PETKM ; 4.75 kapanış yaptı...
Bu da aynı...
Y.T.D.
PETKM ; 4.75 kapanış yaptı...
Bu da aynı...
Y.T.D.
Bankaları saymıyorum daha...
Y.T.D.
Zaten kimse profesyonel değil burada... O yüzden Y.T.D. diyoruz peşin peşin...
Öngörülerinizi örnek olarak verdim çünkü benim grafiklerden yola çıkarak öngördüğüm(15-22 Mart) aylarına denk geldiği için sizin öngördüğünüz takvim dedim...tahmin sadece...
Hiçbir resmiyeti yok zaten bunu bilmeyende yoktur umarım... Olur veya olmaz...
Hakkımızda ve Ülkemiz için hayırlısı olur inşallah...
Ülkesiz para ne işe yarar...Yeterki Türkiye kazansın ben para kaybetmeye razıyım...
Hürmetler bizden...
Y.T.D.
Çelik hocam bu hissede sabır testi yaptı 10 üzerine atincaya dek mühlet verdi. 10 yakın bir seviyede satmıştim yakın bir zaman önce .kar ettiğim mevlayi içinde bıraktım kumbara misali. Haftalıkta ki düşen çizgiyi geçmez diyerek satmıştim. Güzel gitti. Demek ki yolun yarısı! O zaman fena. ..
Yani...
Aslında hani ben yeni başladın ne alayım diye soran üye veya ziyaretçi arkadaşlar için uzun vade anlamında yazdım...
Ben bu konuda çok sabırsızımdır...kârı gördüm mü cebe koyarım... Hani kâr cebe yakışır misali...Bende alıyorum ama dediğim gibi kısada kazandığım için dirençler arası çorbayı içerim...Bunu yeni başlayan arkadaşların yapması zor...önce beklemeyi öğrensinler, sizin dediğiniz gibi sabrı öğrensinler... Yavaş yavaş sonra katılırlar bize...
O yüzden çok şişmiş hisselerden uzak durmaları anlamında...
Y.T.D.
Sabır sürünen hisselerde yapılırsa selamet olabilir...Aksi halde taşı çatlatır...
Yer İmleri