Sayfa 528/946 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Lan gecen sene mipazdan kazik yedim bu senede bu nedir la bu??? Once bal caldilar sonra kazigi!!! Ama bizede sira gekecek mehmet ali bey

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kayhankaya Yazıyı Oku
    Hissedaşlar valla süpersiniz ����gülmekten karnım ağrıdı, ******** tektu nun bu fiyatlamasi üzerine ilaç gibi geldiniz. Pust u aldıkça iniyor yavsak. 85 i krmaz dedim aldım, 82 81 kırmaz dedim aldım. Yavvvvsak daha gidiyor...toprağa toprağa ������amorrr kardeş nerdesin musadenle şuna biraz daldiracam, piskopata baglatti bu meret ��
    bende aynı hatayı yaptım. 79 altına inmesi hiç iyi olmadı. ama bu tür hisselerde teknik hep yanılır. spek hissesi ne yapacağı belli olmaz.

3. Oğlum gaza gelmeyin kandırıyorlar deyince çemkirir, şemsiye açılınca anırır ky

4. Atayburak agzindan kufur dusmuyo... Yatirim yapiorz ya kazanacak ya kaybedicez varmi baska onerin?? Yoksa sus bence

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Atayburak agzindan kufur dusmuyo... Yatirim yapiorz ya kazanacak ya kaybedicez varmi baska onerin?? Yoksa sus bence

Önerisi şu: atayburak’ı dinleyin.. son 1 haftadır forumdaki yok çinliler turizme girecekmiş yok katarlılar girecekmiş şebeleklerini görünce şüphelenmiştim

6.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Atayburak agzindan kufur dusmuyo... Yatirim yapiorz ya kazanacak ya kaybedicez varmi baska onerin?? Yoksa sus bence

Haklısınız böyle söyleyince biraz ayıp oluyor ama düzgünce söyleyince de kimse üstüne alınmıyor.Söylediklerimde doğruluk payı olduğunu düşünmeseniz bu kadar tepki göstermezsiniz.

7. Şiirimi de sildirmişsiniz bu arada

8. Ya ne diyelim adam basior hergun yapacak bisey yok bekleyecez atayburak kardesim... Burdan satmak yok %"30 civari geri gelmis

Sayfa 528/946 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •