Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Erdoğan: "Yenikapı'ya sıra sıra dizdikleri araçların daha fazlasını, hem de üç-beş kat daha yüksek fiyatla belediyeye doldurdular.

Erdoğan: "Utanmadan, 'Engelleniyoruz.' yalanıyla beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. Şehri yönetemiyorlar ama, maşallah iftira atmayı, yalan söylemeyi çok iyi başarıyorlar."

Erdoğan: "(İBB) Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Kubi kaşıntı sadece bilindiği üzere uyuzluk değil bizzat kanser belirtisiymiş...

Uzmanı olmadığın bu tip konulara girip kaşınma en iyisi, muhatabı yanıt versin

Ne dersin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    T. Özal,Memura verilen rüşvet için ,''' o rüşvet değildir, hediyye dir..'' demişti..O fetvayı-Aklı veren de
    Hayrettin Karaman mıydı acaba .??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Devamlı kişisel diyet reklamı geliyor. Baktım bu ilaç çok faydalı

Simflat Zayıflamada Kullanılır mı ?
    Simflat sindirim sisteminde bulunan kaslara direk etkisi bulunmaktadır bu sebeple zayıflamada etkisi bulunabilir ancak doktora danışmadan bu nedenle kullanılmaması gerekmemektedir. Ancak kullanımı sonucunda bağırsak tembelliği sorununa neden açabilir.
    Simflat Nedir ?
    Simflat genellikle karın bölgesinde sindirim sisteminde oluşan rahatsızlıklarında oldukça fazla kullanılmaktadır. Sindirim sistemi karın bölgesindeki kaslarda oldukça etkili olmakta ve kullananlar tarafından oldukça sevilmektedir. Bu sebepten kullandığında sindirim sisteminde bulunan düz kasların üzerinde etkisi bulunmaktadır. Bu sebeple kasılmaların , ağrıların , bulantı , şişkinlik gibi rahatsızlıkları yok etmektedir.

Simflat Kullanıcı Yorumları ?
    sindirim sistemlerinde problem bulunanlar için gerçekten çok iyi ve mucizevi bir ilaçtır. Allah yokluğunu göstermesin

Uzun zamandır sindirimde çektiğim problemimi bu ilaç sayesinde giderdim. ve tavsiye ederim

doktorumun yazdığı ve tavsiye ettiği bir ay kullanmam gereken ilaç. yemeklerden yarım saat önce almam belirtildi ama maşallah gazman gibi dolanıyorum ortada iyi ki homeoffice zamanıma denk geldi Allahtan bu şişkinlik problemlerim. umarım çare olur ama gerçekten şimdilik muthiş bir ilaç.

üretenden allah razı olsun. şişkinlik problemlerimi giderdi şimdi çok rahatım.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işbaşı yaptırılan bazı personellerin terör örgütleriyle iltisaklı olduğu yönünde ihbar, şikayet ve elde edilen tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için özel teftiş başlattı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,439
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işbaşı yaptırılan bazı personellerin terör örgütleriyle iltisaklı olduğu yönünde ihbar, şikayet ve elde edilen tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için özel teftiş başlattı.
    Yaparlar,yani çamur at izi kalsın,buna şu denir,eceli gelen k...c...d...s...

İBB : Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sosyal medyadan idare edilemez. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili 16 Aralık 2021 tarihli resmî yazımıza bilgi vermediği gibi bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 86 bin İBB çalışanımızı zan altında bırakmıştır.

Terör bağlantılı” kişiler ortada gezip, kamu kurumlarında iş buluyorsa bu sorun İBB’nin değil, güvenlikten sorumlu İçişleri Bakanlığı’nındır. Devletin en önemli bakanlıkları, siyasi polemik yerine, elindeki bilgi ve belgeleri devletimizin kurumu İBB ile paylaşmalıdır.

31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında başlayan ve hala devam eden hukuksuz ve devlet ciddiyeti ile örtüşmeyen bu hamleleri kamuoyu takdirine sunarız. Elbet Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği şekilde idare edilecektir çünkü bu kudret milletimizde fazlasıyla mevcuttur.

İBB ve 86 bin çalışanı sonuna kadar hukuk önünde haklarını arayacaktır.

Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •