Sayfa 527/940 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Hayırlı pazarlar hocam. Biz senetleri yorumluyoruz ama endeksin son durumunu da analiz etmemiz gerekiyor. 4.Saatlıkta ve günlükte Rsı 74 seviyeleri bize dikkatli olmamızı söylüyor. Biz ilk desteğimizi 1257 ı unutmayalım. Saatloktada 1285 destek.Sizin fikriniz nedir hocam?

2. AKFGY ; 4.02 kapanış...
    DİRENÇ ; 4.10 - 4.38 - 4.57 - 4.72...
    DESTEK ; 3.99 - 3.83 - 3.61 - 3.49...
    Yukarıda ; 4.10 geçilirse hareketlenebilir...
    Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hayırlı pazarlar hocam. Biz senetleri yorumluyoruz ama endeksin son durumunu da analiz etmemiz gerekiyor. 4.Saatlıkta ve günlükte Rsı 74 seviyeleri bize dikkatli olmamızı söylüyor. Biz ilk desteğimizi 1257 ı unutmayalım. Sizin fikriniz nedir hocam?
    Çok doğru söylüyorsunuz...
    Her endeks yorumumda altını çize çize söylüyorum ve yaptığımız son analizde koyu renkte işaretlediğimiz dirençler tehlikeli dirençler... Geçmesi için şuanda aşının bulunması yeterlimi? Belkide aşıyı satın aldık...Şimdi dış politika ve siyaset dikkate alınmalı diye düşünüyorum...
    Abd canımızı sıkacak gibi görünüyor... Nekadar tedbir alınırsa alınsın isterse alınan tedbirler(Hükümet) yeterli olsun ki zor biraz...Yabancı yatırımcı parmağı tuş da bekliyor...Bu kaçınılmaz gibi duruyor şuan da...Ama gerçekten dediğiniz gibi biz istediğimiz kadar hisse yorumlayalım altın nın tenekeye döndüğünü çok gördüm ben bu borsada...o yüzden iyi hisse yoktur iyi Endeks vardır...Yine bu yüzden devamlı tekrarlıyorum pahalı hisselerden uzak duralım...Çoktan çok azdan az gider...illaki hissede kalmak istiyorsak bir yıllık performanslarına bakalım dipte sürünen hisse dolu...Ve bunlarda kötü hisseler değil... Sadece temel verilerden dolayı, örneğin pandemi vs.vs.gibi sebeplerden dolayı çakılanlar...Sizce THYAO 10 Liralık bir hissemi...misal... Kötü bir senaryoda bu 10 tl den 7 tl ye düşer... X kağıdı bir yılda 0.90 dan çıkmış 35.00 tl ye...bizde almışız bunu 25 tl den örneğin... Bu nereye kadar gelebilir sizce...???
    Ama ; yeni Abd yönetimi ters köşe yapabilirmi...???
    Bu soruda çok önemli... Nedir bu ters köşe ; uzun uzun yazmaya gerek yok borsa oynayan herkes biliyor olmalı zaten...Bir örnek ; s-400 bir sakıncası yok Türkiye bizim önemli müttefikimizdir...Ve bunu bunu size iade ediyoruz... Uçakları veriyoruz vs.vs....
    Bunlar şimdilik hayal gibi dursada masanın bir kenarında olabilir...
    Siyaset konuşmayı pek sevmem...konumuz borsa ama yazdıklarım dış siyaset ve borsayı direkt olarak ilgilendiriyor...Ben rakamların gösterge olduğunu ama güvenilir olmadığını biliyorum...Gerçekler (Gündem) rakamların efendisidir...
    Çok uzattım Sizdende ilave yorum alabiliriz...
    Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Çok doğru söylüyorsunuz...
    Her endeks yorumumda altını çize çize söylüyorum ve yaptığımız son analizde koyu renkte işaretlediğimiz dirençler tehlikeli dirençler... Geçmesi için şuanda aşının bulunması yeterlimi? Belkide aşıyı satın aldık...Şimdi dış politika ve siyaset dikkate alınmalı diye düşünüyorum...
    Abd canımızı sıkacak gibi görünüyor... Nekadar tedbir alınırsa alınsın isterse alınan tedbirler(Hükümet) yeterli olsun ki zor biraz...Yabancı yatırımcı parmağı tuş da bekliyor...Bu kaçınılmaz gibi duruyor şuan da...Ama gerçekten dediğiniz gibi biz istediğimiz kadar hisse yorumlayalım altın nın tenekeye döndüğünü çok gördüm ben bu borsada...o yüzden iyi hisse yoktur iyi Endeks vardır...Yine bu yüzden devamlı tekrarlıyorum pahalı hisselerden uzak duralım...Çoktan çok azdan az gider...illaki hissede kalmak istiyorsak bir yıllık performanslarına bakalım dipte sürünen hisse dolu...Ve bunlarda kötü hisseler değil... Sadece temel verilerden dolayı, örneğin pandemi vs.vs.gibi sebeplerden dolayı çakılanlar...Sizce THYAO 10 Liralık bir hissemi...misal... Kötü bir senaryoda bu 10 tl den 7 tl ye düşer... X kağıdı bir yılda 0.90 dan çıkmış 35.00 tl ye...bizde almışız bunu 25 tl den örneğin... Bu nereye kadar gelebilir sizce...???
    Ama ; yeni Abd yönetimi ters köşe yapabilirmi...???
    Bu soruda çok önemli... Nedir bu ters köşe ; uzun uzun yazmaya gerek yok borsa oynayan herkes biliyor olmalı zaten...Bir örnek ; s-400 bir sakıncası yok Türkiye bizim önemli müttefikimizdir...Ve bunu bunu size iade ediyoruz... Uçakları veriyoruz vs.vs....
    Bunlar şimdilik hayal gibi dursada masanın bir kenarında olabilir...
    Siyaset konuşmayı pek sevmem...konumuz borsa ama yazdıklarım dış siyaset ve borsayı direkt olarak ilgilendiriyor...Ben rakamların gösterge olduğunu ama güvenilir olmadığını biliyorum...Gerçekler (Gündem) rakamların efendisidir...
    Çok uzattım Sizdende ilave yorum alabiliriz...
    Y.T.D
    Eline sağlık hocam hemfikiriz bu konuda. ABD yeni yönetimi 20 ocakta görevi devr alıyor. İlk yaklaşımı bizi urkutmemek üzere kuracaklar. Konuşacaklar ve bu zaman dilimi 2,3 ay devam edecek. Ama sonrası saflar daha bi netleşecek ve sert tonlar duymuş olacağız. Doğu Akdeniz meselesi ve Ortadoğu (özelde Suriye )Ayrışma hatlarimiz belirginleşecek.Bide Pandeminin ekonomiler üzerinde gerçek etkisi ne olacak tam belli değil daha. Bilgi ve teknolojiye dayalı üretim ve on-line ticaret ön planda olacak. Bilişim, yazılım sektörü önemini koruyacak.Baharın sonuna dek ek olarak başka bir şey çıkmasa Endeks yön yukarı doğru olacağını düşünüyorum. Belirtiginiz 1366 direncini ufukta gözüküyor Hükümetın yeni Reform seferberliği yabancı yatırımcıyi ikna edebilirse 1453 leride görürüz inşaallah.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Eline sağlık hocam hemfikiriz bu konuda. ABD yeni yönetimi 20 ocakta görevi devr alıyor. İlk yaklaşımı bizi urkutmemek üzere kuracaklar. Konuşacaklar ve bu zaman dilimi 2,3 ay devam edecek. Ama sonrası saflar daha bi netleşecek ve sert tonlar duymuş olacağız. Doğu Akdeniz meselesi ve Ortadoğu (özelde Suriye )Ayrışma hatlarimiz belirginleşecek.Bide Pandeminin ekonomiler üzerinde gerçek etkisi ne olacak tam belli değil daha. Bilgi ve teknolojiye dayalı üretim ve on-line ticaret ön planda olacak. Bilişim, yazılım sektörü önemini koruyacak.Baharın sonuna dek ek olarak başka bir şey çıkmasa Endeks yön yukarı doğru olacağını düşünüyorum. Belirtiginiz 1366 direncini ufukta gözüküyor Hükümetın yeni Reform seferberliği yabancı yatırımcıyi ikna edebilirse 1453 leride görürüz inşaallah.
    Verdiğiniz takvim doğrultusunda
    22 Mart 2021 tarihini borsa açısından bir yere not edelim...
    Y.T.D.

6. THYAO ; 11.50 kapanış...
    Uyuyan dev desekmi...?
    DİRENÇ ; 11.86 - 12.35 - 12.70 - 12.97...
    DESTEK ; 11.12 - 10.19...
    Aşağıda ; iki destekte çok önemli... Birinciyi kırarsa yataya ikincisini kırarsa alçalan kanala düşer... Bu da birşeyler hala yolunda gitmiyor veya gitmeyecek anlamına gelebilir...
    Yukarıda ; dirençler sağlam olmakla beraber koyu renkler göstergedir...Özellikle ; 12.97 sağlam geçilip desteklenirse ; 15.75 ilk hedefi olur ve yapabilir... Ki bu daha başlangıç olabilir...
    Buyrun size çeyrek altın... Buyrun size ya sabır hissesi...
    Y.T.D.

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Verdiğiniz takvim doğrultusunda
    22 Mart 2021 tarihini borsa açısından bir yere not edelim...
    Y.T.D.
    Bilgi ve tecrübe yetersizliği olan biri olarak öngörülerim de sağlıklı olmayabilir. Ama kolektif alınan kararlar daha isabetli sonuçlar ortaya koyduğuna inanıyorum.Demokrasinin güzelliğide bundandır. Hürmetler. ..

8. EREGL ; 11.10 kapanış yaptı...
    Ne oldu?? Avrupa'da birinci Dünya da ikinci büyük şirketine...!!! İşinize gelmiyormu spek amca/lar...?
    Gereken operasyonu yapamadınızmı daha... Ne oldu çokmu inatçı çıktı bu sefer ky...!!!
    Bakalım ky mı,,, yoksa (her zamanki gibi) sen mi kazanacaksın...Buradayız göreceğiz...
    DİRENÇ ; 11.34 - 11.57...
    DESTEK ; 11.08 - 10.58 - 9.92 - 9.09...
    Yine Aşağıda ; koyu renkte işaretlediğim destekler işler bozuk veya bozuluyor anlamında olabilir...Özellikle ; 9.09 desteği...
    Yukarıda ; yine dirençler sağlam olmakla beraber ; 11.57 üzerinde kalması ve sağlamlaşması durumunda ; 14.15 hedef direnci olur ve yapabilir... Ki daha yolun yarısı denebilir...
    Kesinlikle Y.T.D.

Sayfa 527/940 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •