Sayfa 528/916 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. En çok düşen 3. hisse olma şerefini de yaşadılar... Taban yapmasalar yakışmaz onlara.
    Gerçekten bu borsada işlem yapmak patronların finansörü olmaktan başka birşey değil.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Klasik bir Türk filmi senaryosu daha oynanıyor. YTD

3. Tek kelime ile yazık...
    Tamam 115 m ciro beklerken 85 yapmış (geçen yıl aynı çeyrek 95)
    Tamam 16 m net kar beklerken 11 yapmış (geçen yıl aynı çeyrek 15,5)
    Tamam geçen yıl 3. çeyrek faaliyet giderleri 22 m iken bu sene 30 m.

Geçen sene bu çeyrek 2,1 m amortisman ayırmışken bu sene 5 m ayırmışlar.
    Peki böyle bir faaliyet performansında yeni fabrika yatırımı, eski fabrika revizyonu ne iş anlamadım ben.
    Galiba yatırımcıyı 30 m üstü karlara o kadar alıştırmışlar ki tınmıyor bile. Kendi sıkletine göre gayet tatminkar kar rakamları doğal kabul edilmiş. Başka bir hikaye yazması gerek diye tam düşünüyorum, 2017 yılından dağıtacağı soğan cücüğü temettünün halen dağıtılmadığını hatırlıyorum (acı acı gülme emojisi yok yazdım bende)
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

4. Açığa alan birini sıkıştırmışlardır. Satması için sıkıştırıyorlardır.Panik yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Açığa alan birini sıkıştırmışlardır. Satması için sıkıştırıyorlardır.Panik yok.
    oyak yatırımı sıkıştırıyorlar muhtemelen bugün zarara aldı sattı

6. şirketin değil ama patronajın değeri bu işte 5 para(lira) etmezler.Kalitesiz kumaştan takım elbise olmaz der terziler,haklılar....33 mly kar eden bir şirketin değeri bu olmamalıydı,2,5 dolarlık hisse 1 dolar,hep kazık yazık yazık,galiba nafinin hakka yürümesi herkesin kurtuluşu olacak!Bunun için dua edelim.ALLAH onları kahretsin.ben hakkımı hiç birine helal etmiyorum,8 yılımı paramın yarısını çaldılar

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Ben çok çok beğenmedim ama güzel yinede.. kur karı yazmış bildiğimiz üzere

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu kadarı fazla oldu bu fk lar ile borcu çok düşük çoğuda vergi borcu döviz açığı olmayan pd dd 0.65 olan hisse çok azdır borsada.. Haber akışı lazım artık toparlamak için..

8.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Bu kadarı fazla oldu bu fk lar ile borcu çok düşük çoğuda vergi borcu döviz açığı olmayan pd dd 0.65 olan hisse çok azdır borsada.. Haber akışı lazım artık toparlamak için..

Bu şeref yoksunları % 1000 bedelsiz açıklasa neden %2000 açıklanmadı diye taban yaptırırlar

Sayfa 528/916 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •