Sayfa 528/940 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. PETKM ; 4.75 kapanış yaptı...
    Bu da aynı...
    Y.T.D.

2. Bankaları saymıyorum daha...
    Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bilgi ve tecrübe yetersizliği olan biri olarak öngörülerim de sağlıklı olmayabilir. Ama kolektif alınan kararlar daha isabetli sonuçlar ortaya koyduğuna inanıyorum.Demokrasinin güzelliğide bundandır. Hürmetler. ..
    Zaten kimse profesyonel değil burada... O yüzden Y.T.D. diyoruz peşin peşin...
    Öngörülerinizi örnek olarak verdim çünkü benim grafiklerden yola çıkarak öngördüğüm(15-22 Mart) aylarına denk geldiği için sizin öngördüğünüz takvim dedim...tahmin sadece...
    Hiçbir resmiyeti yok zaten bunu bilmeyende yoktur umarım... Olur veya olmaz...
    Hakkımızda ve Ülkemiz için hayırlısı olur inşallah...
    Ülkesiz para ne işe yarar...Yeterki Türkiye kazansın ben para kaybetmeye razıyım...
    Hürmetler bizden...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1231.54 kapanış...
    Burayı desteklemesi...En az üç - dört gün üzerinde kalması önemli olacak... (yinede dikkat)
    DİRENÇ ; 1257.30 - 1288.50 - 1312.00 - 1366.65 ...
    DESTEK ; 1230.00 önemli zaten... Kırarsa aşağısınıda biliyoruz...
    Özellikle ; 1366.65 direnci yükselişin devamı gelebilir anlamında olabilir...
    Küresel sorunlar olmasa yada en az hasarla bir geçebilsek...Öyle rakamlar bizi bekliyorki...İyiki endeksden sıfır atılmış diyecek cinsten... İnşallah...
    Y.T.D.
    Öne çekelim...
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    THYAO ; 11.50 kapanış...
    Uyuyan dev desekmi...?
    DİRENÇ ; 11.86 - 12.35 - 12.70 - 12.97...
    DESTEK ; 11.12 - 10.19...
    Aşağıda ; iki destekte çok önemli... Birinciyi kırarsa yataya ikincisini kırarsa alçalan kanala düşer... Bu da birşeyler hala yolunda gitmiyor veya gitmeyecek anlamına gelebilir...
    Yukarıda ; dirençler sağlam olmakla beraber koyu renkler göstergedir...Özellikle ; 12.97 sağlam geçilip desteklenirse ; 15.75 ilk hedefi olur ve yapabilir... Ki bu daha başlangıç olabilir...
    Buyrun size çeyrek altın... Buyrun size ya sabır hissesi...
    Y.T.D.
    Aşagi salarsa 10.65 ve 10.35 seviyeleri de dikkate alınabilir hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    EREGL ; 11.10 kapanış yaptı...
    Ne oldu?? Avrupa'da birinci Dünya da ikinci büyük şirketine...!!! İşinize gelmiyormu spek amca/lar...?
    Gereken operasyonu yapamadınızmı daha... Ne oldu çokmu inatçı çıktı bu sefer ky...!!!
    Bakalım ky mı,,, yoksa (her zamanki gibi) sen mi kazanacaksın...Buradayız göreceğiz...
    DİRENÇ ; 11.34 - 11.57...
    DESTEK ; 11.08 - 10.58 - 9.92 - 9.09...
    Yine Aşağıda ; koyu renkte işaretlediğim destekler işler bozuk veya bozuluyor anlamında olabilir...Özellikle ; 9.09 desteği...
    Yukarıda ; yine dirençler sağlam olmakla beraber ; 11.57 üzerinde kalması ve sağlamlaşması durumunda ; 14.15 hedef direnci olur ve yapabilir... Ki daha yolun yarısı denebilir...
    Kesinlikle Y.T.D.
    Çelik hocam bu hissede sabır testi yaptı 10 üzerine atincaya dek mühlet verdi. 10 yakın bir seviyede satmıştim yakın bir zaman önce .kar ettiğim mevlayi içinde bıraktım kumbara misali. Haftalıkta ki düşen çizgiyi geçmez diyerek satmıştim. Güzel gitti. Demek ki yolun yarısı! O zaman fena. ..

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Aşagi salarsa 10.65 ve 10.35 seviyeleri de dikkate alınabilir hocam.
    Yani...
    Aslında hani ben yeni başladın ne alayım diye soran üye veya ziyaretçi arkadaşlar için uzun vade anlamında yazdım...
    Ben bu konuda çok sabırsızımdır...kârı gördüm mü cebe koyarım... Hani kâr cebe yakışır misali...Bende alıyorum ama dediğim gibi kısada kazandığım için dirençler arası çorbayı içerim...Bunu yeni başlayan arkadaşların yapması zor...önce beklemeyi öğrensinler, sizin dediğiniz gibi sabrı öğrensinler... Yavaş yavaş sonra katılırlar bize...
    O yüzden çok şişmiş hisselerden uzak durmaları anlamında...
    Y.T.D.

8. Sabır sürünen hisselerde yapılırsa selamet olabilir...Aksi halde taşı çatlatır...

Sayfa 528/940 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •