Adam 500-600k alarak kağıttaki serseri malı aldı dedik, tahtayı toptan kurutmuş meğer
Böyle olmaz daha yukarı fiyatlara yükselmesi lazım, daha fazla alması için; bu bölgede satılmaya hazır mal kalmadı gibi.
Tabii daha mal almak istiyorsa...
Adam 500-600k alarak kağıttaki serseri malı aldı dedik, tahtayı toptan kurutmuş meğer
Böyle olmaz daha yukarı fiyatlara yükselmesi lazım, daha fazla alması için; bu bölgede satılmaya hazır mal kalmadı gibi.
Tabii daha mal almak istiyorsa...
Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
9 aylık kar 33 milyon,geçen yıl 9 aylık 28 milyon.Bu ekonomi ortamında gayet başarılı bir bilanço bol kazançlar.
Ben çok çok beğenmedim ama güzel yinede.. kur karı yazmış bildiğimiz üzere
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok iyi bir kar zaten yaşadığımız ortamda hayalcilik olurdu. Üretim ve satış rakamları faaliyet raporunda herşeyi anlatıyor. Hayırlı kazançlar. Ytd.
Geçen sene yılıktan daha fazlasını 3.çeyrekte yazmış, geçen sene aynı döneme göre 5 milyon artırmış.
Bu şartlarda kar eden şirketlerin kıymetini bilmek lazım. Hayırlı olsun.
İyi güzel de temettü tarihini niye açıklamadılar, yoksa unuturup üstüne mi oturacaklar, valla artık iyice mokunu çıkardılar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
6 yi göreydik kurban keserdik.. geçen yıl 6 .5 idi.. dolar 3.5 tl.den 1 lot 1.8dolar idi. Şu an 1 lot 1 dolar.. dolar bazda yüzde 45 indirimli..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belkide süpriz yapar belli olmaz %75 kendisinde böyle zamanda herkesin nakit e ihtiyacı var kasa para dolu 2009 daki gibi yapabilir herseyde bir hayır vardır yoksa 10 kuruş verse ne olur önemli olan sirket hisse sini hareketlendirecek şeyler olması mesela karton fabrikası ni šatabilir veya yabancı ortak bence iyi olur
Yer İmleri