarılı.

SPOT kapanış, alarak kapattılar,

7. basit bir ornek verecek olursam ..x hissesi 75 civarındayken satıp ..1985 dolardan altın s1 19, 75 cıvarında ..x hıssesını sattım...ve 19,75 den s1 aldım ..sımdı x hıssesı 67 tl cıvarında altın s1 de 19,73 (an ıtıbarıyla) aynı hısseye tekrar gırersem % 12 kardayım ..veya eskısıne gore %12 fazla lot alabılırım..tabıı bu mukemmel ornek..ama genelde boyle oluyor..sure yonunden yaklasık 1 aylık zaman dılımınden bahsedıyorum
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

dönem dönem çok sıkıcı olsa da hisse yatırımı çok daha iyi. burada kesinlikle senetlerden bahsetmiyorum. genel mantığı anlatmaya çalışıyorum. tavsiye değildir. portföyümde dipteki rezillerden bahsediyorum.

geçen gün mondi türkiye %300 bedelli açıkladı. katılacağım. mondi gibi bir dev türkiyede kağıt sektörüne girip şirketler almışsa peşinden gitmek bu borsa işinin farzıdır.

yataş rezil bir bilanço gönderdi. detaylara bakınca toplamda 800 civarı mağaza bayii vs var. bunun 8 tanesini yani hiç gelir üretmeyen gideri bol %1 tanesini son 3 ayda açmış. neredeyse tüm tr ev tekstili yatak vs sektörünü domine etmek üzere. rusyada doğu avrupada çok ciddi operasyonları var. o zaman diplerdeyken yapıştır gitsin.

iyi akşamlar.

Sayfa 526/1008 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •