Kylie Jenner, 1 milyon dolar değerindeki bir oda dolusu çanta koleksiyonunu sosyal medyada paylaştı.
Jenner'ın koleksiyonunda en pahalı çanta 34.700 dolarken en ucuz çanta ise 3.690 dolar değerinde.
Kylie Jenner, 1 milyon dolar değerindeki bir oda dolusu çanta koleksiyonunu sosyal medyada paylaştı.
Jenner'ın koleksiyonunda en pahalı çanta 34.700 dolarken en ucuz çanta ise 3.690 dolar değerinde.
Mehmet Aydın, Çiftlik Bank Whatsapp grubundan az önce bir ses kaydı yayınladı. Üyeleri, eski eşini, ortaklarını ve devleti suçlayan Mehmet Aydın "borcumu ödeyeceğim. Herkese geçmiş olsun diyorum, büyük geçmiş olsun diyorum." dedi.
Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ; "Başı açık kız görünce sinirleniyorum"
İstanbul Maslak’ta gelen bir çağrı üzerine müşteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliği belirsiz 10 kişi tarafından dakikalarca dövüldü. Ağzı ve yüzü kan içinde kalan sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Şanlıurfa'da bir okul etkinliğinde veliler arasında silahlı kavga çıktı. Husumetli iki ailenin karşı karşıya geldiği olayda 3 kişi yaralandı. Olaydan etkilenmemeleri için çocuklara velilerin oyun oynadığı söylendi.
Yer İmleri